Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 6 archiwum

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś cofnij sie do swego postu z wczoraj z 22.30,przeczytaj pare razy,pozniej pare razy moj z dzisiejszego dnia moze w koncu zalapieszxxJa, w przeciwieństwie do ciebie, wiem co napisałem i dlaczego to napisałem.Ty jak widac nie wiesz bo nie potrafisz uzasadnic własnych słow.

Gość gość
otulona_snem dziś bo nie chce mi sie i czasu nie mam,na tlumaczenie oczywistych oczywistosci..to chociaz zdanie rozumiesz?xxCzy ja prosiłem o tłumaczenia?Nie.Poprosiłem o uzasadnienie.

Gość gość
Dla jasności. Nie oceniam tego co pisze czy mówi Lis z prostego powodu.Nie czytuję i nie słucham jego wypowiedzi.

Gość gość
Co do Zelnika to orginały nagrań są na stronie Radia Rock i nie jest to nagranie puszczone podczas audycji.

Gość gość
Trzeba juz 8 postów, żeby topik "przeskoczył"....:OTo są jakieś jaja...

Gość gość
Masz rację otulona. To śmieszne, ze dorosły człowiek nie potrafi uzasadnić własnych słów...:D

Gość gość
Co do tego sondażu do którego ktoś podał link.To głupota a nie sondaż.Sondaż musi być zrobiony na tzw reprezentatywnej grupie osób i w sposób profesjonalny.Tego typu sondaże oddaja tendencje jakie występują.

Gość gość
Reprezentatywnej, a później widać, że te sondaże Millword, CBOS, IPSOS są g... warte :)

Gość gość
Reprezentatywna grupa to zespół składajacy się z ludzi o różnym wykształceniu, wieku czy miejscu zamieszkania, itp, itd. Te parametry są ściśle określone i tylko ich głosy się licza.Jak widze nie masz o tym zielonego [pojęcia.

Gość gość
Kaczyński zastrzegł jednak, że aby „to wszystko wyszło”, Polacy „muszą się poczuć wspólnotą”. - Dzisiaj Polska i Polacy są atakowani i często obrażani. Tak na zewnątrz, jak i wewnątrz. Trzeba temu postawić tamę w sposób przemyślany - mówił i zapowiadał „globalną” politykę kulturalną, oświatową i historyczną. - Zbierzmy pieniądze na dwa czy trzy hollywodzkie filmy, które pokażą, jak w Polsce było naprawdę - proponował. I sugerował, że na świecie trwa antypolska nagonka, "antypolonizm". (http://www.tvn24.pl)xxCiekawe co wg Jarosława K. oznacza termin "hollywodzkie"?:D

Gość gość
Fronda...xTrzypokojowe mieszkanie, które jeszcze kilka lat temu było kościołem, obecnie czeka na nowego właściciela. Stara świątynia we wsi Cold Hanworth w hrabstwie Lincolnshire to obecnie jedna z najbardziej imponujących nieruchomości w Wielkiej Brytanii. Została ona przerobiona na luksusową willę. Na sprzedaż trafiły oryginalne wieże, ołtarz, witraże oraz... groby znajdujące się w ogrodzie - podaje "Daily Mail". Oto jak wygląda świat, który odwraca się plecami do Boga,xx:D:D:D

Gość gość
W sensie produkcje na skalę Hollywood, bo takich prostych jak polskie nikt nie chce na świecie oglądać. To pewnie miał na myśli.

Gość gaajowy
shatyn. Tyle tych sondaży jest robionych, ale ani ja, ani moich wielu, wielu znajomych i ich znajomych iich znajomych znajomych, nie spojuało kogoś kto by miał coś wspólnego z jakim kolwiek sondażem. Oczywiście wiemy że zaraz pojawią się goście, krysie, marysie, które brały udział w tych sondażach, ale. Shatyn niewysilaj się.

Gość gość
Trybunał Konstytucyjny uznał, że lekarze nie muszą wskazywać specjalisty, który zabije za nich dziecko nienarodzone, jeżeli sami wzdragają się przed mordem. Na lekarzy nałożono jednak obowiązek powiadomienia o swojej decyzji przełożonych i tej decyzji uzasadnienia. Oznacza to, że lekarz będzie musiał przyznać się przed przełożonymi do swojego światopoglądu, co może być niezgodne z Konstytucją.xTakie rodzą się problemy, gdy prawo w państwie opiera się na diabelskich podszeptach, a nie woli Bożej. Aborcja powinna zostać zakazana, w pierwszej kolejności względem dzieci, które zabija się tylko dlatego, że są chore. Dodatkowo należy nieść bardzo dużą pomoc finansową rodzinom, których dzieci są chore, tak, by nie skłaniać nikogo do szukania dramatycznego, fałszywego rozwiązania w zabijaniu dziecka. xx:D:D:D

Gość gość
gość dziś W sensie produkcje na skalę Hollywood, bo takich prostych jak polskie nikt nie chce na świecie oglądać. To pewnie miał na myśli.xx:DLudzie oglądają filmy ze względu na temat i obsadę.A żeby widownia na świecie chciała ogladać film to musi on dotyczyć ogólnie znanych spraw. Polskie sprawy nie są znane. I niespecjalnie ludzi interesują.

Gość gość
gaajowy dziś shatyn. Tyle tych sondaży jest robionych, ale ani ja, ani moich wielu, wielu znajomych i ich znajomych iich znajomych znajomych, nie spojuało kogoś kto by miał coś wspólnego z jakim kolwiek sondażem. Oczywiście wiemy że zaraz pojawią się goście, krysie, marysie, które brały udział w tych sondażach, ale. Shatyn niewysilaj się.xxPomyśl. Sprawa dotyczy może 20 tysięcy osób w całej Polsce.Poszczególne sondaże są robione na tysiacu do trzech tysiącach osób.Większośc ludzi w Polsce nie zna tych którzy biorą udział w sondażach.Dodam, że i ja nie znam nikogo takiego i nie słyszałem, zeby ktos z moich znajomych znał...To zresztą podobnie jak np z aktorami.Ja ich znam bardzo wielu bo pracowałem w teatrze, robiłem zdjęcia itp.A ty ilu znasz?

Shatyn a jest w ogole jakiś publicysta, którego czytujesz??? Potrafisz coś powiedzieć na temat ciekawych polemik, które obyły się w mediach??? Czy tylko na to bezmyślne kopiuj wklej z kilku net stron cie stać??? Znasz jakiś blog poza stroną tego debila Blumsztajna???

Gość gość
Nie czytam żadnego blogu Blumsztajna...

Gość gość
A publicystów paru czytuje regularnie.No lubie i cenię Kurskiego.

Jakiż to ciekawy artykuł popełnił ostatnimi czasy Jarek Kurski??? Bez wklejek, własnymi słowami poprosze.

Gość gość
Bardzo chętnie jak tylko odpowiesz na moje prośby i pytania.JAk widzisz przed chwilą odpowiedziałem na jedno twoje pytanie. A teraz czas na ciebie.

Jak kogoś cenię to od ręki mogę powiedzieć za co. Shatyn ty pojęcia nie masz o tekstach red Kurskiego. Kilka może ci posłużyło do tutejszych wklejek ale już nie pamiętasz na jaki temat.

Gość gość
I ja również mogę odpowiedzic od reki :DAle powinno być po równo.Już zmądrzałem. Ty nie chcesz odpowidac na moje pytania to i ja nie odpowiadam na twoje.Ale zachowując się kulturalnie na jedno odpowiedziałem.Teraz czekam na ciebie.Zabolało?JAk Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom...:D

Gość gość
A ostatnio czytałem art. Kurskiego a raczej polemike z...Chyba z MAzowieckim ale nie jestem pewnien.I to tyle na ten temat.

Gość gość
Shatyn ty pojęcia nie masz o tekstach red Kurskiego. xxA moze potrafisz odpowiedzic na to?Jakie masz podstawy do takiego twierdzenia?Prosze oprzeć sie na moich postach i napisac krótkie uzasadnienie.