Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masywne łydki, buty jesień zima, sukienka

Polecane posty

Gość gość

No właśnie taki mam problem. Masywne łydki, mocno umięśnione i do tego z tłuszczykiem, grube kości, więc kostka niezbyt szczupła i wysokie podbicie. Masakra. Szukałam butów na jesień, zimę do sukienki, bo do spodni to mniejszy problem. Kozak wysoki odpada. Co roku ten sam problem.

Gość gość
Tez mam ten Problem,ale uda i gore mam szczupla36-38 .Nikt CI nie pomoze .....

Kurcze dobrze wam. Trenujecie siłowo ? Jak zbudowaliscie takie łydki ? Ja trenuje raz w tygodniu po 4 serie na łydki, katuje je ale słabo rosną

Gość gość
Zapomnij o dlugich kozakach!

Gość gość
To ja, autorka. Takie łydki mam odkąd pamiętam. Zawsze byłam mocno umięśniona. Dużo biegałam, jeździłam rowerem, nawet kiedyś dziennie do pracy 25km w jedną stronę. Nigdy specjalnie na łydki nie ćwiczyłam, pamiętam że jak byłam nastolatką to jedna dziewczyna w szkole na wf biegła za mną i powiedziała mi, że mam kwadratowe łydki. Tak były mocno mięśnie zarysowane.

Gość gość
A co do butów to kupiłam sobie botki Karino na koturnie do kostki trochę bardziej z przodu wycięte. Myślę że do sukienki ok.

Gość Opimka
A szukałaś może tutaj http://www.cozacena.pl/buty-damskie ? Spróbuj, mają naprawdę bardzo duży wybór. Może znajdziesz coś idealnego do swojej figury ;) To dobra strona, mają porównanie cen, więc nie przepłacisz, a to przecież super ważne :)