Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałybyście żeby ujawniła się wasza prawdziwa bliźniacza dusza?

Polecane posty

Gość gość
MOZECIE tutaj pozniej zagladac i zadac pytania, to postaram sie odpowiedziec nawet po jakims czasie (troche jestem na bieżąca akurat w temacie ;-) kazdy ma inny charakter, tak jak kazdy atom w czasteczkach zeby dopasowac drugą cząsteczkę trzeba znaleźć coś co jest zupełnie innego ale idealnie pasuje tak jak materia i antymateria itd, troche nie łatwe, dlatego malo komu sie udaje, a ludzie sa jak wiadomo jeszcze z krwi i kosci

Gość gość
nie ma zadnej antymaterii. skonczie z tymi bzdurami. nie ma antymaterii, ziemnej materii ani ciemnej energii nie ma żadnych neutrin ani żadnych dusz już koorfa całkiem wszystko pomieszaliście zaraz jeszcze sie okaże, że dusze powstały w wielkim wybuchu i są z antymaterii oraz emitują neutrina dlatego nikt ich jeszcze nie zaobserwował ale sa na pewno bo tak mówi steven howking

Gość gość
na 100% istnieją, tylko jakby to powiedzieć rzadko kiedy (o ile w ogole) im sie układa dobrze w linku wystarczy skasować spację w "TrueSo ulMate" doskonale rozumiem co piszesz/cie, ale problem jest bardziej głębszy niż maski :-) wręcz przeciwnie

Gość gość
antymateria to pokłosie hipotetycznej cziemnrj energii która wymyslono po to żeby wyjasnić dlaczego wszechświat nie zachowuje sie tak jak powinien wg naukowców. to wszystko jedna wielka bzdura i kłamstwo tak samo jak reinkarnacja prekursorka ewolucji. SKOŃCZCIE WIERZYĆ W TE BAJKI DLA DUZYCH DZIECI KOOORFA!!!!

Gość gość
steven howking to sobie moze mowic, być moze tak mowi po prostu matematyka :-) ale co z tego, nawet jakby ktoś to udowodnił (o ile jeszcze tego nikt nie zrobił), to i tak nikt w to nie wierzy w sumie to lepiej, że ludzie tacy są, co by było gdyby wszyscy się o tym przekonali ja chce TYLKO przekonać jedną osobę :-) a reszte mam gdzies..

Gość gość
zapominasz tez o tym ciag fibonacciego, podobno pasuje do jakis dat blizniaczych dusz (zobacz pozniej na internecie) matematyki sie nie oszuka;-)

Gość gość
matematyka jeszcze nigdy nic nie powiedziała a juz z pewnościa nie wspomniała nic na temat antymaterii, która jest z definicji niepoliczalna i nieobserwowalna. to tylko hipotetyczne założenie, które ubrano w cyferki. równie dobrze mógłbym udowodnić ci matematycznie, że w tej chwili w twoim pokoju znajduje sie średni 38 i pół milina krasnala

Gość gość
wystarczy porównać te daty z kalendarzem (a raczej sposobem jego liczenia) odnieść do tzw. dni przystępnych i tych brakujących z 360 dni naturalnego kalendarza, a wyjdzie że jednak cos w tym moze byc ps. poza tym to ludzie tak sobie przyjejli po swojemu liczenie czasu..

Gość gość
po prostu wszechświat zachowywał sie inacze jniż wynikało to z założeń, które przyjęto do obliczenia tego jak będzie sie zachowywał. dlatego dodali pare czynników korygujących tak zeby sie jednak wszystko zgadzało z założeniami. jeżeli wg ciebie tak przemawia matematyka to wole jej nie słuchać

Gość gość
Można z***biście przejechać się na tych bliźniaczych duszach. Są talenty, które bezbłędnie wcisną ci to co chcesz usłyszeć. Wezmą co swoje, a potem zostaniesz w czarnej d***e. Mimo, że czuło się to połączenie to co wydawało się piękne. Jest cała masa bardzo cwanych, empatycznych ludzi. Potrafią to wykorzystać. Piękne wartośc****iękne teksty. A potem okazuje się, że to kawał k***y.

Gość gość
wystarczy porównać na czym polega ta dziwna zbiezność dat blizniaczych dusz, sposób liczenia kalendarza i to co w nim MUSI byc stale (czyli np. lata przystępne i te 5/6 dodatkowych dni z 360 kalendarza naturalnego) zresztą to nic nowego, znane już w starożytności

Gość gość
to prawda, ale co robić. Ludzie w 99% tacy są, ale nie warto tracić sił

Gość gość
A ja powiem tak:spotkalem moja blizniacza dusze.Nie jestesmy razem i bardzo cierpie.To co sie czuje do takiej osoby jest nie do wytlumaczenia.To sie czuje calym soba,sercem dusza podswiadomoscia intuicja naraz.I choc intuicja mi mowi jak i cała reszta instynktow ze ona jest moim przeznaczeniem to rozum nie potrafi pojac dlaczego nie jestesmy razem???gdy wszystko mowi bedzie dobrze,spokojnie to jednak rzeczywistosc jest inna.Jest nie do uwierzenia.Tak jakby ktos na sile chcial mnie przekonac ze np.jestem homoseksualista i wmawial mi to na maksa podczas gdy ja czuje i doskonale wiem ze jestem heteroseksualista bo tak czuje i poprostu to wiem.Uwierzcie mi ze komus takiemu chcialoby sie dac w gebe.Ale jak dac w gebe zyciu?!?no jak?!?pozostaje tylko meka i cierpienie :(((

Gość gość
i wychodzi, że np. daty urodzin bliżniaczych dusz co się jakos odnalazły to odpowiadające sobie dni z jakiego powodu.. nawet naukowcy sie tym czasami zajmuja, ale to nie pomoze niestety w przekonaniu tej jedynej ;-)

Gość gość
Wracajac do opinii że bliźniacza dusza Cię nigdy nie skrzywdzi. Bajka, na tym świecie nie istnieje osoba która Cię nigdy nie zrani. Poza tym nie osiągnie się rozwoju wzajemnym poklepywaniem po plecach.

Gość gość
Nie ma sensu kogos przekonywać. Jeśli ktoś nie chce z Tobą być, to żadne wywody tego nie zmienią.

Gość gość
zawsze można sie klepać po tyłku:)

Gość gość
twój przypadek do wyzsza półka. Ja sie zajmuje przypadkami hetroseksualnymi. Sprawdz to dokładnie, bo czesto (na pocieszenie) sie zdarza że nawet pary heteroseksualne mysla ze sa bliźniaczą duszą a potem sie cieszą że sie jednak pomyliły. To trochę dziwne, bo generalnie chodzi o te pierwiastki, różnice pomiedzy płciami a nie odwrotnie.. wiec moze byc roznica co sie wydaje, a co jest.. wiele osob sie na to powołuje. Pamietaj ze prawdziwa blizniacza dusza NIGDY nie wyrządza krzywdy i nie robi nic złego, nie namawia do zmiany wbrew tobie, lecz Ciebie doskonale TYLKO UZUPELNIA, jako dodatek tak jak dodatkowy pakiet w nowym samochodzie, a nie inny samochód, czy jakos tak ;-)

Gość gość
korfa co za piertolenie. teraz jeszcze sie okaże, że pedały to bliźniacze dusze:O

Gość gość
sa tacy ludzie co nie krzywdzą, np. moze nie najlepszy tutaj przyklad ale np. JP II czy ktos taki tak samo bliznacza dusza do swojej wybranki/a, nie sa w stanie nawet zle myslec o tej drugiej osobie

Gość gość
od tego już tylko krok do pedofilii nobo w końcu dusza jest pełnoletnia i sama wie co dla niej najlepsze. to by tłumaczyło dlaczego "naukowcy" sie tym zajmują

Gość gość
jak w ogóle możecie to wszystko mmiesszać ze sobą? naukowy materializm, dusze i pewnie jeszcze ateizm skoro mówicie o wielkim wybuchu i samostwarzaniu sie materii. [przecież to jest totalna bzdura. może jeszcze ewolucje w to zaprzęgnijcie? ewolucja blixniaczych dusz...:O

Gość gość
ale w żadnym wypadku nie mozna sie osmieszyć twierdzeniem, że to z woli boga...to jak z tą antymaterią i innymi niewidzialno niewyczuwalnymi materiami. to nie bóg ttrzyma razem w kupie galaktyki...to antymateria. koorfa

Gość gość
To nie prawda. Bliźniacze duszę też potrafią sobie wygarnąć i mocno krzywdzić. Żeby potem się wzajemnie ratować. Prawdziwe życie nie tylko słodzenie. Tu jest wszystko tak jak w życiu.

Gość gość
a dusze to sttuktura neutrin trtzymana w kupie dzieki antygrawitacji i efektom relatywistycznym. dusze wyczuwaja sie nawzajem magnetyzmem mentalnym, który wyewoluował kiedy w dinozaura piertolneła wwiązka promieni gamma w trakcie kopulacji

Gość gość
macie racje, są ludzie mające nie dobre intencje powołujący sie na dobre rzeczy , i tacy nie są żadnymi bliźniaczymi duszami Zresztą sama nazwa trochę myli ale jest to na pewno zagadka, i na pewno nie jest to proste, schematyczne z żadnymi maskami itd można poznać po owocach, prawdziwa bliźniacza dusza nie będzie krzywdzić i moze miec dobre zamiary, bo przeciez teoretycznie ma sprawic by druga osoba byla soba i byla lepsza niz niż wcześniej

Gość gość
wiązka ta pochodziła z supernowej, kwazara, pulasara albo innego hazara i chociaz zabiła dinozauzego absztyfikanta to jednak zdążyl on począć jajo z pierwszą neutrinową duszą, dowodem na istnienie której jest to, że sie przyciąga z innymi bliźniaczymi duszami

Gość gość
moze wygranac potrafią, ale nie potrafią się krzywdzić poznałem kiedyś taką dziewczynę, każdego by wyprowadziła z równowagi wtedy, sama nie wiedziała co robi itp. rzeczy, ale nigdy jej nic złego nie powiedziałem, nigdy o niej tak nie myślałem Jezeli juz to było jej szkoda, że nie może sobie poradzić i poukładać normalnie wszystko jakoś

Gość gość
...a było to jak wykazuja badania radiowęglowe czterysta milionów i pincet dwanaście tysiecy lat temu w miejscu gdzie obecnie stoi pomnik karola darwina...czyli baaaardzo baaaaardzo dawnooo temu