Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 6 archiwum

Polecane posty

Gość Myslący
@Kadarka Uważaj, aby lina ci się nie wcięła ;)

Gość gość
ludzie ktorzy mimo wrogich mediow potrafili pokazać temu niemocie komorowskiemu gdzie jego miejsce. xxTak właśnie prawica wypowiada się o prezydencie własnego państwa.To taki jest prawicowy patriotyzm...:O

Gość gość
jest rząd PO ktory pokornie wykonuje rozkazy plynące z berlina, brukseli a do niedawna także z moskwy. i tego prawica ma dosyć. dosyć ma biedy w polsce gdy rząd zajmuje się "uzgadnianiem płci".

Gość gość
chyba się wam nudzi :( i tak wygra Prawo i Sprawiedliwość ludzie widzą przekręty Platforerskie od 8 lat i mają dość !

Gość gość
Kadarka dziś Shatyn ty wyczytasz coś o jakimś gazie i świata poza tym nie widzisz xxNie widzę?A to co napisałem o polskiej młodzieżowej prawicy było o gazie?

Gość Myślący
Shatyn to pewnie jakiś mamisynek chowający się za fotką kobitki, albo homo nie wiadomo. Jedno wiadomo to troll Kopaczki. Dzisiaj jednak nikt się na to nie nabierze.

Gość gość
Kadarka dziś Nie wiem, w ogóle mnie to nie interesuje.xxNo własnie. Tzn, że o polskiej, obecnej prawicy nic nie wiesz...:O

Prezydentem Polski jest Andrzej Duda, a ty się o nim wypowiadasz bardzo brzydko. To jest patriotyzm???

Gość gość
z tego powodu z platformą obywatelską rozstala się poslanka lidia staroń. jedna z nielicznych ktorej zamiast na "wojnie z pisem" i okradaniu narodu zależało na tym żeby temu narodowi slużyć.

Gość gość
Kadarka dziś Powtórzę - skupiasz się na skrajnosciach. Życie się toczy ciut w innym kierunku.xxTak?No to daj linka do tego normalnego życia które toczy się w ciut innym kierunku a dotyczącego polskiej młodzieży prawicowej i w ogóle prawicy...I zaraz zobaczymy jak to jest naprawdę.

Gość gość
Kadarka dziś Prezydentem Polski jest Andrzej Duda, a ty się o nim wypowiadasz bardzo brzydko.To jest patriotyzm???xxNo to podaj JEDEN cytat, JEDEN z moich postów w którym brzydko sie wyrażam o Dudzie.No popisz się...:D

Gość gość
Kadarka dziś Mam ci dać linka do codziennego życia???xxTak. Codziennego życia polskiej młodzieży prawicowej i w ogóle polskiej prawicy.

Gość gość
Myślący dziś Shatyn to pewnie jakiś mamisynek chowający się za fotką kobitki, albo homo nie wiadomo. Jedno wiadomo to troll Kopaczki. Dzisiaj jednak nikt się na to nie nabierze.xxTroll to taki który obraża innych i nie potrafi podać uzasadnienia do własnych słow.Czyli ty omamisto...:D

Gość gość
Shatyn podmyj się i idź spać już.

Gość gość
Całą sobotę shatyn walił konia.

Gość gość
A tymczasem to ja zacytuję...xMarcin Mastalerek pozwany w trybie wyborczym za "układ podkarpacki"xMarek Poręba - podkarpacki poseł Platformy Obywatelskiej - złożył w trybie wyborczym pozew przeciwko posłowi Prawa i Sprawiedliwości Marcinowi Mastalerkowi.xWedług Poręby rzecznik sztabu wyborczego PiS dopuścił się nadużyć w jednym z publicystycznych programów odnośnie określenia Podkarpacia w związku z jedną z afer, w której pojawia się nazwisko posła z regionu.- To niedopuszczalne - podkreśla poseł Poręba. Według Poręby, Mastalerek obraził wszystkich mieszkańców Podkarpacia, mówiąc o "układzie podkarpackim".xCzytaj więcej na http://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2015/aktualnosci/news-marcin-mastalerek-pozwany-w-trybie-wyborczym-za-uklad-podkar,nId,1905418#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Gość gość
Won do spania shatyn. I żebyś tu nie majaczył na forum PO nocach.

Gość gość
Współwłaściciel rzeszowskiego szpitala Pro-Familia wytoczył proces z prywatnego oskarżenia internautom, którzy w sieci komentowali artykuł o aborcjach przeprowadzanych w tej placówce. xW szpitalu Pro-Familia w Rzeszowie od kilku lat przeprowadzane są aborcje, zwłaszcza na chorych dzieciach. Dlatego też wiele środowisk, w tym Fundacja PRO – Prawo do życia, organizuje przed placówką protesty.

Przykro mi. Nie wiem jak się linkuje codzienne życie. Może po prostu trzeba pójść na spacer i popatrzeć.

Gość gość
Argen...To są posty potrzebne do tego, żeby "przeskoczyła" strona bo topik się blokuje.A więc zamiast "up" liczę i wiadomo ile trzeba tych postów.

Gość gość
Kadarka dziś Przykro mi. Nie wiem jak się linkuje codzienne życie.Może po prostu trzeba pójść na spacer i popatrzeć.xxMowa o codziennym życiu POLSKIEJ MŁODZIEŻY PRAWICOWEJ I W OGÓLE PRAWICY.Czy teraz, dużymi literami, już doszło?

Gość gość
Co powiedziałem dziadu? Won na wyro! O wyjmij wtyczkę z kontaktu bo prąd tylko żre!

Gość gość
I sama to proponowałaś:x"Kadarka dziś Mam ci dać linka do codziennego życia???"xxxShatyn dziś Kadarka dziś Mam ci dać linka do codziennego życia???xxTak. Codziennego życia polskiej młodzieży prawicowej i w ogóle polskiej prawicy.