Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 6 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Nie. Nie offerma. Choć pamietam go z tego topiku. Pisał sensownie.Bez sarkazmu. Potem zaczeli się pod niego podszywać jacyś poeabani ludzie. Ja wiem,że dyskusja z kimś takim jak shatyn nie ma sensu bo shatyn nie potrafi sklecić nawet kilku zdań od siebie. Ktoś taki nie może być traktowany poważnie.

Gość gość
Żal mi Shatyna. Co on zrobi biedaczek jak mu się Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska rozpadnie? Drugi raz nie przeżyje takiego upokorzenia - "sztandar PZPR wyprowadzić...".

Gość gość
no wlaśnie tak pani kopacz mowila. a potem "okazalo się" ci ta "praca ramię w ramię" polskich lekarzy polegala na tym że ukladali ciala do sekcji bo do samej sekcji nie zostali dopuszczeni. x tak wlaśnie polskie "badanie katastrofy" wyglądalo. a takie shatyny udają że to naprawdę. faktycznie trzeba przestać myśleć żeby w te bzdury wierzyć.

Gość gość
i wlasnie ze offerma ale z psem wyszedlem.

Gość gość
zanim polscy lekarze przyjechali to sekcje były zrobione. polscy lekarze brali udział w identyfikacji

Gość gość
sekcji polscy lekarze nie mogli robić w rosji bo nie mieli uprawnień do takich działań.

Gość gość
03.11.2010, 21:42 Minister zdrowia Ewa Kopacz przyznała w "Kropce nad i" w TVN24, że polscy lekarze w Moskwie nie brali udziału w sekcjach zwłok ofiar katastrofy smoleńskiej. Przybyli do Moskwy 11 kwietnia. Dodała, że w stolicy Rosji Polacy byli już po pierwszych czynnościach prawnych wykonywanych przez Rosjan.

Gość gość
wlasnie ze offerma tylko z psem musialem iść.

Gość gość
do niczego nie mieliśmy "uprawnień". wszelkie uprawnienia mieli tylko ludzie putina no ale oczywiście "wszystko zostalo wyjaśnione" :D

Gość gość
na terenie Rosji uprawnienia mają Rosjanie.

O ile wiem to Zelnikowi niczego nie udowodniono. Póki co mamy słowo Zelnika przeciw słowu cyngla GieWu Mikołaja Lizuta. Nawet niejaki Jacek Poniedziałek nazwał sprawę obrzydliwą prowokacją. L:inka do tej wypowiedzi wkleiłam wczoraj :D

Shatyn ja rozumiem, że perspektywa rządów PiS może ci psuć humor. Ja też nie jestem zachwycona. Ale nie robię z tego clou mojego żywota i nie popadam w histerię oraz agresję. A ty i owszem. Wyłapujesz skrajne przykłady i trzymasz się ich oburącz. ZHR jest prawicowy, a trudno tej młodzieży przypisywać burdy na stadionach. Poczytaj troszkę, rozejrzyj się wkoło.

Gość gość
Edek myśli, że jest tak ważny, że blokują mu topiki.

Udzielił pan wywiadu „Gazecie Wyborczej”, w której spłakał się pan, że odbierają panu kraj. Myślę, że to istota demokracji – raz wygrywa partia, którą się popiera, raz przegrywa. Nikt nie odbiera panu czegokolwiek siłą, nikt nie wyrzuca pańskich rzeczy przez okno, nikt nie nachodzi w nocy i nie straszy pistoletem. Po prostu ludzie – a chyba wypada ich szanować, bo czemu mieliby być gorsi – nie podzielają pańskich poglądów. Przyjmuje pan to histerycznie. W zasadzie gdyby się zastanowić, kumuluje pan wszystkie wady, których posiadanie przypisuje pan drugiej stronie. Uważa pan, że Polska jest pańska, że ją pan zawłaszczył na dobre i już nie puści. Głosi pan, że kto myśli inaczej, jest człowiekiem gorszym, w zasadzie podczłowiekiem. To groteska, że pan – niezdolny do normalnego dialogu – promuje akcję #hejtstop. Często nawiązuje pan do tego, iż PiS to w zasadzie pełzający faszyzm. Ja dostrzegam ten faszyzm raczej u pana. To pan głosi jedynie słuszne poglądy, dla innych nie mając do zaoferowania niczego więcej niż tylko pogardy. To pan używa języka nienawiści i to na skalę, jakiej nigdy wcześniej u popularnych dziennikarzy nie widziałem. Mówiąc szczerze, uważam pana aktualnie za osobę opętaną. Nawet się zastanawiałem, z czego się to wzięło – mam prywatną teorię, że nie wytrzymał pan ataków na siebie i postanowił iść na wojnę. Tylko że pan się w tej wojnie totalnie zatracił. Inni się wycofali, a pan dalej w okopach. Stał się pan aparatczykiem, zdolnym dopuścić się manipulacji, kłamstw czy zwykłej podłości, byle tylko dopiec drugiej stronie. Szkoda. To zawsze szkoda, gdy normalny człowiek traci rozum.

Gość gość
Ale nie robię z tego clou mojego żywota i nie popadam w histerię oraz agresję. A ty i owszem.Wyłapujesz skrajne przykłady i trzymasz się ich oburącz. xxNie wyłapuje. Te przykłądy które podałem są ogólnie znane.I w dodatku prosiłem cię o podanie innych, pozytywnych.Nie byłaś w stanie i próbując mnie obrazić zwiałaś...

Obiektywizm to trudna kwestia. Nikt z nas nie jest obiektywny. Sam napisałem tysiąc bzdur, których już bym nie napisał. Jednak pan przekracza dopuszczalne granice. I dzisiaj – chociaż pewnie pan w to nie wierzy – jest pan wyborczą lokomotywą PiS-u. Gdybym jakimś cudem miał zagłosować na tę partię, to właśnie dzięki panu. Żeby panu – i panu podobnym, uważającym się za lepszych – zagrać na nosie. I nie tylko ja tak mam. Narracja, którą się pan posługuje – wraz z mniej rozgarniętymi kumplami, typu Kuźniar – jest moim zdaniem nieakceptowalna dla osób zdrowych psychicznie.

Gość gość
Przyjmuje pan to histerycznie. W zasadzie gdyby się zastanowić, kumuluje pan wszystkie wady, których posiadanie przypisuje pan drugiej stronie. xxTo wg ciebie idealnie pasuje do mnie?To moze posłużysz sie paroma przykłądami wraz z uzasadnieniem?I wtedy zobaczymy.Oczywiście prosze bez kłamstw o mnie takich jak wczoraj...

To pan i pana mniej rozgarnięci koledzy wygraliście prezydenturę dla Andrzeja Dudy. To pan wraz z przybocznymi głupkami wygrywa wybory parlamentarne dla PiS. Jeśli może mieć pan do kogokolwiek pretensje, to tylko do siebie. Lamentuje pan w wywiadzie – oddaliśmy Twittera! Nie, nikt nie oddał. Obserwuje pana blisko 300 tysięcy osób, co jest na Polskę wynikiem fenomenalnym. Ale to, że ludzie z pana tam drwią, że się z panem nie zgadzają, że z pana szydzą, zamiast słuchać – to tylko prawda o panu i obecnych nastrojach społecznych. Może pan chciałby jakiejś cenzury, ale tam cenzury nie ma. Gdyby potrafił pan pisać z klasą, z rozwagą, nie wzbudzałby pan takich reakcji. Ale niestety – jest akcja i jest reakcja. Napisałbym nawet, że kto sieje wiatr, ten zbiera burzę, ale moim zdaniem jest odwrotnie: pan sieje burzę, a odpowiada panu lekki wiaterek. Żaden z PiS-owczyków, którymi mnie pan straszy, tak bardzo nie zagalopował się w swoich nienawistnych wpisach.

Gość gość
Kadarka dziś O ile wiem to Zelnikowi niczego nie udowodniono. Póki co mamy słowo Zelnika przeciw słowu cyngla GieWu Mikołaja Lizuta.xxBo to nie sąd, iftar.Ale na potrzeby nasze, udowodniono w postaci zapisu rozmowy.Teraz piłka jest po stronie Zelnika.On jest to w stanie obalić, podając do sądu Lizuta (nie lubię faceta - jakby co) wraz z ekspertyzą fachowców na temat nagrania.Ale Zelnik wie, że taka ekspertyza kosztuje i że te pieniadze mogą być stracone.Poczekajmy, zobaczymy.

Gość gość
Kadarka dziś Przeczytaj Shatyn tekst który tu przytoczyłam i pomyśl. Po prostu pomyśl.xxPrzeczytałem i pomyślałem. Nie widzę podobieństw ale ty je widzisz.No to poproszę o przykłady wraz z uzasadnieniem.

Pan – człowiek-hejt, notoryczny medialny napadzior – chciałby rozkosznie przybijać z innymi piątki. Ale dlaczego ludzie mieliby traktować pana z sympatią? Przecież pan nie jest sympatyczny dla ludzi. Pan szczuje, gardzi i pluje. Nie liczę, że się pan opamięta. Na to chyba za późno. Refleksja może kiedyś przyjdzie – za trzydzieści lat? – a może nie.

Gość gość
Głosi pan, że kto myśli inaczej, jest człowiekiem gorszym, w zasadzie podczłowiekiem. xxTo ja podałem przykład.Nigdy tego typu wypowiedzi u mnie się nie pojawiły.Owszem.Uważam parę osób za gorszych ale nie dlatego, że myślą inaczej niż ja.Z zupełnie innego powodu...

Za tydzień partia, którą faktycznie pan wspierał, wygra wybory. Mam na myśli PiS, bo każdy widzi, że dla PO wyświadcza pan tylko niedźwiedzie przysługi. Proszę żyć z tą świadomością.

Gość otulona_snem
Shatyn wczoraj p zwalam na wiek,za ta krotka pamiec,ale marsze blekitne z haslami dosc kaczorow chcemy wyborow i inne p*****ly,to organizowal kaszubski len brukselski p dfa przypomnienia dla niektorych kim jest Kukiz p Po wystąpieniach liderów PO dla zebranych zagrali muzycy rockowi: Paweł Kukiz z zespołu Piersi( po blekitnym marszu dnia 7.10.2006)

Gość gość
zwalam na wiek,za ta krotka pamiec,ale marsze blekitne z haslami dosc kaczorow chcemy wyborow i inne p*****ly,to organizowal kaszubski len brukselskixxNie wiem czy to do mnie ale jesli tak to jaki to ma zwiazek z tym co napisałem?

Gość gość
A właśnie... Kukiz...:DSłucham czasem co człowiek ów bredzi i zupełnie zapomniał o JOWach... Czy;li swoim głownym haśle wyborczym...:D

I chciałam coś jeszcze dodać. Czytałam wypowiedzi Ireny Szafrańskiej na temat pedofilskich skłonności Tomasza Lisa, czytałam jej insynuacje dotyczące córek redaktora. Sa ohydne, obrzydliwe i wstrętne. Mam nadzieję, że red Lis zgłosi te wypowiedzi do prokuratury. Szafrańska jest obrzydliwą kreatura. Z tego co piszą - zawsze była.