Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma kobietę, która zdradza ze mną

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Poznałam chłopaka mając 14 lat. Zakochałam sie, byliśmy blisko Ale kontakt nam się urwal. Po 4 latach czyli półtora roku temu napisał i rozmowa sie toczyłA, nawet wyszedł z domu po mnie by mnie odprowadzić bo wracałam z przyjacielskiej posiadowy. Kilka dni później wylądowaliśmy na tej samej imprezie A później U niego z jego kolega. Oglądaliśmy filmy, kolega zasnął i tak wyszło, ze zaczęliśmy się calowac. Przez kolejne miesiące spotykaliśmy sie, kochalismy. Chciałam czegoś więcej Ale on powiedział, ze chciałby spróbować Ale nie nadaje się do związku i nie chce ryzykować ze mnie zrani. Bylo mi przykro ale postanowiłam zerwać kontakt, niestety jakiś czas później znów do mnie napisał, nie chciał do końca mnie tracić. Przespal się ze mną a tydzień później uświadomił Facebooka, ze ma dziewczyne nic wcześniej mi o niej nawet nie wspominając, zdenerwowalam się i zadzwoniłam Ale z rozmowy nic nie wynikło. Po jakimś czasie postanowiłam ze go odzyskam, zerwał ze swoją dziewczyna tylko po to, żeby się ze mną przespać. Potem do siebie wrócili i są do dzisiaj jednak on ciągle zdradza ja ze mną. Ja nie muszę się odzywać, to on za każdym razem do mnie pisze i proponuje seks. Zakochałam się w nim po raz kolejny i nie potrafię od niego odejsc Ale on nadal jest z tamta i nie wiem co powinnam zrobić, czy czekać bo jest szansa na to, ze on jednak coś do mnie czuje ale nie czuje przy mnie pewności w związku a z tamta ma pewny grunt i boi się znów coś stracić w życiu a stracił rodziców i wiele innych rzeczy czy powiedzieć mu o uczuciach czy odejść ,pomóżcie.

Gość gość
Jeśli liczysz. Na związek to sobie odpuść.

Gość gość
Dodam jeszcze, że jest dla mnie dobry i nie oczekuje niczego w zamian, naprawia mi różne rzeczy, pomaga w wielu sprawach, nawet napisał mi ostatnio, ze dla mnie jest wyjątkowo za dobry. Nie wiem co mam myśleć, czy traktuje mnie tylko jak koleżankę czy może czuje do mnie coś więcej Ale boi się zaryzykowac

Gość gość
Ale z tamtą panną się nie boi zaryzykować. Nie widzisz braku logiki w tym ?

Gość gość
No dokładnie, jeśli liczysz na związek, na bycie kochaną, ważną, szanowaną w związku, a nie zdradzaną to sobie odpuść. Koleś który zdradza raz, zdradzi i drugi i 150...więc gwarancji, że Ciebie nie będzie zdradzał nie masz najmniejszej..... poza tym co to za stwierdzenie, że zerwał z dziewczyną tylko po to, żeby się z Tb przespać?

Gość gość
Bo Pisaliśmy o seksie i nawet się umawialismy na dany dzień kiedy był z nią, a w ten dzień napisał "zerwalem z nią , teraz będzie ci łatwiej" a kilka dni potem znów do niej wrocil

Gość gość
No to już wybrał co nie ?

Gość gość
Nie boi się zaryzykować ale wydaje mi się, że chodziło mu o to, że jakby że mną mu nie wyszło to straciłby ze mną całkowicie kontakt a tak nie ma przed tym obaw, jak narazie

Gość gość
a mnie się wydawało, że płeć piękna jakiś tam rozum ma, a tu hula wiatr aż miło

Gość gość
Ja myśle, że dorabiasz sobie wielką miłość do wygodnego i darmowego dymania z jego strony.chcesz czekaj nawet z dziesięć lat, twoja sprawa.

Gość gość
Ah ta milosc ktora jest slepa. Chlopak robi co chce.Posuwa dwie laseczki.Takiemu to dobrze. Ty zakochana wiesz jaki on jest a go i tak bedziesz bronic.

Gość gość32
"Hula wiatr aż miło" dziewczyna jest zakochana to normalne że ma nadzieję i po to tu napisała żeby zobaczyć kilka porad czy może przemyśleć sobie coś A nie czytać ze jest głupia bo ma nadzieję, moim skromnym zdaniem nawet jeśli byłaby szansa na związek to nie miałby on gruntu, mogłabyś mu ufać?

Gość gość
Nie mówię, że wyjdzie z tego związek czy Wielka miłość. Fakt, zakochanemu zawsze sie podsuwaja jakieś pomysły i nadzieję, zawsze mam nadzieję. Chciałam poznać tylko zdanie innych na ten temat, łatwiej będzie mi podjąć decyzję co dalej z tym robić ;)

Gość gość
Mnie się wydaje ,że jesteś przyjaciółką , z opcją seksualna. Lubi cię, troszczy w jakiś sposób. Ale jesli chciałby związku to przede wszystkim on by to zaproponował. Nie musiałabyś ty go o to cisnąc.

Gość gość
a ile on ma lat i ile czasu jest z ta druga?

Gość gość
Kolejny temat udowadniający, że chcecie mężczyzn bzykających byle co a prawiczkami gardzicie :(

Gość gość
Ma 23, jest z nią około pół roku

Gość gość
Faceci nie są tacy skomplikowani. To raczej normalne że doszukujesz się drugiego dnia,młode są naiwne ale niegodne wysmiania chyba że są głupie i uparte..przygotuj się na hejty(o ile już ich nie ma bo nie czytalam całości ) . Do czego zmierzam..jest dla Ciebie dobry bo ma seks i tyle. On Cię zniewala ,umiejętnie manipuluje. Jeżeli wierzysz w uczucie z jego strony tp się przeliczysz

Gość Rozkminator 2000
Autorko jesteś zwykłą kur/wą ojciec już powinien się wyrzec takiej szmaty.