Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 6 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Już 9 postów trzeba...:O

Gość gość
Shatyn,Ty jesteś niereformowalny (czyt.nawiedzony),jak to barachło wpuszczane do Europy,przez nieobliczalnych i niespełna rozumu tzw.polityków!

Gość gość
Nie jestem nawiedzony bo to co pisze opieram na realiach otaczających nas. A więc o nawiedzeniu mowy nie ma.

Gość gość
Iftar zamilkła (pewnie z oburzenia) bo ktoś ośmielił sie potraktowac ją tak jak ona owego "ktosia"...:D:D:DA mój czas się kończy... I niedługo będę musiał znikać...

Gość gaajowy
Pomyśl. Sprawa dotyczy może 20 tysięcy osób w całej Polsce. Poszczególne sondaże są robione na tysiacu do trzech tysiącach osób. Większośc ludzi w Polsce nie zna tych którzy biorą udział w sondażach. Dodam, że i ja nie znam nikogo takiego i nie słyszałem, zeby ktos z moich znajomych znał... To zresztą podobnie jak np z aktorami. Ja ich znam bardzo wielu bo pracowałem w teatrze, robiłem zdjęcia itp. A ty ilu znasz? gdy rozum śpi budzi się macierewicz...xxx. To gdzie te sondaże są robione? Na komwencjac PO? co do aktorów, to znam wielu. Z wiejskiej. Kopaczowa najlepsza

Gość gość
ludzie, po co wy się wdajecie w takie bezsensowne dyskusje z tą glupią mendą? nauczcie się tak prowadzić rozmowę żeby ją kontrolować a nie pozwalać ją kontrolować mendzie. mendy trzeba tępić a nie z nimi dyskutować. a jak tego nie umiecie to nie odpowiadajcie mendzie. naprawdę jesteście trochę slabi, tu muszę przyznać mendzie rację, skoro mając rację nie potraficie wygrać dyskusji z taką mendą. jak ja się zabieram za dyskusję z mendą to menda zaraz znika a wy się z nim szarpiecie jak rowny z rownym.

Gość gość
Aktor to ktoś kto skończył PWST. A Kopaczowa nie skończyłą tej uczelni.Poza tym... Osobiście znasz Kopaczową i wielu posłów z Wiejskiej?A sondaże są robione na wytypowanej pod wieloma względami reprezentatywnej grupie osób.Myślisz, że na konwencjach PO większosć jest za pisem, jak teraz wskazuja sondaże?:DJesteś idiotą czy tylko takiego udajesz?

Gość gość
jak ja się zabieram za dyskusję z mendą to menda zaraz znika a wy się z nim szarpiecie jak rowny z rownym.xxTa "menda" to ja?:DOK.To wskaż takie strony, kiedy dzieje się tak jak powyżej zacytowałem.xxxnaprawdę jesteście trochę slabi, tu muszę przyznać mendzie rację, skoro mając rację nie potraficie wygrać dyskusji z taką mendą.xxNo to zobaczymy czy ty jesteś "słaby" czy "mocny", żeby wygrać dyskusję ze mną...:DxxxPrzypominam...xx"Dyskusja (od łac. discussio, aby to omówić) – jeden ze sposobów wymiany poglądów na określony temat, popartych argumentami, prowadzona w gronie dwóch lub więcej osób. Dyskusja może mieć formę ustną (komunikacja werbalna) lub pisemną."

Gość gość
To czekam jeszcze 5 minut....:D

Gość gość
"Ta "menda" to ja?" x brawo. wygral pan nagrodę, talon na balon. dzisiaj portal "wpolityce" przypomnial pilsudskiego - bic k***y i zlodziei. i niech to wam przyświeca w dyskusjach z mendą. ja jestem czlowiekiem ze tak powiem "starej daty", dla mnie liczy się uczciwość i honor i nie wyobrażam sobie żebym mogl z szacunkiem traktować taką mendę jak shatyn. to nie jest prawda że każdy "pogląd" jest rownoważny. że na rownych zasadach mamy traktować jakieś kanalie zlodziei i zboczeńcow i podejmować z nimi dyskusję. to trzeba tępić jak pluskwy a nie dyskutować z tym.

Gość gość
Już "dawno" minęło 5 minut...x"naprawdę jesteście trochę slabi, tu muszę przyznać mendzie rację, skoro mając rację nie potraficie wygrać dyskusji z taką mendą.jak ja się zabieram za dyskusję z mendą to menda zaraz znika a wy się z nim szarpiecie jak rowny z rownym."xxJAk widać autor (omamista) tych zacytowanych słow sam sie "zapisał" do owych "słabych".Nie dośc, ze nie potrafił przedstawić argumentów w postaci cytaów. linków itp to jeszcze w dodatku brak owych argumentów zastąpił próbami obrażenia mnie.Tylko zwykłe chamstwo i prostactwo sie tak zachowuje.To właśnie cecha trolla który zamiast argumentów używa inwektyw.I takim chamskim, prostackim trollem jest własnie omamista ukrywający sie pod nickiem "gość" co niniejszym powyżej udowodnił...:DNo to PA :D

Gość gość
a to jest bydle na miarę takiego lisa czy wojewodzkiego ktorzy za pomocą obelg, wyzwiski i falszywek prowadzą "dyskusję" z przeciwnikami. nie zawahają się przed klamstwem, przed oszczerstwem, przed falszerstwem. takiego bydla nie można traktować z szacunkiem. z szacunkiem to można dyskutować z kaczyńskim, k***inem czy kukizem bo mogą oni nie mieć racji mozemy mieć inne zdanie ale są ludźmi godnymi szacunku i mają dobre intencje. i każdy z nas może się mylić. a takie k***y i zlodzieje jak shatyn to sie do dyskusji nie nadają.

Gość gość
gość dziś a to jest bydle na miarę takiego lisa czy wojewodzkiego ktorzy za pomocą obelg, wyzwiski i falszywek prowadzą "dyskusję" z przeciwnikami. nie zawahają się przed klamstwem, przed oszczerstwem, przed falszerstwem.xxMAsz rację tak pisząc o "gość dziś " i "gość dziś "Dokładnie trolla tego opisałeś.

Gość gość
czy ty ciągle shatyn tego nie rozumiesz że nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji? jesteś tylko łajdacką mendą i ja nigdy nie sugerowałem że jest inaczej. zakłamaną stalinowską kurwą ktora posluży się dowolnym klamstwem, obelgą, manipulacją i nie ma za grosz honoru. ja mogę wypunktować twoje klamstwa, twoje manipulacje ale dyskutować z tobą nie zamierzam. przyjmij to wreszcie to tego glupiego sowieckiego łba.

Gość gość
Punktuj podsługujac sie ogólnie dostępnymi źródłami.Jak wróce to poczytam i pośmieje sie z ciebie.Podaj 5 takich punków o których piszesz...

Gość gość
ale dyskutować z tobą nie zamierzam. przyjmij to wreszcie to tego glupiego sowieckiego łba.xxA tymczasem...xxjak ja się zabieram za dyskusję z mendąxxx:D:D:D:D:D

Gość gość
no ja pier.... on jest naprawdę glupi jak gowno i wydaje mu się że będę z nim dyskutował. czego nie rozumiesz shatyn z tego co napisalem wcześniej?

Gość gość
Nie wydaje mi się tylko sam o dyskusjach ze mna napisałeś:x"jak ja się zabieram za dyskusję z mendą to menda zaraz znika"xx:D:DAle... Już nie mam czasu.Punktuj to pośmiejemy sie wszyscy z ciebie...:D:D:D

Gość gość
więc naprawdę nauczcie się nie wdawać z nim w dyskusję i tyle. bo jego argumenty to oszczerstwa i klamstwa i naprawdę podejmowanie dyskusji z klamcami i oszczercami do niczego nie prowadzi.

Gość gość
wlasnie ogladalem w tv pana petru ktory mowil o tym jak to ważne jest dla niego "żeby pis nie mial większości". no masakra po prostu. wszystkie te śmierdzące kanalie tylko tego się boją. stawiają nowe szyldy tylko po to żeby następnych gamoni oszukać ze proponują coś innego niż bylo i że oni są rzeczywistą opozycją PO. ale czasami "wypsnie" im się coś takiego co tylko potwierdza że jedynym ich celem jest to, "żeby tylko pis nie rządził". i co gorsza są gamonie ktore się w ten sposob oszukiwać dają.

Gość gość
teraz czekamy na wypunktowanie przez ciebie tej mendy. ale wiesz....... tak konkretnie, z przykładami i linkami do źródeł, żeby mu w doopę poszło i zabolało za te kłamstwa i oszczerstwa o których piszesz.

Gość gość
ciekawe to twoje wypunktowanie tylko jakoś mało widoczne:P

Gość gość
czekajcie mendy jak dlugo chcecie. mnie to w ogole nie interesuje.