Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni 30parolatkowie nie chca, nie szanuja kobiet

Polecane posty

Gość gość
Od konia czy małpy nie potrzebują, na to wychodzi że wy predzej wymrzecie niz kobiety bo juz jest mniej Was niz kobiet. Na jedno wychodzi i ludzkość wymrze prędzej czy później. Mentalność Was jest jednakowa, może Wam kiedyś Konie będą potrzebne czy małpy zeby sobie ulżyć :D

Gość gość
kobiety nie szukaja partnera na zycie tylko faceta aby odbebnic liste, ktora to niby sprawia, ze beda szczesliwe, - dom - dzieci, nie wazne z kim, nawet dziecka z g****u nie usuna, to znaczy, ze patrzac na dziecko nie przypomina ono im partnera - facet, najlepej jak najlepszy jelen, ktory na to wszystko bedzie robil i ktorym beda mogly sie chwalic innym kolezankom jaki ten moj gach jest fajny

Gość gość
Laski w temacie WYBRAŁY i lecą na jakiś patoli a potem wmawiają, że wszyscy tacy są :P durne baby.

Gość gość
I ktoś tu prawdę napisał ,że do pewnego wieku te wartościowe jednostki , które potrafią kochać i dawać są już zajęte a pozostałe wybrakowane elementy plują na siebie nawzajem. Żałosne. I żeby nie było nie jestem starą panną ani szczęśliwą mężatką.

Gość gość
skoro mężczyzn jest na świecie mniej niż kobiet to logika mi podpowiada że to kobieta powinna latać za facetem a nie odwrotnie :)

Gość gość
to kobieta powinna latać za facetem a nie odwrotnie x Co wy macie z tym lataniem ? Jeżeli dwoje dorosłych ludzi chce stworzyć związek to nikt za nikim nie lata , oboje dbają i starają się. Co to za związek jak tylko jedna strona coś robi a druga biernie czeka , gdzie tu zaangażowanie obu stron ? Dlatego tu większość tych samotnych po 30-ce to ci co wyczekują latania i dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość gość
głównie kobiet. Większość mężczyzn jest samotna bo ma właśnie po dziurki w nosie "zabiegania" o księżniczkę z fochem i zadartym nosem :)

Gość tjakkolor
bęc i to z hukiem, ideały sięgają bruku, męskie, damskie, wsjo ryba, płynie do rynsztoku; znam kapitalnych facetów, po 30, wolnych i życzę im kapitalnych babek, tak żeby było im ze sobą ok.;

Gość gość
Gdyby tak było jak piszesz to kobiety nie zakładały by tu wątków o tym jak mężczyźni bawią się z nimi w kotka i myszkę. Ileś tam fajnych randek a on nawet nie raczy wysłać sms-a , milczy , albo są już dwa lata lub więcej a on nadal nie wie czy z nią jest na poważnie i nie zamierza np choć razem zamieszkać. I tak mogę wymieniać wiele na to jak mężczyźni wymigują się od zaangażowania.

Gość gość84
Temat się rozwinął, a nic konkretnego nie wnieśliście do niego. Ale to tylko pokazuje, że jednak mam przynajmniej trochę racji. Mało która wypowiedź wnosi tutaj coś więcej, wszędzie tylko oskarżenia i obelgi. Faktem jest, że spora część ludzi zwyczajnie się do związków nie nadaje, w tym myślę, że i ja również. Nie wiem z czego to wnika, lecz głównej przyczyny upatruję w dzisiejszym świecie. Ludzi tak się teraz "wychowuje", tak że nie ma w nim miejsca na jakieś wartości, głębsze przemyślenia, czy refleksję...Wszędzie tylko prosta kalkulacja i biologizm. Facet nie sprząta i nie gotuje ? Są i tacy, ale pewnie dokładnie tyle samo jest takich kobiet. Dla przykładu, moi dobrzy znajomi: On sprząta i gotuje oraz pracuje, Ona po za pracą z rzadka tylko zajmie się czymś w domu...Ale chyba im to odpowiada. Tymczasem gdybym taką historię opisał tutaj, na forum, to przez najmniej 10 stron wszyscy toczyli by pianę z ust, obrażając i w kółko atakując adwersarza. Dlaczego poniekąd uważam takie rozmowy za bezcelowe. Poczytajcie tematy jakie pojawiają się w tym dziale: jedna kalkuluje z kim jej będzie lepiej - KALKULUJE. Inny żali się, że na portalach nie może znaleźć nikogo sensownego, ktoś opisuje swój nieudany związek z agresorem zamiast go skończyć. Banda sfrustrowanych prawiczków obraża wszystkie kobiety jak leci. Te z kolei twierdzą, że jeśli facet nie ma mieszkania, samochodu i min. 175 cm wzrostu to jest nikim. Albo niczym. Albo tematy o tym, że facet zaczyna się od 15 cm...(czy tam iluś), a kobieta kończy się na 50 kg i miseczce B. Ile było tematów o zdradach. Pal licho, jak ktoś się żali, że został zdradzony, ale tu piszą sami zdradzający - i jeszcze się usprawiedliwią... Albo znudzone mężatki zastanawiają się, czy sobie nie znaleźć młodszego kochanka...tudzież znudzeni faceci szukają młodej do towarzystwa...Do tego cała masa stereotypów o tym kto i co powinien zrobić, a czego nie... Po takiej lekturze naprawdę odechciewa się jakikolwiek związków z płcią przeciwną...przynajmniej na jakiś czas. Już pomijam tytanów intelektu, co nie potrafią nawet przeczytać ze zrozumieniem tego co napisałem, ba, nawet płci autora nie potrafią poprawnie określić...

Gość gość84
gość dziś - ale przecież tak jest w obie strony...

Gość gość
gość84 dziś gość dziś - ale przecież tak jest w obie strony... x Oczywiście ,ze tak i ja wcale temu nie przeczę tylko podaje przykład ,ze nie tylko kobiety nawalają.

Gosc84 - Wylales zale, marudzisz o braku dyskusji, z kim chcesz dyskutowac I o czym? Tytul watku jak wiekszosc na tym forum jest kretynski, to forum typowo rozrywkowe, chcesz powaznych dyskusji to poszukaj forow zagranicznych, o ile znasz jakis jezyk, lub polskich tematycznych, bo tu jest mydlo I powidlo, ale to przeciez wiesz, prawda?

Gość gość
gość84 Jesteś genialny to co napisałeś to samo sedno i obraz kafeterii oraz podobnych forów. W pełni podpisuję się pod tym co napisałeś.

Gość gość
Chciałbym mieć kobietę, jestem przystojny [tak mówią znajome] ale nie jestem atrakcyjny finansowo. Póki nie znajdę gruntu pod nogami, nie będę się angażował. Choć bardzo pragnę i odczuwam brak drugiej osoby i bliskości z nią.

Gość gość
gość84 dziś Widać, że pod tym nickiem kryje się albo głupa sfrustrowana baba albo jakaś pipa co podlizuje się kobietom i nie ma za grosz honoru! Większych bzdur nie czytałem. Wmawianie, że każdy prawiczek jest tak sam itd. nikt normalny nie pisał by takich rzeczy a tym bardziej nie popierałby tego.

Gość gość
Gdyby nie pociąg płciowy 80 procent facetów nie zadawałoby się z kobietami. Pogadać, pośmiać się, napić, oglądnąć mecz, lepiej jest z kumplami. Baba tylko brzęczy za uchem, ciągle jej coś nie pasuje, ma różne dziwne jazdy, a jeszcze dzisiejsze baby to dwie lewe ręce, leniwe i pasożytujące na facetach.

Gość gość
gość wczoraj gość84 dziś Widać, że pod tym nickiem kryje się albo głupa sfrustrowana baba albo jakaś pipa co podlizuje się kobietom i nie ma za grosz honoru! Większych bzdur nie czytałem. Wmawianie, że każdy prawiczek jest tak sam itd. nikt normalny nie pisał by takich rzeczy a tym bardziej nie popierałby tego. x Widocznie zaliczasz się do bandy sfrustrowanych prawiczków a nie do tylko prawiczków ;)

Gość gość84
zawsze szczery - to jaki jest sens istnienia takiego forum i takich tematów? Jednak część wypowiedzi jest normalnych - mimo wszystko, co zadaje kłam Twojemu twierdzeniu. gosc - po czym to wnosisz? Mało tu jest takich tematów, gdzie jeden tępak z drugim obrażają wszystkie kobiety, z jednej strony robiąc z nim tylko sex-zabawki ,a z drugiej płacząc, że jednak żadna ich nie chce? Z drugiej strony przecież nie każdy prawiczek jest taki - ale napisałem wyraźnie o tych - sfrustrowanych. A oni są, istnieją, naprawdę. Wystarczy otworzyć stronę główną "życia uczuciowego". Generalnie problem jest ;)

Gość gość
Czytając to forum mam wrażenie ,że większość mężczyzn bez względu na wiek gardzi kobietami i vice versa. Same samotne jednostki , tchórze , skapitulowali/y po jednym nieudanym zwiazku lub nawet paru i maja prawo do osadu reszty społeczeństwa. Ludzie jak będziecie tak generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka to za 50 lat Polska wyginie, pozostaną nienawidzące się dwa obozy, kobiet i mężczyzn ,plujących sobie w twarz.

Gość gość
5:17 Właśnie! Większośc facetow uważa ja jestem panem i władcą ,,,,i liczą,ze baby będą za nimi latały.. Te co szukają sponsora czy jakieś inne desperatki latają..ale są i te normalne kobiety,które oczekują jakiejś sensownej relacji,partnerstwa,budowania czegoś razem...i tylko to ma dla nich sens i wartosc

Gość gość
prawda :) nie chca kobiet i ich nie szanuja chca czasem rozladowac napiecie seksualne a do tego przeciez kobieta nie jest potrzebna a jak sie jakas nawinie to po...moze odejsc wolno

zawsze szczery - to jaki jest sens istnienia takiego forum i takich tematów? x taki sam jak kabaretow, na serio nie czaisz czy udajesz? a jaki jest sens programow "wybacz mi" "rolnik szuka zony" czy cos w tym stylu