Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni 30parolatkowie nie chca, nie szanuja kobiet

Polecane posty

to prawda, nie ma normalnej rodziny bez pierwiastka męskiego i żeńskiego i dzieci z rozbitych rodzin zawsze mają jakieś emocjonalne kuku choćby nie wiem jak starać się im zrekompensować to, ze nie wyszlo hm... tak się tu odpowiedzialny facet objawil, bierz autorko :)

Gość gość
No cóż czasy mamy trudne jak nigdy dotąd dzięki rewolucji seksualnej to ona miesza ludziom w glowach. Poczyniła ogromne spustoszenia w moralności, następuje kryzys rodziny, a ją samą chce się zastąpić parodią małżeństwa. Dzieci staną się kolejny raz ofiarą ;-(

Gość gość
Pani Durga, a co mnie pani tutaj swata :-) ?

a tam... ja wolę uprościć :) w zyciu ważny jest fajny czas razem, fajny seks, fajne rodzicielstwo, chęć spędzania czasu razem czasem trzeba przymknąć na coś oko, nikt nie jest doskonały, ale naprawdę można być szczęśliwym mogąć się na kimś oprzeć, zaufać wierzę, że są ludzie myślący takimi kategoriami :)

a co gościu? nie chcesz być poswatany? ja już starsza pani jestem, 30-stka :), to mogę :)

Gość gość
Durga 21.09 Zgadzam się z opinią. 30 to nie jest źle :) Można by powiedzieć w sam raz :) A odnośnie swatów, to kiedyś mialem propozycje, ale jakoś wolę sam poznawać drugą osobę bez świadków ha ha. Zresztą oboje byśmy czuli się tochę nieswojo ha ha

Gość gość
druga - z ciebie to fajna podruga. Do pogadania, do porochania i do wyj/ebania. Za dwieri !! Ale nie do fajnego rodzenia i sexu fajnego...

och, ja bym was tak zgrabnie wyswatała, że byś się dobrze czuł :) mielibyście na dzień dobry wspólny temat- temat z kafeterii :) ja tez wolę sama szukać :) chodzę i szukam, tylko ten mój książę z bajki chodzi chyba innymi trasami niż ja :) albo ze mnie księżniczka jak z koziej d/u/p/y trąbka, to prędzej :) nie, to nie, idę na erotyczny :)))

co się czepiasz Paskudo? mam siąść i plakać? kuffa, w sobotę wieczorem???

Gość gość
Widzi pani, że nie ma z kim swatać :)

Gość dawny cream
ja nie chce juz nikogo za stary jestem aby cos zaczynac wiedzac ze wszystko co najlepsze juz za mną

Gość gość
A jednak są :) ha ha

Gość gość
Sporo ma tych przymiotników, obawiam się, że mogłaby mnie zdominować he he

Gość gość
dawny cream a jak stary jesteś, że się poddajesz ?

Gość dawny cream
ponad 30 lat i wiem ze nic dobrego mnie nie spotka więc zycie w samotnosci jest dobrą opcją po kobietach juz niczego sie nie spodziewam dobrego

Gość dawny cream
ponad 30 lat i wiem ze nic dobrego mnie nie spotka więc zycie w samotnosci jest dobrą opcją po kobietach juz niczego sie nie spodziewam dobrego

Gość gość
Najpierw zacznijcie same się szanować potem szanujcie innych a potem wymagajcie szacunku! Nawet Playboy wycofał nagie zdjęcia bo wszędzie wstawiacie swoje nagie zdjęcia itp. Przez swoje zachowania straciłyście w oczach mężczyzn. Skutek jest taki, że prostytutki dodały do swoich ofert dodatek Girlfriend-dziewczyny, narzeczonej. Spotkania wyglądają jak randki, przytulanie, buziaki itd.

Gość gość
Słuchaj ja też mam 30+, też życie nie ułożyło jak bym chciał. Ale żyć w pojedynkę do końca życia, to jakoś mi się nie widzi. Może nie trafiłeś na odpowiednią dziewczynę, ale to nie znaczy, że są takie wszystkie.

Gość dawny cream
ja juzsobie dałem spokój a odpowiednich dziewczyn dla mnie nie ma więc samotne zycie to mniejsze zło

Gość gość
ale masz wymagania gościu usmiech.gif ja bym brała, hihihi XXXX Pani Durgo, dziękuję za namiary ha ha Ale wie pani ze mną nie tak łatwo ha ha Doceniam pomoc :)

no trudno, próbowalam :) rzeczywiście, kafe to chyba nie miejsce na randkowanie :) to dobrej nocy gosciu :) i powodzenia :)

Gość gość
Nie ma mniejszego zła, jest po prostu zło. Sam siebie krzywdzisz, tak myśląc. Nigdy nie wiadomo co będzie dalej, kto wie może twoje życie odmieni się po poznaniu nowej osoby.

Gość dawny cream
ja wiem ze juz sie nie odmieni alejak juz by miało sie odmienic to tylko na gorsze więc dziewczyny sobie odpusciłem juz 4 lata temu i jakos zyje . lepiej byc samotnym niz zyc z kims i nie byc szczesliwym

Gość gość
Pani Durgo, jakby to powiedzieć ja nie taki szybki Bill :) ha ha W zasadzie wszędzie można spotkać ciekawych ludzi, na kafe z pewnością też. Kto wie może jeszcze kogoś tu poznam. Teraz raczej chciałbym po prostu porozmawiać, bo w realu nie bardzo mam z kim. Czasem dobrze poznać świat z kobiecego punktu widzenia :) Porozmawiać o wszystkim i o niczym. pośmiać itd. Jeszcze raz dziękuję za pomoc ha ha

Gość gość
PS. Durga Spokojnej Nocy :)

Gość gość
Wiesz ja nie bylem jeszcze w związku z kobietą, więc jestem laikiem w tych sprawach. Ale z pewnością przebarwiasz, różni ludzie są na świecie. Grunt to aby się dobrać. Wiesz nikt na siłę nie będzie uszczęśliwiał. Tutaj raczej chodzi o to czy za te parę naście lat nie będzie, się żalowalo swoich dzisiejszych decyzji. Wtedy w większą depresję można będzie wpaść. Ja myślę, że 30 L to dobry moment aby zastanowić się nad życiem, coś poprawić, naprawić, zmienić.

Gość dawny cream
oczywiscie zawsze sie mozna zastanowic co zmienic w swoim zyciu ale tak jak pisałem dziewczyny dla mnie nie ma ja to wiem .dlatego 4 lata temu odpusciłem i dobrze mi z tym gdyznie czuje stresu .