Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DRAKOŃSKA ale naskuteczniejsza dieta gacy. Reaktywacja

Polecane posty

A ja dodaje niecałą łyżeczkę od herbaty do dwóch porcji takich warzyw czyli na dwa dni.

Gość SlodkaZurawina
Witam dziewczyny ja dziś drugi dzień na gs. Piszę na innym temacie ale do was też chciałabym dołączyć.

Gość gość
kasimat święte słowa.....ja czasem do karkówki zamiast kalafiora , ucieram seler i 1 marchew i 1- 2 oliwki.....tak grzeszę. .....nie dajmy się zwariować dziewczyny...

Gość gość
Dziwię się że zwracanie się o rady do osoby , która niewątpliwie ma bardzo duża wiedzę , ale jak czytałam wcześniej ciągle krytykuje TĄ dietę. Przepraszam , ale na mnie(moją psychikę) nie działa to dobrze.

gość Nie trzeba mieć wielkiej wiedzy, by wiedzieć, że GS nie należy do zdrowych diet, a z pewnością nie jest zasadą zdrowego odżywiania na życie. Ja również o tym wiem, a jednak chęć szybkiego stracenia na wadze odbiera czasem umiejętność racjonalnego myślenia i działania. To forum nie służy tylko i wyłącznie przyklaskiwaniu sobie wzajemnie, ale przede wszystkim wspieraniu, wymianie zdań.... nawet, gdy są one odmienne... A każda osoba, która wie więcej i umie się dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem jest tu mile widziana.:-) Ty również możesz się tu dzielić swoim doświadczeniem... zachęcam:-)

kasimat masz rację. Sama grzeszę czasami, ale myślałam, że zapomniałaś o tej soli...:-)

Gość homo709
aniula 47 mel drink to białko po treningu lub zamiast kolacji , molka to coś co poprawia pracę jelit i regeneruje , chyba

Gość homo709
Tyle się napisałam , a tu jedno zdanie się pokazało. To już tak w skrócie. Można kupić w sklepie dla sportowców białko (zamiast mel drink) jest taniej i to dużo taniej. Molki już nie stosuje, myślę że można sobie odpuścić.

Kupiłam molke i metal drink a teraz nie wiem co z tym zrobic? Az wstyd sie przyznac:( mam napisane żeby molke po treningu a kiedy metal drink:(

aniula47 Koleżanka po dwóch z trzech treningów w ciągu tygodnia pije meal drink. Robi go w formie bardzo rzadkiej i na dobrze schłodzonej wodzie (choć może robić już na mleku, to mówi, że najlepiej smakuje jej na wodzie). Raz w tygodniu po treningu pije molkę. Robi ją w formie mocno zagęszczonej, bo tak jej najlepiej smakuje.

aniula47 Nie dodałam jeszcze, że koleżanka pije meal drink po treningu max. do godziny, a molkę zawsze po ostatnim treningu w tygodniu, np. robi trzy treningi w tygodniu - po dwóch pije meal drink, a po trzecim treningu molkę.

Gość SlodkaZurawina
Hej dziewczyny powiedzcie czy wy też na tluszczowce macie taką zgage ? Mnie pali aż uszami idzie jak sobie z tym poradzić ?

Wczoraj musiałam zjeść dodatkową kolację w postaci twarogu i kefiru. Nie mogłam utrzymać żołądka na wodzy.:-( Dzisiaj, gdy pójdę na trening będę bardzo mocno się starała, aby nie wyglądał on tak jak ostatnio. Nastawiłam sobie w pulsometrze dozwolone tętno, przy spalaniu tłuszczu. Ustawiłam też alarm na przekroczenie tego przedziału i będę starała się bardzo mocno, by go nie przekraczać....szczególnie w górę. Będzie to bardzo trudne dla mnie, bo nie chcę wyglądać jak jakiś nieudacznik, który nie daje rady na treningu, ale trudno.... zaszyję się gdzieś w kącie... może nikt nie zauważy, że odpuszczam ćwiczenia... zobaczę też, czy moje endorfiny pojawią się tak jak zawsze po zajęciach... mam nadzieję, że tak..:-) Wszystkim Gacowiczkom życzę cudownego dnia w postanowieniach. :-)

Gość cccarmen00000
homo709- jak sie chce kupowac cos zamias meal drinka to nie samo bialko. proponuje przeczytac sklad mel drinka on zawiera rowniez bcaa i glutamine a to bardzo wazne przy takiej glodowej diecie.

Gość cccarmen00000
nadzieja_13- co cie inetresuje co pomzyla inni czy jestes nieudacznik dajeesz rade czy nie ? nie ma znaczenia, cwiczysz i robisz cos dla siebie nie dla innych.

Żałuję ze kupiłam metal drink i molke. Wydalam kasę a nie jestem pewna czy to bylo konieczne

Carmen może ty okiem fachowca wyjaśnisz mi czy sie molka od metaldrinku różni? Kiedy pic ktory

W 1 tygodniu zrobiłam 2 treningi na rowerku po 1 godz, w tym 3 razy jazda na rowerku i brzuszki po 60 mysle ze na razie to wystarczy

Gość gość Ag_nie
hej dziewczyny ja wczoraj miałam kryzys na obiad pierś z kurczaka i brokuły już nie mogłam zjeść wszystko mi "rosło" w buzi, ale jakoś wmusiłam bo koleżanka od której mam dietę mówi ze oni tam w centrum GS mówią że trzeba przestrzegać porcji i wszystko zjadać nawet jak by się miało to dzielić tzn np dokończyć po pol godzinie, po godzinie jazdy na rowerku myślałam że zemdleje padłam jak kawka aż maż się dziwił co ja taka słaba, do tego dopadło mnie coś w nocy i kaszlałam nie mogłam spać zasnęłam dopiero ok 3, mam nadzieje że dziś będzie lepiej chociaż na samą myśl o brokułach już mam dreszcze, na początku do przyprawiania wystarczały mi zioła a teraz już mi normalnie nic nie wchodzi nawet łosoś z marchewka i groszkiem na kolację buuuu czy wasz organizm długo przyzwyczajał się do dan bez soli

Masz rację Carmen. Ja tez to wiem, ale pamiętam również ile kosztowało mnie dorównanie do grupy dużo młodszych i szczuplejszych osób. Jak po prawie dwóch miesiącach chciałam zejść z roweru i powiedzieć - już nigdy. I walczyłam sama z sobą. Później budziłam podziw młodych, szczupłych dziewcząt, które zaczynały jeździć, a po zajęciach podchodziły do mnie i mówiły - podziwiam. Dziś jednak nadszedł czas, by przestawić się i zacząć myśleć wyłącznie o sobie i o tym jaki mam cel. Czasu zostało mi bardzo mało, a ja wciąż zamiast trzymać się drakońskiej diety, to robię odpuszczenia sobie...a to w jedzeniu- choć już naprawdę nieznaczne i w granicach diety - np. zjem więcej warzyw niż zalecane, albo podczas treningów. Zdaje sobie jednak sprawę, że gdy będę przestrzegała intensywności ćwiczeń, to i nie będę podjadała, bo organizm nie będzie się aż tak domagał. W poniedziałek idę na ponowna analizę składu masy ciała. Chwila prawdy nastąpi o moich proporcjach tłuszczu i mięśni, które porównam do ostatniego pomiaru. Całe odchudzanie, to proces....i dojrzałość do podjęcia zmian, które będą towarzyszyć każdego dnia....

Aniula po ćwiczeniach pij molkę albo meal drink , niezależnie od posiłków. Molka zwalcza apetyt , oczyszcza organizm,działa przeciw zaparciom. Meal Drink - wspomaga odchudzanie, regeneruje organizm Jak intensywniejszy trening zrobisz to MD a jak lżejszy to Molka.

Słodka Żurawina a mnie odwrotnie zgaga ustała kompletnie na tej diecie. A pijesz colon C? może to Ci pomoże??

aniula47 Nie żałuj tego, co już kupiłaś. Myśl pozytywnie. Skoro tyle ludzi to używa, to może i Tobie będzie potrzebne. Jeśli nie sprawdzisz, to nie dowiesz się tego. Obserwuj organizm, a przed końcem opakowania sama się zastanowisz, co dalej. Teraz głowa w górę i po treningu pij mikstury :-)

gość Ag_nie Ja się czujesz? Może dopadło Cię zwykłe przeziębienie? Organizm troszkę wyczerpany i być może dziwnie zaczął reagować.

Gość SlodkaZurawina
Tak stosuje wszystko dokładnie na 100% ja dam radę z tą zgaga ale to nieprzyjemnie. Kupiłam wszystko od gc molke meal drink vitamin King Slim formuła mineral sport no i water out. Naprawdę mam wszystkie narzędzia do walki z kilogramami i póki co motywację. Mam dużo do zgubienia bo 45 kilo tak ustaliliśmy z konsultantem. Przeszłam przez wiele diet już w swoim życiu teraz mam nadzieję ostatni :)

SlodkaZurawina Oczywiście, że dasz radę :-) Wiele osób dało radę i co najważniejsze utrzymało wagę, to Ty również dasz radę. Ja życzę Ci powodzenia :-) Jesteś bardzo silna skoro już wytrzymałaś tyle bez grzeszków.

Gość SlodkaZurawina
No trzy dni :) im dłużej tym łatwiej :) kurczę oglądacie te filmy motywacyjne ?

Gość gość Amarylis
Jak spicie na tej diecie? Szczególnie w późniejszych tygodniach. U mnie tragedia: totalna bezsenność :(