Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta nie rozpocznie wczesnie wspolzycia to potem sie do niczego nie nadaj

Polecane posty

Gość gość

e. Takie sa kiepskie, a najgorsze to juz takie co sa ok. 30stki i jeszcze kaza na siebie czekac ;/ trzeba zrywac i brac nastepna.

Gość gość
dziadku,a co z tobą?

Gość gość
Taka prawda. Dziwne sa.

Gość gość
Brednie, ale czymś swoją nieudolność trzeba usprawiedliwić, więc zwalacie to na kobiety, których nie potraficie rozpalić.

Gość gość
są mężczyżni,ktorzy szukają tylko cnotliwe i szanują je,dupodajkom mówią NIE

Gość gość
Nie ma takich facetow, wszyscy chca dobra w lozku. No i chetna. Wiem bo umawialam sie z kilkoma facetami, a na studiach juz nie jestem. A tylko zwlekajcie z seksem to zaraz beda fochy i wymowki ;/

Gość gość
A co to znaczy kobieta dobra w łóżku? Dobra nie oznacza przechodzona, moja dziewczyna była dziewicą kiedy ją poznałem, miała 22 lata i w łóżku jest świetna, bo potrafiliśmy się zgrać i oboje lubimy eksperymentować. Duża ilość partnerów i wczesne rozpoczęcie współżycia nie oznacza, że ktoś będzie świetny w łóżku.

Gość gość
No proste - jak jest dziewica do ok 30stki czy nawet po no to wiadomo, ze seksu nie lubi. Jak zaczyna wczesnie (sama chce), to znaczy ze ja ciagnie do tego. Te starawe bez doswiadczenia to potem grymasza, ze loda nie zrobi, analu nie bedzie itd.

Gość gość
No i jeszcze będzie wypluwać, bo brzydzi się połknąć. jeśli kocha to połyka. I to bynajmniej tekst mojej byłej. była świetna.