Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka bardzo msciwa

Spalam z zonatym......i nie zaluje

Polecane posty

Gość Sanitas prawdziwa
Nie masz racji, wina lezy i po stronie tego faceta, I PO TWOJEJ STRONIE, skoro zrobiłaś to dobrowolnie i nikt cie do tego w żaden sposób nie zmuszał.

Gość gość
Autorka bardzo msciwa dziś xen dziś Otoz wiem duzo na jego temat- poza tym najwazniejszym czy ma zone i dzieci. Wiem jak sie nazywa gdzie mieszka, gdzie pracuje, czym sie zajmuje... xxx Hahaha tak wiesz. Na pewno powiedział ci prawdę tak samo jak i to czy ma żonę i dzieci. Do tej pory nie znasz prawdy żałosna dziffko. Rozkraczyłaś się świadomie przed żonatym i dzieciatym dosłownie chwilę po tym jak cię powiadomił że ma rodzinę a ty to tylko na szybki numerek się nadajesz :D

to trzeba ze Szczecina do Warszawy jechac ,zeby przespac sie tylko z zonatym mezczyzna ?!:((( niepowazne i bzdurne! chore!

Gość gość
Zrozumcie że to ona jego zaliczyła. Głupi jak but jesteście. Facet chodzi na d****** klubu żeby zaliczyć i kobiety też to robi, nie potraficie tego zrozumieć?

jakie niektore kobiety sa glupiutkie ! naprawde nie dziwie sie mezczyzna ze tak je traktuja:D

Gość gość
autorka to qrwa x To prawda. W dodatku dostała rozdwojenia jaźni i pisze teraz jako "ona z kawką".

Gość Gość ona z kawką
Boli was to ze ktoś popiera autorkę czy co? Tak ja ją popieram w 100% i uważam że wina leży tylko po stronie faceta. Jakbyście pisali gdyby sytuacja byłaby odwrotna? Dla was kobieta nie ma potrzeb za to jest zawsze winna, zaraz powiecie ze i ta żona jest winna bo za często mu nie daje. Nie! Tutaj tylko facet był winny gdyby kochał swoją rodzinę to nie założył by profilu randkowego, nie podrywal by inne kobiety i nie umawialby się na sex, proste. Czy dla was na prawdę to takie bolesne że tym razem kobieta faceta wykorzystała? Czy wina zawsze leży po stronie kobiety? Tak jak wtedy była rozmowa o gwałtach i tam uznali co niektórzy kobietę za winna bo założyła sukienkę a tym sprowokowala faceta. Zacznijcie myśleć ludzie, kobieta ma takie same prawa co facet. Jakby żona zdradziła to by była k***a d***** a facet dobrze zrobił ze ja przyleciał, a jak jest mąż zdradził a kobieta wolna go zaliczyła to na jej d***** a on to biedny mężczyzna który nic nie zrobił. P*****lnienci jesteście. Ja jestem po stronie autorki nawet jeśli nie zachowała się wzorowo

Gość gość
Bo ty jesteś ta dziwką autorką. Was jest zreszta chyba cały zespół, że tak mordujecie klawiatury całą noc i rano też?

Gość gość
Bo ty jesteś ta dziwką autorką. Was jest zreszta chyba cały zespół, że tak mordujecie klawiatury całą noc i rano też? x To było do 07:53

Gość gość
Czyli ten facet dobrze zrobił bo tylko zdradził żonę? :) każda chyba tutaj takiego by chciała patrząc na te komentarze

Gość Gość ona z kawką
No nie wiedziałam że mając tylko jednego pierwszego wieloletniego partnera jestem d***** :D przechodzicie samych siebie.

zreszta jej cialo i jej sprawa:D nic mi do tego :)) najwazniejsze ze zwierzat nie wykorzystuje:):):)

Gość gość
Wbrew temu co piszecie o żonatych, oni z łatwością znajdują chętne.

Gość gość
Żonaci mają tę zaletę że są dyskretni

Gość gość
Boże niech autorka i jakąkolwiek kobieta bzyka kogo chce i kiedy chce, jej sumienie, jej ciało, ale osobiście nie rozumiem tego w jaki sposób potoczyła się jej sytuacja. Jestem zdania że jak facet ma odwagę zdradzać swoją rodzinę to niech ma odwagę ujawnić jaka jest sytuacja, dla chcącego nic trudnego i to na samym początku znajomości. A koleś okazał się tchórzem i krętaczem i po takim czymś spotkałabym się tylko po to by powiedzieć mu że właśnie ominął go z***bis/ty seks i walnęła bym go porządnie w ryj za kłamstwo. :D Druga sprawa to seks z nieznajomym bez gumki - porąbało cie kobieto i to porządnie. Pieprzyć ciąże ale syfa się nie boisz? Ruch/ał już pewnie nie jedną fuuuuj i ochyda :O Jak facet mi proponuje seks bez gumki to jest dla mnie totalnym cieniasem i ciemnogrodem jak myśli że się zgodzę...i ten tekst że on nie lubi z gumką....hahaha, może powinni mówić że nie daje rady :O żałosne to wszystko... Kobiety na prawdę możecie bzykać facetów na lewo i prawo ale na własnych warunkach. Trochę szacunku dla siebie. Tyle w temacie. Pozdrawiam :)

Gość Autorka bardzo msciwa
O widze ze moj temat zyje wlasnym zyciem. Kobiety przestancie mnie wyzywac. Czy ja komus tutaj ublizam? Smieszy mnie podejscie niektorych z was ktore pisza - a gdzie solidarnosc kobiet itd? No wlasnie gdzie? Czemu zadna z was tutaj plujacych na mnie jadem nie napisala ze koles zachowal sie zle ?

Gość gość
no wlasnie sa faceci ktorzy mowia na wstepie - mam zone i dzieci- nie chce sie rozstawac a che pobzykac na boku...wchodzisz w to czy nie? I sprawa jasna. Ale podryw, zakladanie konta na portalu randkowym bleeee

Gość gość
a czy wy doczytalyscie -ze ten zonaty typ dalej dzwoni i pisze do autorki? A ona nie chce z nim mieć zadnych kontaktow?

Gość gość
Tak jasne dzwoni. :D Buja cizia w obłokach :D

Gość gość
autorko nie ma czegoś takiego jak solidarność kobiet doopodajko ;)

Gość gość
Wszystkie piszą tutaj kiedy nic już nie ma. Tylko jeszcze brakuje tych emocji. Jak coś jest to jest zbyt napięty grafik aby wcisnąć jeszcze czas na kafe. Po wszystkim jeszcze trochę przynudzania, że jeszcze dupę im zawraca. I to też się kończy. Żeby na końcu z żalem i wściekłością obrobić mu dupę. A potem cisza, pustka i kupa gruzu. Żeby za chwilę innemu wskoczyć do łóżka. Itd.

Gość stuknieta krysia
Widac ze jestes malomiasteczkowa niedowartosciowana lajza. On nie postawil malzenstwa na szali, bo umowil sie z toba w bezpiecznym miejscu. Nie napalaj sie, bo nie jestes wcale wyjatkowa. A to, ze napisal ze ma rodzine nic nie znaczy. Rownie dobrze mogl napisac ze za rogiem stoi Ferrari. Taka miernota to lyknela i z nim poszla, bo ci zainponowal swoja godna nasladowania postawa. On sobie znalazl dziure na zawolanie a ty sie dowartosciowujesz, w najbardziej zalosny sposob na ziemi. Dla niego nic nie znaczysz ptasi mozdzku. Ale i tak uwazam, ze jestes trollem, bo wierzyc sie nie chce.