Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3333

Dwa pokoje

Polecane posty

Gość gość
no właśnie gościu z 11;50 gdzie ktoś napisał, że POWINNAŚ mieć tyle, a nie więcej dzieci w twoim mieszkaniu? masz urojenia i POWINNAŚ się leczyć :D

Gość gość
zakiszenie w tej twojej chomiczówce mózg ci odebrało. A może to zaz drość, zawiść, że inni mogą chcieć innego...lepszego życia

Gość gość
gość dziś wytłumacz mi to ...po chuj ty piszesz wielkimi literami ? jesli to ma oznaczać darcie ryja to weź sie wreszcie przymknij .Jesteś histeryczka ktora nie przyjmuje do wiadomości ze ktoś chce zyc inaczej

Gość bardzo zła hrabianka
Chciałam być miła, a także wypowiedzieć swoje zdanie, które jest tylko moja subiektywną opinią. Nikogo nie krytykowałam i nie pouczałam, bo nie wiem jakie macie sytuacje, plany i wymagania. Pisałam wyłącznie o sobie. Zostałam wyśmiana i zwyzywana tutaj ze 100 razy, z 200 razy miałyście do mnie pretensje jakbym wam ojca akordeonem zabiła. Nikogo nie obraziłam ale niniejszym to czynię, bo mam was serdecznie dość oburzone święte matrony ściśnięte w pudełkach po butach! Piszecie cały czas, ze DA SIĘ mieszkać w czwórkę w dwóch pokojach, DA SIĘ upychać różnopłciowe rodzeństwo w jednym pokoiku, kiedyś wszyscy tak mieszkaliśmy I DAŁO SIĘ. Wasze ulubiene hasło DA SIĘ! To ja wam tym samym hasłem teraz odpowiem, bo płaczecie, ze nie stać was na większe, że nie dostaniecie kredytu otóż wyobraźcie sobie, że JAK SIĘ CHCE TO DA SIĘ dostać kredyt, czy zarobić więcej DA SIĘ kupić większe mieszkanie, Ba! Niektórzy się nawet wybudowali I DAŁO SIĘ. DA SIĘ też mieć jedno dziecko w dwóch pokojach, albo dwoje w trzech aby każde miało swój pokój (o czym np .pisała dziewczyna o nicku "mam 50m2" i jakoś u niej też się dało normalnie wszystko zaplanować), da się też zabezpieczać i rozsądnie planować rodzinę. Mam w nosie wasze ujadanie cholerne nieudacznice i życiowe ofermy! "nie każdy jest kulczykiem ble, ble, bleeeee" i wiedzcie też, że nie każdy też jest życiową niemotą, za co przepraszać nie mam zamiaru i jestem dumna z tego, że chciało mi się uczyć, pracować, planować dzieci trochę później niż w wieku 20 lat bezmyślnie rozkładać giry do rozrodu mimo braku kasy, pracy i przy gnieżdżeniu się jak śledź w beczce. Moje dzieci mają osobne pokoje żeby się nie musiały wstydzić swojej fizjologii jak zaczną dorastać, żeby miały gdzie kolegów zapraszać, żeby miały swój świat w swoim ulubionym stylu i kolorze. My mamy swoją sypialnię, garderobę i gabinet mam też duży salon, kuchnie z jadalnią, dwie łazienki i gabinet, a wy oddzielajcie się kotarkami, zasłonkami, ściskajcie dzieci trójkami w 6 metrowych celach i dalej opowiadajcie jakie to wspaniałe z was matki, a z nas zimne hrabianki z "wyimaginowanymi i wydumanymi wygodami" które własnych dzieci nie kochają. Tak, tak cholerne fajtłapy pocieszajcie się! Nie będę przepraszać za to, że u mnie DAŁO SIĘ lepiej.

Gość gość
bardzo zła hrabianka dziś hahaha kocham cię! 10/10

Gość gość
z tym kredytem to masz fantaz*****nk nie chce bank nie da!... rodzice nie pomagaja wiec sami sobie radzimy. wciaz powtarzam ze jakbyscie przeczytaly wszystkie posty z 6 stron (i chociazby koncowke tematu:drugie dziecko-jakich bledow byscie nie popelnily) to bedziecie wiedziec ze na kazdym kroku podkreslacie swoja wyzszosc i lepszosc w tym ze macie pokoj dla kazdego dziecka.... czytajcie ze zrozumieniem - wiem wiem, to tylko dla inteligentnych.. ps. co znaczy "zamurdowac"???? hahaha ;)

Gość gość
no i bardzo zla hrabianka ma racje . Polowa tematu to jest obrażanie tych co maja w życiu więcej .

gość dziś to trzeba tak robić żeby bank dał jakoś u innych SIĘ DAŁO tak jak DA SIĘ mieszkać w 10 w kawalerce :P a w poza tym bardzo groteskowo i ironicznie ale jak nie zrozumiałaś to spier/dalaj

Gość gość
poziom kultury "hrabianko" masz bardzo niski...jak lump spod sklepu z piwem....

To nie ja pisałam zamurdować ale na moje oko tekst "Łobraza świntych matek rodzicielek i już drą japy czy mają zamurdować czy wyskrłobać ło labogaaa!!" po prostu naśladuje biadolenie starych bab ze wsi, łatwo się można domyślić jak ktoś nie jest taki tępy jak ty.

Gość gość
ale za to brakuje ci dzieci idiotko

gość dziś tak wiem i celowo tak napisałam, bo z kulturą do idiotów nie docierało :P

Gość gość
komu brakuje dzieci? tym którzy mają normalne warunki mieszkaniowe czyli nie kiszą się na kupie, a ich dzieci mają swoje sypialnie? Jak niby im brakuje dzieci? rozwiń myśl :D

Gość gość
skad wiesz ze nie docierało???? docierało, ale kulture albo sie ma albo nie, tobie sloma z butów wychodzi, wiec nie mow mi teraz o kulturze wypowiediz bo jej zwyczajnie nie masz.

Gość gość
łahahaha obruszyły się MATKI BOSKIE KOTARKOWE :P

Gość gość
a ty za to bezdzietna frustratka

Gość gość
13:22] tiaaaa docierało :P zwłaszcza do tej debilki co pisała wielkimi literami żeby ją było bardziej słychać :P ja uważam, że laska ma rację akurat. Napisała to dobitnie i w kontekście tej długiej wypowiedzi jej język był nawet uzasadniony i dość zabawny muszę przyznać :P Już nie dramatyzuj, bo jak nie masz innych argumentów i będziesz się przez 5 stron teraz jarać kulturą jej języka to idź i lepiej kotarkę upierz żeby twoje dzieci za brudną nie musiały lulać :P

Gość gość
tak, nie kiszę się jak patolki i nie podoba mi się kiszenie, a moje dzieci mają swoje pokoje to znaczy, że jestem bezdzietną frustratką :D

Gość gość
gość dziś No pocieszaj się :D Skoro dla ciebie jest albo 3 dzieciaków w kawalerce za zasłonką albo bezdzietność i nic po środku to kongratulejszyns :D hahahaha

Gość gość
Z tego co tu widac to akurat wasza wywyższającą sie grupa zaczęła cała aferę/1 strona tematu: "gość 2015.10.21 No już zleciały się kury, kochające ścisk w szufladzie, krytykują ludzi, którzy chcą żyć inaczej i pieją, że jakoś to kiedyś tak było, a mimo to żyjemy pechowiec.gif no kiedyś pralek też nie było więc oddaj automat jedna z druga i won nad rzekę lapka.gifsmiech.gif Zgłoś gość 2015.10.21 Bezmyślne macice byle tylko dzieci narobić na 20m, bo to dla nich jedyna droga w życiu, jedyna ambicja i jedyne szczęście i jeszcze innych pouczać, że to jest dobre i wspaniałe i od egoistów wyzywać i wtykać te głupawe dzioby pechowiec.gif Zgłoś" Żadna nie napisała do konkretnej-egoistki itd

Gość gość
no nie wiem ja się tu nie wywyższałam, a i tak zostałam zjechana tak jak inne dziewczyny poza tym ja jednak widzę, że ten wpis o wydumanej wygodzie i o nas rzekomych egoistkach jest pierwszy jednak w przeciwieństwie do ciebie nie posądzam o takie debilizmy całej grupy i nie nazywam was "grupą w klitkach" tylko tą jedną wariatkę mam za wariatke :)

Gość gość
ja tam bym wolała zostać przy jednym dziecku w takim małym mieszkaniu

Witam, my z mężem mieliśmy do nie dawna podobny problem. Ale w końcu wzięliśmy się w garść i kupiliśmy sobie większe mieszkanie. Skorzystaliśmy z oferty pewnej firmy developerskiej http://apm-development.com.pl/ i kupiliśmy duże mieszkanie w sumie to zaszaleliśmy bo kupiliśmy dwupoziomowe mieszkanie. Ale cóż raz się żyje i mamy świadomość tego, że kredyt będziemy spłacać do końca życia ale co teraz większość ludzi jest na kredytach. Tak, że odważcie się i kupujcie mieszkania.!!!

Gość gość
Trolllu spamerze powyżej -SPADAJ ! A w temacie super był topik o kobiecie (prowo) która chciała pomieścić 3 dzieci plus ją i męża w kawalerce ...-pamiętacie to ? niektóre sie wkręciły i ją jak lwice broniły hahahaha !

Gość gość
ale oczywiscie ze sie Da- wszystko sie Da-ale łatwiej jest narzekac niz zmienic swój los- z reszta zawsze beda inni winni w otoczeniu tylko nie my niepowodzi mi sie w zyciu bo: rodzina namówiła mnie na kiepskie studia i je skonczylam i mam kiepska prace mam kiepska prace wmojej miejscowosci nie mam innej nie mam bogatych rodziców mam meza nieudacznika u mnie w miejscie tyle płaca i setki innych winnych za nasz los tylko nie my sami-tak jest łatwiej po prostu

Gość gość
Z oglądu jak żyły rodziny na 35-40m2 / typ 2+2 . Tak przez 15-20 lat . Pierwsze -dzieci k i m miały osobny pokój dorośli salon lecz odgrodzony tylko szybą od 'ślepej " kuchni .Jak ktoś palił światło w kuchni to budził tych w salonie a izolacja kaustyczna też żadna . Wentylacji też nie było zawsze cuchnęło tam gotowaniem . Zaczęło dzieciom to doskwierać jak pokończyły 10-12 lat Starszy chłopak w@@@ł sie z tego powodu że musi dzielić wszystko z siostrą -stolik krzesło szafki itp Tylko wyra mieli osobne ,wyrósł na złoślwego zawistnika zazdroszczącego innym dzieciom własnych pokoi ,dostał swój dopiero w szkole średniej jak rodzice zamienili m3 na większe Co ciekawe nie kisili sie tam chyba z biedy( na samochód było stać ) a z pazerności i braku zrozumienia dla potrzeb dzieci -oboje z zapadłych wioch chyba sami wegetowali po 4 w jedej izbie i myśleli że tak dzieciom też będzie wygodnie... Drugie też parka dzieci tylko że dziewucha starsza . Tu mieszkanie nomalne z kuchnią osobno ale ich pokój maluteńki Tak że musieli mieć piętrowe (!) łóżko bo inaczej sie nie mieścili .Znów chorobli\wa pazerność ojca któremu sie powodizło ale wolał zmieniać co 3 lata samochód niz mieszkanie ...Efekt że żyli tak do 20/22 roku życia dopiero na studiach ta panna wyniosła sie z piętrowego łóżka dzielonego z bratem .On też chorobliwie zazdroscił innym ,a koledzy mieli z nich bekę zwł z tego wyrka,śmali sie że żyja jak w ZK pytali czy do wiadra w domu srają itp polewka ...Do tego z relacji koleżanek wynikało że było coś niezdrowego -między nimi -jak zaczęła dojrzewać młodszy braciszek zaczął sie nią niezdrowo interesować i to mialo być ostateczną przyczyną wyprowadzki...Tak że te co pisały o braku intymności -100% prawdy .Ona się swobodnie przebrać nie mogła bo braciszek lypał na nią i nie tylko łypał hm ..Dlatego takie przegęszczenie to raczej patologiom sprzyja a nie "rodzinnej milosci' chyba że incestowi hahaha !

Gość gość
up! Super było z tymi "matkami kotarkowymi"

Gość gość
Podnoszę -jak u was jest żyjecie tak ?

Gość gość
Używam parawanu, bo mam salon połączony z kuchnią. Trochę kiepsko to wyglądało, a parawan uratował sprawę aranżacji w sumie ;) Dopasowany parawan brałem przez https://www.fototap.pl/parawany . Możesz sprawdzić, bezpłatna przesyłka, tylko 3 dni czekałem, a w innych sklepach terminy realizacji nawet do 3 tygodni :D