Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni 30parolatkowie nie chca, nie szanuja kobiet

Polecane posty

Gość gość
Tylko odpowiem na twoją wypowiedź i znikam Poczytaj sobie od początku ten temat ( ale dokladnie ) , nie wiem z kim pisalam to fakt .Jak coś napisalam nie tak to przepraszam, malo która-ry sie przyzna do błędu ale ja juz taka jestem . POWODZENIA

Gość gość
Kobiety są nudne. Fajne są tylko do seksu, oczywiście te ładne, zgrabne, z dużym biustem.

Gość gość
to faceci są najczęściej nudnymi mrukami i nawet do sexu nie są fajni.

Gość gość
Jak chcesz ładną, zgrabną do sexu to też bądź przystojny, wysoki, dobrze zbudowany. Bo facetom się w d****h poprzewracało i nawet brzydalowi, niskiemu, łysiejącemu się wydaje że modeleczki na niego polecą bo za dużo okładek i p****li się naoglądał.

Gość gość
gość dziś w twoich snach ,bo żadna nie chce mieć z tobą nic wspólnego

Gość gość
Kiedys do tego dojdzie że kobiety odwróca się od was plecami i będziemy miec rację Będziecie musieli się stac somowystarczalni w każdej kwestii

Gość gość
znowu marudzenie starej panny, że nikt jej nie chce :P Pocieszmy ją i zwalmy winę na mężczyzn :)

Gość gość
gość dziś Kiedys do tego dojdzie że kobiety odwróca się od was plecami i będziemy miec rację Będziecie musieli się stac somowystarczalni w każdej kwestii x Dawno jesteście do nas odwrócone plecami szczególnie jak "macie nas w d***e" :) A tak na poważnie to nigdy się nie odwrócicie na stałe bo same nie radzicie sobie. Kto wam będzie gotował, prał, sprzątał? kto będzie podbudowywał wasze babskie ego? Bez komplementów i bycia podrywaną łapiecie depresję :p

Prawda jest trudna do zaakceptowania dla kobiet I ja to rozumiem, nie bez powodu pewien zawod jest najstarszy na swiecie Druga prawda - zarówno facet jak I kobieta sobie poradza, facet nie bedzie mial dziecka bez komorki jajowej a kobieta bez plemnika, no chyba, ze idziemy w strone seksmisji :-)

Gość gość
gość dziś gość dziś Kiedys do tego dojdzie że kobiety odwróca się od was plecami i będziemy miec rację Będziecie musieli się stac somowystarczalni w każdej kwestii x Dawno jesteście do nas odwrócone plecami szczególnie jak "macie nas w d***e" usmiech.gif A tak na poważnie to nigdy się nie odwrócicie na stałe bo same nie radzicie sobie. Kto wam będzie gotował, prał, sprzątał? kto będzie podbudowywał wasze babskie ego? Bez komplementów i bycia podrywaną łapiecie depresję jezyk.gif x To kto gotuje, pierze, sprzątał ? Gamoń jeden z drugim na tym topiku? Nie znam takiego faceta żeby wszystkie czynności w domu potrafił zrobiv i plus urodzić dziecko jeszcze. Naród męski wymrze bardzo szybko jak kobiet zabraknie w okół nich

Gość gość
co do ega szanowny panie , nie musi mi ktos podnosić je bo wiem że jestem wartościowa i samowystarczalna osobą

Gość gość
Wlasnie widać u panów że Wam testosteron bije po głowie i stajecie się agresywni W tym przypadku KTO KOGO POTRZEBUJE?

Gość gość
Sram na Wasze kąplemęty.

Gość gość
gość dziś Zależy z jakimi facetami się zadajesz? Mężczyźni bez problemów wykonują czynności domowe. A rodzić nie możemy bo nie jesteśmy odpowiednio zbudowani to nie nasza wina. gość dziś To nie my jesteśmy agresywni tylko wy i to wy robicie awanturę jak mężczyźni nie latają za wami jak na przykładzie tego tematu.

Gość gość
"Naród męski wymrze bardzo szybko jak kobiet zabraknie w okół nich " LO, taką naukową bzdurę tylko kobieta mogła z siebie wypluć :) Jak chcesz to zrobić, Einsteinie?

Gość gość
Gościu ostatni to napisalam niedługo wymrzecie jak każdy będzie miał takie podejście do kobiet. Eisteinem nie muszę być Tak jest ze coraz mniej będzie Was . To tego caly swiat prowadzi. Ja awantur nie robię jak myślisz dlaczego? Was po kolei nie potrzebuję bo jednym sie ujadłam do końca życia. Nie mam zamiaru nikogo z męskiej płci prosic o co kolwiek

Gość gość
no to pytam jak chcesz to zrobić? męskie noworodki topić po narodzinach czy jak? Bo dorosły facet bez problemu bez was przeżyje, nie jesteście 8 cudem świata potrzebnym do życia jak woda i tlen, zejdźcie w końcu na ziemię bo tracicie całkiem kontakt z rzeczywistością

Gość gość
Do* Sami zaczeliście ta kłótnię. Tego tematu nie załozył facet tylko jakaś dziewczyna czy raczej kobieta i wasza napaśc na ten topik jest agresywny w każdej odpowiedzi to słychać. Poczytajcie sobie o Testosteronie na co dziala

Gość gość
Szczery wlasnie o to chodzi anie pokazywanie swojego tylko ego kim on nie jest. Ja facetów nie potrzebuję, jak potrzebuję jakiegos zeby coś naprawił to płace mu za pracę a do reszty mi nie jest potrzebny bo samowystarczalna jestem

Gość gość
Nie którzy z was mają tak duże ego ze jakby mieli zejść z jego poziomu na poziom inteligencji musieli by spadochron użyć . wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją świat sie roi od kretynów i pustaków po studiach nie przygotowanych do zycia w rodzinie ,przykra prawda. większość z was marzy o tym samym ale nie potraficie dac to czego tak bardzo oczekujecie od kogoś . kobiety bardzo was lubię mam masę przyjaciółek wiecej niz prawdziwych kumpli i czesto rozmawiamy o tych tematach same przyznają że postawa facetów to wynik postawy kobiet . ja od 7 lat jestem sam i wiekszość z tego czasu spedziłem na szukaniu nowego zwiazku. He było małych jak to mówie kilkanascie od 3-4tyg do najdłuższego 15miesiecy. juz nawet zrywałem jak na 1czy 2 randce mógłby byc sex ( nawet niewiecie jak o to łatwo ) szukałem czegoś innego poważniejszego a z tym jak z igła w stogu siana , przeżyłem kazdy chyba wariant zwiazku (ja bym tak nie nazwał ) ja już poznałem fajną miłą kobietę to zaczynały sie schody . moze to ja jestem felerny ze swoim staroświeckim podejściem do zwiazku albo nie nadaje się na te nowoczesne testy partnera . kobietom podoba sie jak facet swietnie gotuje ,lubi dzieci,czuły i ma swój honor ,jest samowystarczalny ale cholera co w zamian . ciało i sex ? to zamało to moge mieć i bez wysiłku i nie czarujmy sie co rusz inną to jest masakra tego świata łatwe kobiety które niechca zwiazku wysiłku z tym zwiazanego . nie mam wygórowanych wymagan a może i mam ?? -miła ,czuła potrafiła odwzajemnić zwykłe codzienne ........ -szczera -wierna -i najwazniejsze by praca ,kolezanki nie były na 1 miejscu a partner dodatkiem . I jeśli to sa wygórowane wymagania to pal licho wole być już sam i mam dość zwiazków opartych na sexie czy weekendowych to dobre na pare miesiecy lub dla małolatów . pozdrawiam i powiemjedno czasem ta pani sprzataczką jest wartościową kobietą niz te wykształcone inteligentne inaczej pustaki (przepraszam to nie obraza ale spostrzeżenie zyciowe bo sa milsze i bardziej życiowe )

Gość gość
Myslisz że kobiety sa małostowe i tylko szukają Was do tego co opisaleś. Odpowiem Ci tak Nie są

Gość gość
co do dalszej twojej wypowiedzi o Paniach z niższego szczebla to prawdę napisales

Gość tjakkolor
:) :) okoliczności zbiegły (się) a co do tytułu, bo jest zagadkowy: wolny, znaczy wolno mu, nie chce, znaczy nie chce, nie szanują kobiet, to ich problem :) kobieta co na to?

Gość gość
ciekawe skad kobiety wezma nasienie aby sie zaplodnic jak nie bedzie mezczyzn od psa czy konia a moze od malpy

Gość gość
Problem jest i to w większości ale nie powinni się wyzywać na kobietach, dlatego pisałam o Testosteronie. Nie mam juz siły na wypowiedź w tym topiku , bo to jest walenie głową w płot Trzymajcie się tym którym juz testosteron zrobił swoje Bye