Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka szybka riposta na dokuczliwego meza

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wczoraj uslyszalam od mojego meza z ktorym jestesmy w kryzysie,kiedy zobaczyl mnie nago- nie pokazuj mi swojego brzydkiego i brudnego tylka.Jak zareagowalybyscie na takie cos? I co to wogole znaczy,pomijajac fakt ze moze moj tylek byl brudny bo szlam sie kapac ale nie jest brzydki.Wojna z mezem,ale jak sie odciac na takie cos?Czy w tym swietle to wogole jest kryzys czy juz koniec zwiazku

Gość gość
Dla mnie definitywny koniec. Mąż Cię nie kocha ani nie szanuje.

Gość stuknieta krysia
W tym swietle to jest zwykla obelga. Przede wszystkim widac brak szacunku, a to wieszczy najgorsze.

Gość gość
Odpłać mu się czymś takim - moje rzęsy są dłuższe niż Twój pe.n.i.s :-) zobaczymy jak cwaniak zareaguje :-)

Gość gość
nie szanuje- to udowadnia na kazdym kroku,a kiedy mowie o odejsciu robi sie pokorny,ale przeciez to go nie nauczy szacunku do mnie.Czy da sie takiego czlowieka jakos nauczyc szacunku,jak to zrobic? Wystarczy ze bez milosci nie potrafie zyc.A mamy male dzieci i czuje sie okropnie w tej klatce.

Gość gość
9:08 Takie teksty są dobre w przedszkolu :/ ale nie w przypadku dorosłych ludzi. Żenada. Nie wyobrażam sobie żeby mąż tak do mnie powiedział

Gość gość
Ja bym powiedziala"szkoda ,ze Ci moja brzydka dupa nie przeszkadza jak cos od niej potrzebujesz":)

Gość gość
Nie umiem mu tego wybaczyc,a on nie umie mnie przeprosic,bo tak naprawde nie chce,po drugie nie potrafi mowic przepraszam.Okropnosc.

Gość gość
Autorko mam ten sam problem. Maz ma podobne teksty, nawet mowi ze ma mnie dosc, ze wszystko sie kreci tylko wokol mnie, ogólnie myślę sobie że to może być już początek końca takiego związku. Wybucha sam, jednego dnia jest do rany przyloz drugiego jest nie do życia.

Gość gość
do odpowiedzi powyzej-tylko ze ten moj maz niczego od tego mojego tylka nie chce juz od jakis 4 lat,w tym sek,a jeszcze go obraza.

Gość gość
To tylko współczuć męża:(

Gość gość
po cholerę wychodziłyście za takich debili? bo chciałyście białą suknie założyć, czy dlatego, że koleżanki były już po ślubie i nie chciałyście być gorsze?

Gość gość
haha a mężatki tak najeżdżają na kobiety, które żyją w wolnych związkach, a same cierpią dla papierka

Gość gość
dla mnie szybką ripostą byłby pozew rozwodowy, w życiu nie mieszkałabym z takim chamem, po co? Pozwalasz mu tak do siebie mówić to sama sobie jesteś winna

Gość gość
A ja bym powiedziała " No popatrz ... a innym się podoba ... "

Gość gość
Jak 4 lata z tobą nie współżyje to o czymś to świadczy, a pozatym to argument dla Sądu by Ci dać rozwód od reki. Powiedziałabym mu, ze te teksty świadczą o braku szacunku i braku uczucia między wami, zatem spotkamy się w Sądzie. A teraz o mojej doopie możesz tylko pomarzyć chamie.

Gość gość
Ja byłam bardzo młoda I zakochana kiedy wychodziłam za mąż. a mój mąż widać był świetnym aktorem. nie krytykuję wolnych związków, ale biała suknie chciałam mieć. To mnie zgubiłO. (Nieautorka)

Gość gość
Autorko czemu ty się z nim nie rozwiedzie? No czemu? Naprawdę chcesz tak żyć..

Gość gość
wspolczuje,jakby mi maz tak powiedzial to juz bym z nim nie byla,serio,jak sie nie podoba to wynocha

Gość gość
jak też będzie w bieliźnie samej to rzuć tekst żeby sie ubrał bo nie ma już 20 lat, w majtkach już flak i wygląda nieapetycznie a ty właśnie chcesz zjeść posiłek i to marnowanie jedzenia bo zaraz go będziesz musiała zwrócić przez te widoki

Gość gość
Tak tak kazda by tu po takim tekscie rozwodu zarzadala bla bla. Wiekszosc na kafe jest nanutrzymaniu meza alboz arabia tysiaka i nawet jalby jej maz przywalil to by z nim siedziala bo dokad i za co pojdzir? Tylko jak ktos sie prYzna jak autorka ze maz ja nie szanuje to szczekaczki sie odzywaja jakie one maja wymagania i ich mezowie na rekach je nosza. Ps z mojego punktu widzenia nie o ten tekst tylko chodzi bo u was juz od kilku lat sir psuje. I czego oczekujesz ze sie poprawu? Bedzir jeszcze gorzej. Mialas 4 lata zeby cos zorganizowac a ty siedzisz z takim debilem? Widzusz moj tez idealny nie jest ale u nas nie ma kryzysu poprostu czadem sie poklucimy jak kazdy. I dlatego w naszym przypadku jakby mi tak powiedzisl to bylo by to zdziwienie i zabolalo by mnie ale jak wy od kilku lat jak pies z kotem zyjecie to dziwi cie jego tekst? Po tylu latach trsktowania cie jak rzecz jestes urrazona? Ps. Nawet w udanym zwiaxku po co chodzic z brudna dupa przy mezu? Troche intymnosco. Sracie sikacie tamppny wymieniacie pierdzicie a potem bo maz to cham. Sa rEczy w ktorych maz/zona nie musza uczestniczyc.

Gość gość
Co to znaczy, że miałaś brudną d...? Rozumiem, że to była forma obelgi, bo chyba nie zobaczył Cię dosłownie z brudną pupą?

Gość gość
Ja odeszlam od męża wlasnie dlatego że mnie dolował ustawicznymi docinkami. Najpierw prosiłam,tłumaczyłam, byla poprawa, potem znowu to samo. Od kochanie do nie poslubilbym cię ze to była pomyłka ślub ze mną a potem znowu kochanie chcę być z tobą. Dla mnie to schizofrenia była. Oszalalabym zostając z nim. I tak byłam dwa lata, cierpiała, ale byłam, mialam nadzieję. Jak urodziłam dziecko i usłyszałam tydzien po porodzie ze dla niego ten związek to pech wtedy już wiedziałam że to koniec. Potem starał się bardzo ale dla mnie już się skończyło. Bylam jeszze kilka mc żeby się ogarnąć i odeszlam. Przez wiele mc starał się bym wróciła a teraz po roku już się nie stara,już mu dobrze samemu. I sam przyznal ze właściwie to nie dla niego małżeństwo ze był potworem dla mnie bo się potwornie czuł. Nie wiem czy nie jest gejem. Ale coś z nim nie tak. Nie było szans na poprawę wiec wydaje mi się ze odejście to była dobra decyzja.