Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się już 9 miesięcy. Ja mam 22 lata i nigdy nikogo tak naprawdę nie miałem. Mój pierwszy związek był tragiczny. Dziewczyna z adhd pomiatala mną. Zdradzał z różnymi facetami a ja dałem się jej szmacic. W końcu poznałem swoją dziewczynę. Byla po prostu normalna. Zwykła. Ja nie ma znajomych. Gdyby nie ona to z nikim bym nie rozmawiał całymi miesiącami. Jest jedyną osobą z którą się kontaktuje. Niestety nic do niej nie czuje. Zero emocji w trakcie spotkań,seksu. Wiem ze ona mnie kocha. Najgorsze jest to ze nie umiem z nią zerwać. Żałuję że się spotkaliśmy bo ona jest bardzo dobra osoba ale nie widzę nas razem. Mam zupełnie inny gust. Myślałem że dziewczyna z takim charakterem jest ważniejsza niż taka w moim typie ale niestety nie. Źle się przy niej czyje jak gdzieś jesteśmy. Po pierwszej myślałem ze ważniejszy jest charakter ale okazuje się ze jedno i drugie. Co ja mam zrobić? Lubie ja. Miło mi się z nią spędza czas ale nie czuje potrzeby bycia z nią. Sprawdzania co się dzieje. Nic. Mógłbym zerwać z nią kontakt bo nawet za nią nie tęsknię. Strasznie się pogubilem. Nigdy nikogo nie miałem kto chciałby ze mną być. Zawsze byłem sam. Nie miałem kolegów,dziewczyn się bałem o jak poznałem ją to wydawała mi się inna niż wszystkie i cieszyłem się ze komus wreszcie się podobam i udało mi się poderwać ale zapomniałem o tym ze musi temu też towarzyszyć uczucie...

Gość gość
Ruchać zawsze możesz :D

Gość gość
rozumiem że ci się nie podoba.tak obiektywnie jak ją oceniasz z urody w skali od 1 do 10 ?

Gość gość
5/10 ale ja nie szukam jakiejś modelki. Po prostu ona jest w nie moim guście. Myslalem ze jej super charakter będzie starczyc ale jednak brak pociągu fizycznego robi swoje. Ona jest ładna ale nie w moim guście. Szkoda bo charakter ma idealny. Lepszego mieć nie można.

Gość gość
Super charakter jest ważny ale udajac uczucie krzywdzisz ją. Nie wiesz jeszcze czy za jakiś czas nie zatęsknisz zwłaszcza po tym jak kolejna Cię upodli. Myślę że Twój pierwszy związek był dla Ciebie ostrzeżeniem, byś poszukał kogoś o dobrym charakterze. Skoro taką znaazłeś lepiej nie szukać miodu wszystkiego mieć nie można.