Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni 30parolatkowie nie chca, nie szanuja kobiet

Polecane posty

Gość gość
Jest akie mądre przysłowie "Nigdy nie mów, nigdy". Dzisiaj zakładasz, że będziesz już samotny. A nastepnego dnia, tygodnia, miesiąca ktoś może się pojawić i ugodzić stzałą amora. A nawiet jeśli nie, to nie warto palić wszystkich mostów.

Gość dawny cream
ja juzodpusciłem i marne szanse na to ze zmieie zdanie. ja w kobiety nie wierze

Gość gość
Skąd wiesz, może trafi się tak samo, jak ślepej kurze ziarno :-P . Co prawda nie trzeba wpadać w nadmierny optymizm, ale życie pisze najlepsze scenariusze.

Gość dawny cream
to jest nie mozliwe

Gość szczęśliwy singiel
te kity o "wykańczającej pracy na dwa etety" możecie sobie opowiadać pryszczatym 20 latkom... 30-killuletni singiel jakbyście nie zauważyły też pracuje i ogarnia dom więc doskonale wie jaka to "harówka" :) Po prostu - jak wam się nie udało do tej pory złapać frajera na dziecko albo tak mu zasłonić oczy waszym tyłkiem że zgodził się podpisać na siebie wyrok zwany "małżeństwem" to teraz już za późno. Mądrość przychodzi z wiekiem a 30-kilku latek myśli już tą właściwą częścią ciała

Gość gość
one maja wykanczajaca prace na dwa etaty z niewychowanymi i rozpuszczonymi dziecmi, ale jesli te dzieci sa z poprzedniego zwiazku to nowy facet nie jest gljpi aby zaprzac sie do pluga, chcialy dzieci z bylekim to niech sie teraz mecza

Gość gość
A jak drogie kobietki jest postrzegany 30 letni facet w oczach kobiet bez swojego mieszkania ?. Po ukonczeniu studiow technicznych pracuje 3 lata z przerwami w Anglii i nie dorobilem sie swojego mieszkania. Obecnie szukam partnerki o szerokich horyzontach intelektualnych i dbajacej o swoje cialo. Sam jestem wysoki ,wysportowany i umiesniony.Nie mylic z ladnym facetem na ktorego kobiety mowia ze ma ladna twarz.Zastanawiam sie takze w jakich miejscach szukac takowej kobiety ?.Kobietki doradzcie cod.

Gość gość
A ja mam dwóch adoratorów po 30-stce wolnych i bez zobowiązań. :-D

Gość gość
Tak was czytam i śmiech mnie ogarnia na przemian z politowaniem . dzisiejsze kobiety (przepraszam te jednostki ok ale większość)są do bani . Nie macie nic ale to nic do zaoferowania dojrzałemu facetowi by ten zaangażował się w naprawdę poważny zwiazek. Piszecie że szukacie faceta ,partnera który bedzie was szanował,kochał,pomagał bedzie czuły ,rodzinny itp smiech mnie ogarnia , co z nim zrobicie za kilka lat poprostu znudzicie się , napiszecie nowy topik w poszukiwaniu motylków h... wie czego jeszcze (przepraszam za wyrażenie) znam sporo takich facetów tyrajacych jak wół na rodzinę ,panią domu która wśród kolezanek narzeka na niego ,a on pomaga jak może bo kocha . 90% z was dorobi mu rogi a puźniej wrobi w toksyczny zwiazek jakie to jesteście poszkodowanie . sam przeżyłem coś podobnego rok walczyłem o dzieci i wygrałem udowodniłem prawdę , mam też kilku znajomych bez kitu byli dobrymi mężami dbali o dom ,pracowali,gotowali sprzatali by pani mogła miec wszystko czas dla siebie itp. niektórzy nadal walczą o dzieci bo za słabo walczyli lub poddali sie . przykre to ale tak jest coraz częściej . nawet nie wyobrażacie sobie jak teraz lekko żyję bez stresu bez fałszu,obłudy . dopiero od kilku lat widze jak łatwo jest znaleść kobietę by nie być sam w weekend co nie zmienia faktu że do zwiazku znaleść to graniczy z cudem a to tylko dlatego że jak pisałem nie mają nic ale to nic do zaoferowania poza wymaganiami ,jazgotem ,pretensjami , taka niby fajna po 3miesiacach robi mi sajgon w życiu ,domu żąda szacunku a sama poza ciałem nie ma nic . nie potraficie pokochać człowieka takim jakim jest ,mądra kobieta nie zmienia faceta ale dostosowuje sie tak by nigdy nie odczuł ze jest nie meski a wten czas wie że jest dlaniego wszystkim i to on poruszy niebo i ziemie by była tą jedyną , ale poco ja wam to piszę wy kobiety wiecie lepiej seriale ,gazety chora tolerancja tak wam mózg wyprały ze same niewiecie czego chcecie . pozostaje wam jedno szloch w poduszkę i marudzenie ze nie ma już normalnych facetów :) są tylko dla was są przezroczyści nie na topie pozdrawiam

Gość gość
gość dziś A jak drogie kobietki jest postrzegany 30 letni facet w oczach kobiet bez swojego mieszkania ?. Po ukonczeniu studiow technicznych pracuje 3 lata z przerwami w Anglii i nie dorobilem sie swojego mieszkania. Obecnie szukam partnerki o szerokich horyzontach intelektualnych i dbajacej o swoje cialo. Sam jestem wysoki ,wysportowany i umiesniony.Nie mylic z ladnym facetem na ktorego kobiety mowia ze ma ladna twarz.Zastanawiam sie takze w jakich miejscach szukac takowej kobiety ?.Kobietki doradzcie cod. x jak czytam cos takiego to sie odechciewa faceta, roszczeniowiec, tylko wymaga, szuka idealu, a sam min nie spelnia zyciowego. rece padaja:O mi osobiscie przestalo juz zalezec na facecie. mam 29 i dalam sobie spokoj z facetami 2 lata temu. mam spokojne zycie, a zycie z facetem to ciagle jego wymagania, oczekiwania, biernosc, wyrzywanie sie, ocenianie i krytyka, brak zaangazowania i szczerosci. mi sie nie chce meczyc z facetami. juz jestem dojrzala kobieta, poukladane mam w glowie, a wiekszosc facetow chce sie tylko zabawic i spada, faceci sa zaklamani do szpiku kosci. moze byloby z druga osoba lzej, moznaby sie wspierac, ale znalezienie takiego faceta i chetnego na poswicenie sie jest wrecz niemozliwe. ja juz mysle przyszlosciowo i ulozylam juz sobie zycie sama, zyje tak jakbym cale zycie miala spedzic sama. Mysle, ze sa takie kobiety jak ja i tez nie zaluja:)

Gość gość
gość 12:31 A co napiszesz o kobietach ? W samych superlatywach ?

Gość gość
Po 30 latach życia i po kilku doświadczeniach, każdy normalny facet już wie, że kobiety są niewiele warte, więc kogo tu szanować?

Gość gość
Dzisiejsze kobiety w wieku 20-30 lat są beznadziejne. Dwie lewe ręce, nic nie potrafią w domu, nawet ugotować najprostszych dań. A jak im się to mówi, to się oburzają, że nie są kucharką. Takie leniwe pasożyty, którym przyjemności nie sprawi ugotowanie czegoś smacznego swojemu facetowi. Lepiej leżeć i pachnieć i korzystać z forsy faceta, bo taka lala rzadko ma dobrą pracę i zarobki. Oczywiście roszczeniowa postawa to podstawa, facet ma mieć mieszkanie, prawo jazdy, dobry samochód, być bogaty, przystojny, męski itd. A że paniusia nie ma niczego do zaoferowania? To nic.

Gość gość
d u p ę ma, to do 30 wystarczy. Potem już jest ciężej frajera znaleźć

Gość Heniuś
1. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Dlaczego mam szanować jakąś pierwszą lepszą babę? Dzisiejsze baby myślą, że padnę im do stóp z kwiatami w jednej a wazeliną w drugiej ręce tylko dlatego, że mają dodatkowy otwór, haha :) Udowodnij mi babo swoim poziomem intelektualnym, materialnym, etycznym oraz sportowym, że zasługujesz na jakiś szacunek to go wtedy dostaniesz - proste. 2. "Nie chcą" - a co wy, baby, macie facetom do zaoferowania, że powinni was chcieć i latać za wami? Normalni faceci szybko się uczą, że zabiegactwo to głupota (z kilku bardzo ważnych powodów o czym już tu wiele razy pisałem) i zostawiają to puchaczom na r czy jakimś desperatom. I zauważcie, że wartość faceta z czasem wzrasta a baby maleje - facet w wieku około 35 jest u szczytu swoich możliwości oraz ma największe powodzenie - może wybierać od nastolatek po młode wdowy. A baba w wieku 35 lat? Najczęściej mamincórcia i gołodupczyni, za to z wymaganiami z d*py typu "...ugodowy, nieklotliwy, uczuciowy, szczery..." - oczywiście, ma szczerze powiedzieć "wypier**laj", taki "ugodowy", haha :) Babskie wymagania to mieszanina sprzeczności, absurdu, śmieszności oraz zwykłej głupoty - z czasem jedyne atuty przeciętnej baby pryskają (młodość, uroda) za to wymagania coraz większe. Reasumując: typowa 35latka nie zasługuje na szacunek oraz ma wymagania względem facetów kompletnie nieadekwatne w stosunku do tego, co może im zaoferować. Dlatego normalni 35latkowie mają na nią po prostu wyj**ane - proste :)

Gość gość
tylko wy Faceci od siedmiu boleści nie umielibyście życ bez Kobiety Takiego faceta co sie wypowiadział ostatni kopłabym w d**e za pierwszym jakimkolwieg spotkaniu zjego mądrąścią. Facet ty nie powinienes nawet krowy dotknąć kutafonie a co dopiero Kobiety Nadajesz sie tylko do domu publicznego na to wychodzi i będziesz do końca zycia z niego korzystał bo żadna kobieta na swoim miejscu w życiu nie chciałaby jak ma swój honor

Gość durga
Jakaś męsko- damska wojna wyszła, a jak jest dwoje ludzi, którym na sobie zależy, jak jest uczucie to nie ma zastanowienia, za co szacunek, on po prostu jest. W dwie strony. Ja nie zastanawiam się za co szanować faceta, to powinno być naturalne i stanowić podwalinę do budowania czegoś fajnego.

Gość gość
żyjemy, żyjemy. I całkiem dobrze żyjemy. Tylko wam żal d u p ę ściska Bo podczas gdy my 30 latkowie żyjemy w własnym mieszkaniu, zarabiamy, zwiedzamy świat i się bawimy to wy gnieździcie się u mamusi, pracować nie możecie bo fobia i depresja i czekając na księcia z bajki i dostajecie coraz większej k******** c y bo zegarek tyka a frajera ani widu :)

Gość gość
ja mam adoratorów na pęczki

Gość dawny cream
ja tam nikogo juz nie chce więc nie podejmuje zadnych prób poznania kogos . iadomo czasm do jakes dziewczyny mozna sie odezwac ale tylko na stopie kolezenskiej i nic więcej i luz

cream, ja też nie szukam naturalnie fajnie by bylo mieć dane męskie objawienie na swojej drodze, ale co do zasady wiem, że nie powinnam tego robić czasem jest mi smutno z tego powodu, czasem obojetne, a czasem podchodzę z luzem do wszystkiego damy radę :)

Gość gość
zawsze mozecie POjechac do Afryki i nadziac sie na jakiegos czarnego k****a

Gość gość
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/islamskie-kukulcze-jajo/zmdbrb widać babskie cwaniackie k***stwo jest ogólnoświatowe. Nawet takie "biedne ciemiężone" jak trafią na białego frajera to potrafią wydoić do dna. Od swojego kozojebcy na takie żądania dostały by kwasem w pazerny dziób ale "tu jest cywilizacja" jak to Balcerkowa z ironią mówiła. A komentarz naszej rodzimej "Marylki" pokazuje jak jest u nas: ~Marylka : Wrecz nieprawdopodobne Jestem kobieta ale nie podoba mi sie dyskryminacja i i nieuczciwosc w stosunku do mezczyzn Ja zbieram sobie finanse w malzenstwie kosztem wspolmazonka , po rozwodzie puszczam go z torbami.. Eurpejskie prawo jest adekwatne do reali i chwala Bigu niech tak zostanie a ,,talibanizm,, niech zostanie u nich. Von z europy" i MY mamy za wami latać, wywłoki? to lepiej od razu sobie w łeb strzelić

Gość gość
Do gosc 11.20...potrzebuje zapytac ciebie o pare spraw ktore sam teraz musze pozalatwiac.Daj jakis namiar na ciebie maila czy cos jak nie masz nic przeciwko temu.Pozdrawiam...

Gość gość
jesli wchodzą na kafe, to sę nie dziwie, ze stracili szacunek

Gość gość
gość wczoraj Sory ale namiary mam zbyt jawne ,nie używam nic co nie kojarzyło by mnie z prawdziwa osoba (tel,GG czy mail) a tu trafiłem przez przypadek rozumiem ze jesteś facetem co ma kłopoty rozwodowe itp. nie chcę się mieszac w takie sprawy to już poza mną i tak ma zostać . są poradnie pomocy dla ojców i darmowe doradztwo prawne ale to droga przez mękę walka o dzieci trwa bardzo długo i wymaga poświecenia wszystkiego co masz ale warto mimo ze z czasem wyda się to bez wartości i tak społeczeństwo postawi ciebie niżej ,paradoks ale tak jest pozdrawiam i zyczę powodzenia

Gość kobieta42
Heniuś i inni panowie piszecie o kobietach z taka pogarda jakby tylko same leniwe nic nie warte istoty istniały. Problem leży nie w kobietach ale w Was , oczywiście nie każdy mężczyzna jest taki roszczeniowy jak Ci tu piszący. Problemem jest egoizm i wygodnictwo i to dotyczy zarówno panów jak i pań. Jak już osiąga się pewien wiek to człowiek nie chce zrezygnować ze swojego wygodnego życia ,jest zmanierowany , poturbowany związkami, poprzeczka jest wywindowana , nie patrzy się jakim jest ktoś człowiekiem ale co ma do zaoferowania w sensie materialnym, fizycznym. Dużo mężczyzn w dzisiejszych czasach chciałoby mieć ciastko i zjeść ciastko ,mieć kobietę ,seks, spotykać się raz na jakiś czas ale każdy mieszka u siebie. Wspólne mieszkanie to udręka dla nich , strach przed utrata azylu, samotni, niezależności. Takich kobiet też jest wiele , mieć faceta ale niech pierze i gotuje sobie sam, mieszka u siebie ale niech funduje wycieczki, restauracje ,drogie kosmetyki i prezenty. Jednym słowem konsumpcja z każdej strony a gdzie w tym wszystkim bliskość ? Bliskość nie jest w cenie w obecnych czasach , nawet małżeństwa śpią dzielnie bo on chrapie a ona za bardzo przytula się ,oddzielne konta, dzielne życie a potem dziwią się ,że na starość nie maja o czym porozmawiać , że bliskość ogranicza się tylko do seksu a nawet czasami tylko do wspólnego mieszkania i wychowania dzieci.