Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 6 archiwum

Polecane posty

Gość gość
"Biegli wykluczyli natomiast, aby uszkodzenia Tu-154 powstały z innych przyczyn niż zderzenia z przeszkodami terenowymi." x czy owi biegli widzieli jakikolwiek dowod rzeczowy na wlasne oczy czy pracowali na "materiale" ktory dostarczyli im ludzie putina ktorzy jak wiadomo samą prawdą żyją?

Gość gość
shatyn jak to typowa komunistyczna świnia prawdą się nie kala.

Gość gość
czy owi biegli widzieli jakikolwiek dowod rzeczowy na wlasne oczy czy pracowali na "materiale" ktory dostarczyli im ludzie putina ktorzy jak wiadomo samą prawdą żyją?xxCi biegli, w większości byli w poniedziałek (dzień po wypadku) na miejscu katastrofy.Mowa o biegłych z zespołu ds wypadków lotniczych.Tu masz wszystko: http://faktysmolensk.gov.plxxxpracowali na "materiale" ktory dostarczyli im ludzie putina ktorzy jak wiadomo samą prawdą żyją?xxPolsce biegli i specjaliści od wypadków lotniczych nie używali w swoich badaniach materiaów dostarczonych im przez Rosjan.

Gość gość
Takiej gnidzie niedomytej jak shatyn odpowiada wersja rozmowy z Zelnikiem puszczona w radio. Jasna.sprawa. Shatyn usłyszał to co chcial. Podobnie houdys.

Gość gość
Argen dziś Aha. U mnie żaden top się nie wiesza.xxA u mnie się wiesza.Daje do myślenia?

Gość gość
"Ci biegli, w większości byli w poniedziałek (dzień po wypadku) na miejscu katastrofy. Mowa o biegłych z zespołu ds wypadków lotniczych." x i już wtedy wiedzieli jaka była przyczyna katastrofy? a to orły. karierę zrobią na świecie skoro tak od jednego rzutu okiem wszystko wiedzą.

Gość gość
CZyli jak widze nie doczekam się odpowiedzi iftar na zadane jej pytania i na prośby o zacytowanie moich postów.A więc generalnie rzecz biorąc, przyznaje sie iftar do kłamstw i pomówień...Szkoda tylko, że tak ucieka...:O

Gość gość
"Polsce biegli i specjaliści od wypadków lotniczych nie używali w swoich badaniach materiaów dostarczonych im przez Rosjan." x to interesujące biorąc pod uwagę że wrak ciągle jest w rosji. co wobec tego badali? może ten trotyl co to go nie bylo ale urządzenie pokazalo że był?

Gość gość
Shatyn śni ci się ks Charamsa PO nocach?

Gość gość
Argen dziś Pewnie masz słabe łącze albo coś z komputerem.xx:DTy jak widze nie znasz się na tych sprawach w ogóle...:DAle cie uspokoje.Nie. To nie ma nic wspólnego z komputerem ani łączem a mój syn jest informatykiem, często pracujacym na tym włąśnie sprzecie... I tym łączu.

Gość gość
"Pewnie masz słabe łącze albo coś z komputerem." x a może cierpi na brak mózgu.

Gość gość
i już wtedy wiedzieli jaka była przyczyna katastrofy? a to orły.karierę zrobią na świecie skoro tak od jednego rzutu okiem wszystko wiedzą.xxNie. Raport Milera pojawił się wiele miesięcy po tym wypadku.

Gość gość
to interesujące biorąc pod uwagę że wrak ciągle jest w rosji. co wobec tego badali?może ten trotyl co to go nie bylo ale urządzenie pokazalo że był?xxByli na miejscu wypadku. Już o tym pisałem. Masz kłopoty ze zrozumieniem zdań w języku polskim?A tutaj masz o sprawie wszystko: http://faktysmolensk.gov.plTam jest opisane, kto i gdzie był, kto i co badał itp.

Gość gość
shatyn zamiast mózgu ma cygański bigos.:classic_cool:

Gość gość
Myślę, że po wyborach Platforma Oszustów rozpadnie się z hukiem. Oni trzymają się w kupie ze względu na profity płynące ze sprawowania władzy - gdy przerżną wybory to zostanie Kopaczka z Misiem i może Niesioł... :)

Gość gość
To ktoś ma jeszcze coś merytorycznego pod moim adresem?

Gość gość
te ruskie probki badali tyle miesięcy? myślę że w ogóle niepotrzebnie.

Gość gość
Shatyn nagrywa ryby na magnetofon.:classic_cool:

Gość gość
gość dziś te ruskie probki badali tyle miesięcy? myślę że w ogóle niepotrzebnie.xxTo nie myśl bo jak widac po tych zacytowanych zdaniach, zupełnie ci to nie wychodzi.

Gość gość
Znikną jak nieświętej pamięci Unia Wolności a raczej przepoczwarzą się w Nowoczesną. Muszą działać w polityce bo nic innego nie potrafią i do uczciwej pracy się nie nadają.

Gość gość
Shatyn pędzi bimber na styropianie. :classic_cool:

Gość gość
Jak widze nikt już nie ma nic merytorycznego a więc...Znikam na czas jakiś Dobranoc.(I po co tak się ośmieszasz iftar????):O

Gość gość
no ja rozumiem że tobie myślenie jest niepotrzebne a nawet przeszkadza ale ja to sobie lubię pomyśleć zamiast lykać wszystkie kłamstwa jak młody pelikan. x już slyszalem od pani kopacz jak to "nasi lekarze pracowali ramię w ramię z rosjanami" a ziemia byla przekopywana "metr w glab". tylko potem się "okazało" że to ona co innego w ogole miala na myśli :D

Gość gość
Shatyn donosił bo czuł się samotny. :classic_cool:

Gość gość
już slyszalem od pani kopacz jak to "nasi lekarze pracowali ramię w ramię z rosjanami" xxTak. Przy identyfikacjach. Możesz to sprawdzić w stenogramie z wystąpienia Kopacz.A jeśli chodzi o "metr" to wytłumaczyła, ze ja wprowadzono w błąd.x"Z wielką uwagą obserwowałam pracę naszych patomorfologów przez pierwsze godziny. Pierwsze godziny nie były łatwe i to państwo musicie wiedzieć.xPrzez moment nasi polscy lekarze byli traktowani jako obserwatorzy tego, co się dzieje. To trwało może kilkanaście minut, a potem, kiedy założyli fartuchy i stanęli do pracy razem z lekarzami rosyjskimi, nie musieli do siebie nic mówić. Wykonywali jak fachowcy swoją pracę, z wielkim poszanowaniem ofiar tej katastrofy. Trzeba było przede wszystkim myśleć o tych, którzy nie spali, przyjechali, lecieli samolotem, znaleźli się w obcym kraju, przeżywając swoją tragedię i nieszczęście, bo za wszelką cenę chcieli zobaczyć swoich najbliższych."

Gość gość
shatyn rozpacza na weselach....na POgrzebach prosi do tańca.:classic_cool:

Gość gość
Shatyn już skończył i wyperdala. :classic_cool:

Gość gość
shatyn "A jeśli chodzi o "metr" to wytłumaczyła, ze ja wprowadzono w błąd." x x Największym błędem było powołanie cię do.życia.:classic_cool: