Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja, czumu tak postapił?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zagadał mnie jeden facet na imprezie, bardzo mi sie spodobał, przegadaliśmy chyba z pół wieczoru, potem zaczęliśmy sie całować namiętnie , on mnie chciał nawet troche dotykać ,zbyt odważnie wiec go hamowałam. Kilka razy sie pytał czy sie spotkamy, a ja na to, ze sie zastanowie. W koncu jak po kolejnych pocałunkach powiedziałam ,ze sie spotkamy, to on niby żartem, ze teraz to on sie zastanowi... no i nie wziął ode mnie numeru w koncu. Jak myslicie, dlaczego tak postapił? Jakos do całowania i nie tylko był chętny... No i po co te jego pytania o spotkania?

Gość gość
Chcesz rozgryzać przypadkowego kolesia, o którym nic nie wiadomo. To mógł być każdy i myśleć wszystko. Także nie zawracaj gitary .

Gość gość
chciał Cię zaciągnąć do łózka już, nie udało się to dał sobie spokój, jak mozna tego nie łapać?

Gość gość
- facet NA IMPREZIE - zaczęliśmy sie całować namiętnie , on mnie chciał nawet troche dotykać ,zbyt odważnie wiec go hamowałam nie rozumiesz czego tak na prawde chciał :D? Jestes głupia czy udajesz :D ?

Gość gość
Szukal towarzyszki na noc, a ze sie nie udalo stracil "zainteresowanie". Mogl tez sprawdzac swoja atrakcyjnosc (czy dasz numer, pozwolisz na wiecej) a niekoniecznie byl zainteresowany na serio.

Gość gość
wiem czego chciał ;) tylko po cholere sie pytal o spotkanie tyle razy? Ja mu powiedzialamw koncu, ze ok mozemy sie spotkać po koleżensku, moze dlatego sobie dał siana, albo ,że od razu tego wieczoru do czegos nie doszło bo sie dopytywał gdzie wracam itd i powiedział ,ze szkoda,ze jade w innym kierunku jak on ( inna czesc miasta) Ale kurcze no, chociaz mi sie podobał to nie pojde do łożka z facetem ,ktorego dopiero poznałam :P I tak pocałunki to dla mnie jest max na pierwszym spotkaniu. A on jeszcze chciał mnie macać coraz odważniej po piersiach , po nogach, ale mu nie pozwalałam bo bez przesady

Gość gość
pocalunki to i tak zbyt wiele

Gość gość
Hhaha, spotkać się po koleżeńsku, przecież to oczywiste, że właśnie to go zniechęciło. Koleżanek się nie szuka poprzez macanki.

Gość gość
Pomyślał że łatwa jesteś bo od razu dajesz się całować.

No przecież łatwo się domyśleć czego się spodziewał po tak rozpoczętej znajomości.

Gość gość
to jest prowo a wam sie dyskusja udziela, idioci z was... taka idiotka nie może istnieć na prawdę

Gość gość
Jak jej sie bardzo spodobal i chciala tego to czemu NIE MIALA sie calowac? Piszecie w kontekscie 'dajesz sie calowac' tak jakbhy kobiety NIE MIALY odczuc w stosunku do takich rzeczy i to byla tylko kwestia 'dawanie facetowi'

Gość gość
Oj dziewczyno bo bylas mu potrzeba na ten wieczor, to koles co szuka przelotnych przygod, ile ja razy bylam zaczepiana na imprezach przez takich facetow, a nie traktowali mnie na powaznie, to teraz norma

Gość gość
Istnieją i takie, zwłaszcza jeśli facet akurat zawrócił w głowie, ale takie mają koleżaneczki do tych swoich rozmów.