Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widujecie na ulicach gotki?

Polecane posty

Gość gość
@19:30: W takim razie zwracam honor. "ja to słowo czesto widuje w anglojęzycznym internecie" Przy teledyskach glam "metalowych" też jest dość częste, albo przy zespołach powstałych wcześniej, a mających taką samą nazwę, jak w/w zespoły.

Gość gość
zobacz zdjęcia jak oni oboje wyglądali po ataku. To był cud, że ten chłopak przeżył. Co do komentarzy na necie...gorszego miejsca chyba nie ma jeżeli chodzi o chamstwo więc może nie zniżajcie się do tego poziomu?

Gość gość
"zobacz zdjęcia jak oni oboje wyglądali po ataku. To był cud, że ten chłopak przeżył." Widziałem parę lat temu i faktycznie cud, że przeżył.

Gość gość
i nie mów, że w Polsce nie ma takich akcji, skoro sam przyznawałeś, że gotów biją.

Gość gość
w sumie :P Może za 20 lat będziemy takie same, kto wie :P

Gość gość
"i nie mów, że w Polsce nie ma takich akcji, skoro sam przyznawałeś, że gotów biją." Ale nie aż tak!

Gość gość
Wiesz, w UK też nie ma takich akcji na co dzień, ale nie odwracaj kota ogonem, że w Polsce tylko wyzwiska lecą (czemu czujesz się upoważniony zaczepiać obce osoby i je wyzywać to inna historia).

Gość gość
"nie odwracaj kota ogonem, że w Polsce tylko wyzwiska lecą" To nie ja uważam, że tylko w Polsce lecą wyzwiska. Ja właśnie piszę, że nie tylko, ale to Ty uważasz, że w Polsce jest źle, "bo biją i wyzywają", a w UK jest dobrze, "bo nikt nikogo nie bije, ani nie wyzywa".

Gość gość
w UK takie akcje nie są częste (biorąc pod uwagę ilość alternatywnych ludzi na ulicach) i na pewno ludzie ze sceny alternatywnej nie wyzywają się między sobą!

Gość gość
pieprzeni skini...

Gość gość
ktoś pisał o pastel goth, możesz dokładniej napisać co nosi ta dziewczyna?

Gość gość
Witam Państwa! Gotki często są ładne, ale ja się ich boję, ponieważ mają w sobie coś demonicznego. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
i dobrze, że się boisz....łapiemy takich małych chłopców jak ty i wysysamy z nich krew.

Gość gość
Podobno gotki czczą szatana co sprawia że jeszcze bardziej się ich boję.

Gość gość
szatan to mój f**k friend

Gość gość
A co Ci daje czczenie zła?

Gość gość
kupony na 20% zniżki w kilku sieciówkach sprzedających mHroczne ubrania i darmowe bilety na Sabat czarownic.

Gość gość
jakie typy gotów znacie? :P

Gość gość
Zawżdy powiadam ci, oto dzieje jego Bratem on był mi droższym niźli złoto Jedna krew płynęła w nas od ojca Ramię w ramię walczyliśmy z ałtajską hołotą Jego imię w stepach wzbudzało grozę Niszczyciel światów, wrodzony w człowieka Duch Kurhanów w ostrzu jego stali Na widok tej tamgi wróg rychło ucieka Wiara w Potęgę swego Toporra i Miecza zimną Stal Niesie zwycięstwo synom Morrdoru A wieść ta płynie w dal Ziemia Umarłych, Ziemia Żelaza Ojczyzna Sławskiej Krwi Lecz oto czas gdy tknęła ją skaza Cień lewantyńskiej mgły... Zewsząd otacza nas obca swołocz Wszędy wyrasta murowane przekleństwo Prosty lud za mordę trzymany Przeklinam po stokroć to bezeceństwo Wszak nie uznajem nic prócz Krwi i Stali Obcym fetyszom swój miecz stawiam przeciw Lecz te ropuchy nie walczą lecz knują Brat przeciw Bratu - to spisek ich kreci Wiara w Potęgę swego Toporra i Miecza zimną Stal Niesie zwycięstwo synom Morrdoru A wieść ta płynie w dal Ziemia Umarłych, Ziemia Żelaza Ojczyzna Sławskiej Krwi Czas by wypełnić dawne proroctwo Przywołać Koniec Dni! Duchy Kurhanów, Bogowie Nieba Podziemnych Światów Władcy Straszliwi Oto nadchodzi Ogień Zniszczenia OBCEJ RELIGII I RAS NIEGODZIWYCH!!!

Gość Die Nacht
Ja bardzo lubię gotki / wampirzyce :)

Gość gość
co to za tekst?