Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi po co zmuszacie tak małe dzieci do spania w osobnym pokoju

Polecane posty

Gość gość
corka ma miesiac a ty juz seks? tak szybko sie zagoilo?

Gość gość
Nie mialo co ;) porod trwal godzine. Zadnego naciecia pekniecia ani bolu. Pierwsze siku i kupa dwa dni po-bez najmniejszego dyskomfortu. Takze drugi porod faktycznie rewela.

Gość gość
a no chyba ze:Pno ja tyle szczescia nie mialam,maz musial 10tyg.czekac:P

Gość migrantka
chyba jakiś troll nie ma jak sobie zagospodarowac niedzieli... po co spać z dzieckiem do 3 roku zycia a nawet później? w imie jakiej bliskości? to to dziecko w ciągu dnia nie odczuwa jej? nie wie, że rodzice je kochają? To może nad tym trzeba popracowac, żeby w nocy dobrze spało? Może trzeba filmy ograniczyć, żeby nie bało się szafy w swoim pokoju? Jesli małe dziecko będzie od poczatku przyzwyczajone do samodzielnego spania to to będzie dla niego naturalne, jesli natomiast weźmiesz tego 3,4- latka i zechcesz go przenieść do siebie - bo kiedyś będzie musiał spac sam, to wiekszośc odbierze to jako odebranie czegos co lubi i będzie bunt i dramat. Po co dziecku coś takiego fundować? Moje spią w swoim łóżeczku od początku, a w swoim pokoju odkąd zaczęły przesypiac noc, nigdy się nie bały spac same. na pewno są dzieci, które potrzebują spać z rodzicami przez jakiś czas, ale chyba częsciej jest to potrzeba matek.

Gość gość
Moja corka spi z nami of 5 miesiaca zycia. Dzieki temu wszyscy spalismy w nocy. Teraz ma trzy latka, czasami spi z nami, czasami sama a najczesciej zasypia u siebie i przychodzi do nas nad ranem. Jak dojrzeje do spania osobno to bedzie spala, nie zmuszam jej. Wie, ze jestesmy obok jak nas potrzebuje. To nasz wybor, ktory sie w naszej rodzinie sprawdza. Nie wyobrazam sobie, zeby bylo inaczej.