Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałybyście żeby ujawniła się wasza prawdziwa bliźniacza dusza?

Polecane posty

Gość gość
ale nie zawsze się to udaje na tym chle....nym świecie ps. trzeba poszukac bratniej duszy np. dla Pani Premier :-)

Gość gość
nie ma co sie dziwic, ze dziewczyny sie pesza w takiej sytuacji i nie ogarniaja tego. Przeciez im nawet wystarcza ze facet jest w nie wpatrzony i juz uciekaja gdzie na wszelki wypadek. Co dopiero w takiej sytuacji

Gość gość
chyba ze trafi sie taka jak nizej, jedno słowo i się otwiera na swiat:-) www.youtube.com/watch?v=xo1VInw-SKc

Gość gość
moze ktos jeszcze wypowie sie w tym temacie blizniaczych dusz..

Gość gość
stotną przeszkodą stającą na drodze Bliźniaczym Duszom jest ego. Zamiast prosto odczuwać, zaczynamy dużo myśleć i analizować. Jeśli żadna z osób nie przyzna się do swoich doznań, to ta druga może wcale nie wiedzieć, że wywarła na niej tak silne wrażenie. Jeśli jesteśmy osobami nieśmiałymi- to najczęściej tłumaczymy sobie, że skoro nasz Bliźniak nie okazuje nam zainteresowania gestami, czy słowami- to nie zależy mu. Wtedy złościmy się i najczęściej robimy tak samo wychodząc z założenia, że jeśli Bliźniakowi nie zależy– to my również możemy udawać obojętność. Prowadzi to do błędnego koła, w którym ze strachu i smutku, że coś nie jest tak jak sobie to wymyśliliśmy- zamykamy się w swojej skorupie. Może być tez inna sytuacja.

Gość gość
mrzonki i herezja :P nie ma czegoś takiego jak bliźniacze dusze. mogą być osoby o podobnych zainteresowaniach, wspólnych celach...ale bliźniacy raczej z nich nigdy nie będą :P

Gość gość
to nie Pis :-) mity i fakty w temacie twinflameconnection.com/twin-flame/top-10-twin-flame-misconceptions-myths.html dla 99,9 % niedowiarków społeczeństwa Naszego Pięknego od wczoraj kraju :-)

Gość gość
w sumie dlaczego ludzie mieliby ściemniać w tym temacie? tyle wysiłku żeby zbajerować babkę, przecież to raczej większe ryzyko ze źle pomyśli o takim gościu?

Gość gość
Tak, masz rację, wypisuj do kogoś kto nawet nie chce Cię znać, że jesteście twin flames i ta osoba nagle zacznie Cię kochać i zapragnie z Tobą być. Pliiiis.

Gość gość
Nie,wlasnie o brak kontaktu chodzi.Bo jezeli ta osoba sie przed tym bronila to juz nigdy nie znajdzie nikogo kto ja lepiej uzupelni pod kazdym wzgledem.Wtedy zrozumie reszte ot tak i sama bedzie szukala kontaktu.Ale absolutnie nie mozna sie narzucac.Pod zadnym pozorem.Trzeba zniknac ale ona musi wiedzieć gdzie cie znalezc.Bo przed przeznaczeniem nie uciekniesz.

Gość gość
ja bym chciala poznac ja.

Gość gość
ja niestety nie poznalam swojej blizniaczej duszy.choc podobalo mi sie kilku facetow.

Gość gość
podoba mi sie jeden facet ale jest duzo mlodszy.

Gość gość
dla niego zrobilabym wszystko.

Gość gość
15:15 ale ty nie podobasz się jemu i nikogo ta historia nie obchodzi.

Gość gość
gość dziś DZIEKI, przywracasz wiarę w ludzi, W KONCU KTOS ZAJAZYL PO dziesiątkach wpisów o co biega !!! Dla mniej wtajemniczonych to jak mieszanka dwoch popularnych filmów Dom nad jeziorem z 2006 r. na pewno oglądaliście z Keanu Keanu Reeves i Sandrą Bullock (to z taką dziwną skrzynką na listy..) i Cztery wesela i pogrzeb, gdzie główny bohater w ten właśnie sposób ociąga się z podjęciem decyzji co właściwie wybiera dosłownie aż do ostatniej chwili przy ołtarzu (gdy jednak decyduje się na prawdziwa miłość;-), przynajmniej zdążył jakoś szczęściarz:-)

Gość gość
fajne linki, ale znajdźcie jak oszukać los i cały świat, to będzie nieskończona wdziędzność

Gość gość
wdzięczność oczywiście:-) przez ostatni dni był u mnie czas na przejrzenie wszystkiego w tym temacie, ale moze znajdziecie cos nowego:-) (popularne sa strony w jezyku angielskim różnice w nazewnictwie tutaj http://www.mojan.com/content/soul-mates-twin-souls/ jak kogos interesuje pod hasłem generalnie "twin flames") uważajcie na rozne sekty co się czają na to.. ;-(

Gość gość
skrót dla leniwych http://demotywatory.pl/uploads/201112/1324864895_by_Malsiberia_600.jpg Gdy bliźniacze dusze pierwszy raz się spotkają, niektóre z nich będą miały różnice w fizycznym, emocjonalnym i intelektualnej treści dwóch całkowicie odmiennych osobowości. Po pierwsze, jedna dusza musi dostosować swoje trudności w sobie, następnie musi odpowiadać na to druga, tzn. muszą usunąć wszystkie swoje słabości, potrzeby, pragnienia i złą wolę, zanim będą to zadowolone z tego powodu osoby.

Gość gość
Obok jesteś wciąż i nie ma cię Nie potrafisz wprost nie kochać mnie Może to nie nam pisana jest Taka miłość aż po życia kres

Gość gość
Ale w jakim celu w to wierzyć?

Gość gość
kazdy ma blizniacza dusze.

Gość gość
do 18 .56 nikt w to nie wierzy (ja przynajmniej), bo to raczej cos w rodzaju "faktów", jeżeli tak w ogóle można nazwać sferę uczuć pierwsze odnośnie czy pierwsze dusze czy czas.. (z wczoraj) The popular theory on twin flames is that in the >>>>> beginning of time <<<

Gość gość
CD we were created as a perfect soul, which was split into two soul halves, one half female, the other half male. odnosnie reszty: W tym samym czasie, Twin Souls zwykle wcielają się w dwie niezwykłe osoby, które są bardziej zainteresowani w samotności, kreatywności i metafizyki niż w rzeczach typu tradycja i typowe związki. Obaj czują się obciążeni w jakiejkolwiek z "tradycyjnym" związku i są napędzane przez najsilniejszych motywacji w swoim życiu - samorealizacji i niezależności. Twin Flames są jak sobie w lustrach, które w sposób pośredni będą musiały się twarzą ich problemy i stare urazy emocjonalne, które były dawno pogrzebane, a teraz zaczynają budzić się do powierzchni. Wraz z tym, Twin Flames pomoże siebie posiadały elementy w ich osobowości, które są potrzebne, aby ponownie nabyć, aby czuć się kompletnym. Np TAKIE osoby emocjonalnie niedostępne, boją się bliskości. Kobiety w typowych sytuacjach, która potrzebuje czuć, zatwierdzić, akceptować mężczyznę. (tłumaczenie na oko) Tak więc oba muszą zdobyć cech płci, osobowości przeciwnej, ALE W SOBIE, aby uwolnić się od starych wzorców utrudniania i dojść do tego całość w ich świadomości czy coś takiego..

Gość gość
inaccessible89 nie o to mi chodzi, ale tak przy okazji na zupełnym uboczu ten problem może dotyczyć ułamka osób, np. w Polsce jakiś kilka tys osób, z czego dla porównania na tym forum jest podobno jakies 20 tys ;-) ale tak praktycznie, chodzi czy jest jakis sposób żeby ominąć te trudności (ktore są w kazdym związku, a tutaj sa masakryczne) np. z tego filmu Dom nad jeziorem w MEGA dużym skrócie - wpisz tez do google cytat, to bedziesz miala cała stronę tego problemu "Zalozmy ze jestes teraz w domu rodzinnym w swoim pokoju a Twoja Matka jest w salonie. Jezeli pojdziesz jutro do restauracji to nie spotkasz tam swojej Matki, bo Twoja matka siedzaca w salonie nie wie nic o tym spotkaniu ... Jezeli jednak wyslesz dzisiaj list, ktory trafi do Twojej Matki z 2012 i powiesz jej o tym spotkaniu to idac jutro do restauracji spotkasz ja tam gdyz ona od 2 lat bedzie o tym wiedziala i bedzie na to spotkanie czekala ... To tak jakby ten list byl swoistym pstryknieciem palcow w glowie Twojej Mamy siedzacej tuz za sciana w salonie i wpisujacym jej do glowy ze przeciez 2 lata temu dostala od Ciebie list i musi jutro sie z Toba spotkac ?? "

Gość gość
chodzi właśnie o takie "pstryknieciem palcow" żeba ta druga osoba w końcu w ogóle mogła się z tego obudzić

Gość gość
żeby próbować to skumać musisz przynajmniej orientować się w takich sytuacjach, filmach czy ksiązkach jak Wichrowe Wzgórza czy te z wcz. postów weźmy najprostszy z filmu 4 wesela i pogrzeb, jak nie znasz zob na wiki, gdzie gł. bohater (aktor Hugh Grant) ma wybór na ołtarzu czy wybiera prawdziwą miłość wbrew wszystkiemu czy tą z przeszłości.. i tak jest z tym tematem, musisz zaryzykować i przekonać inną osobę czy coś takiego, pomimo tego że jest to prawie niemożliwe bo zawsze sa jakieś ch..rne problemy nie do przejścia

Gość gość
Sporo tu teorii. Ja przez 2 lata nie wiedziałam, co mi jest i dopiero przypadkiem trafiłam na temat bliźniaczych dusz. Zrozumiałam dlaczego nie potrafię zapomnieć o mężczyźnie, którego przecież tak naprawdę nie znam, dlaczego umieram z tęsknoty, dlaczego nie potrafię spojrzeć na żadnego innego mężczyznę z zainteresowaniem.