Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałybyście żeby ujawniła się wasza prawdziwa bliźniacza dusza?

Polecane posty

Gość gość
ciekawe jak wyglądaja przyszli bogowie z lajpami na mordach i jucha kapiącą z nosa? pewnie z każdej kopli która spadnie na ziemie wyrastają banki a lajpa przybieraja kolory tęczy i wznoszą sie odwóconą tęczą do słońca:O

Gość gość
jeesu...szkoda gadać...by było gdyby nie to, że takie przychlasty faktycznie istnieje. ide kooorfa c***j z wami pajace

Gość gość
"Ostatecznie, ludzkie uczucia mogą zazwyczaj znaleźć swój pełny wyraz siebie z intymnej wspólnoty życia i miłości, ustanowionych przez Stwórcę w związku, w którym kobieta i mężczyzna stają się jednym duchem i jednym sercem, i razem mogą uzyskać doskonałość" cytat w wolnym tłumaczeniu z ...

Gość gość
uwaga "komunisty" JPII, Humanae Vitae.. na pewno zwolennika new age.. ps. oni chcą kasy opłacanej z karty mastercard pod swoimi tekstami, łatwo rozpoznać drani;-)

Gość gość
s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/46/79/c1/4679c1ed8972378bf7499bb973a5c6eb.jpg

Gość gość
1/4679c1ed8972378bf 7499bb973a5c6eb.jpg wpisz na amazon The Soulmate Contract: The Power of Partnership in Your Spiritual Life

Gość gość
i The Evolution of the Soul :-)

Gość gość
MAM rozwiązanie z wczoraj: Chodzi o to: gość wczoraj Nie,wlasnie o brak kontaktu chodzi.Bo jezeli ta osoba sie przed tym bronila to juz nigdy nie znajdzie nikogo kto ja lepiej uzupelni pod kazdym wzgledem.Wtedy zrozumie reszte ot tak i sama bedzie szukala kontaktu.Ale absolutnie nie mozna sie narzucac.Pod zadnym pozorem.Trzeba zniknac ale ona musi wiedzieć gdzie cie znalezc.Bo przed przeznaczeniem nie uciekniesz. xxx i to coś takiego z innego forum: Zalozmy ze jestes teraz w domu rodzinnym w swoim pokoju a Twoja Matka jest w salonie. Jezeli pojdziesz jutro do restauracji to nie spotkasz tam swojej Matki, bo Twoja matka siedzaca w salonie nie wie nic o tym spotkaniu ... Jezeli jednak wyslesz dzisiaj list, ktory trafi do Twojej Matki z 2012 i powiesz jej o tym spotkaniu to idac jutro do restauracji spotkasz ja tam gdyz ona od 2 lat bedzie o tym wiedziala i bedzie na to spotkanie czekala ... To tak jakby ten list byl swoistym pstryknieciem palcow w glowie Twojej Mamy siedzacej tuz za sciana w salonie i wpisujacym jej do glowy ze przeciez 2 lata temu dostala od Ciebie list i musi jutro sie z Toba spotkac ?? WYSTARCZY ZOSTAWIC JAKAS SUBTELNA WIADOMOSC jak wyżej!!!

Gość gość
napisze z ciekawosci swoje pytanie w tym temacie, bedzie akurat w klimacie 1.XI :-) wiele mozna sie nad tym zastanawiac sytuacja czysto hipotetyczna i tak zakladając, że to wszystko o tych połówkach jest prawdą lub cos w tym moze być TO CO w sytuacji, gdy druga idealna polowka poznana normalnie za zycia, zgodziala sie np. transplantologię jakby cos sie jej stało. Powiedzmy ze chodzi o najwazniejsze serce i CO bedzie sie dzialo z blizniaczą duszą jeżeli rzeczywiście (niestety) dojdzie do pobrania tak waznego organu? Co wtedy z tą całą tajemniczą relacją, energią czy jak tam? zniknie, pojawi się do obcej osoby czy co??? to chyba lepiej nie wyrazac pochopnie takiej zgody, bo potem chyba nie da sie cofnac, zwlaszcza jezeli formalna rodzina sie uprze (pisze hipotetycznie zeby nie bylo horroru..

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
17:32 od powtarzania frazy jak katarynka nie sprawisz że doczeka się realizacji w Twoim życiu.

Gość gość
Całe te kłótnie o terminologie typu bliźniacze dusze, połówki jest drugorzędny. Jest możliwe odczuwanie jej emocji, tego czy ukochana osoba myśli o tobie, jej bliskość, telepatia itp.

Gość gość
tyle ze ona ma problemy sama w sobie, nie jest w 100% otwartą osobą

Gość gość
temat "bliźniaczych dusz" czy są w pełni czy nie, się przydaje bo, niezależnie od tego: + pokazują że związki to cos wiecej, niz tylko zę mi się ktoś podoba, pasujemy do siebie itd + wskazują że związki są złożone i trzeba podejmować wysiłki różne, na różnych płaszczyznach niż np. seks + pokazują wzajemne relacje i starcia w związku i co z tego może być dla tego związku dobrego, złego + temat porusza kwestię przeznaczenia i co moze czynic osoba w kwestii spelnienia w uczuciach.. wiec nie jest bez sensu, nawet jak ktos tego nie doswiadczyl, nigdy nie doswiadczy lub ma to gdzies i robi sobie tylko jaja

Gość gość
Ja nie mam żadnej bliźniaczej duszy i basta.

Gość gość
Jesteście bezduszni ;-)

Gość gość
blizniacza dusza moze nie zyc.

Gość gość
nie chodzi o linki, polskie strony to masakra kazdy chyba ma jakas dusze nawet zbrodniarze..

Gość gość
o transplantologii nikt nie odpisze problemie wyżej z postów ;-(

Gość gość
Dlaczego ktoś sądzi, że dusza jest organem lub czymś co umiejscowione jest w sercu. Dusza związana jest z światem duchowym i jest wieczna.

Gość gość
ale jakiś związek ze światem nawet bardzo minimalny musi chyb być

Gość gość
ciekawe jaka moze byc roznica wieku?

Gość gość
ja nie spotkalam blizniaczej duszy.

Gość gość
spora, a czy to istotne ? Iudzie sami sie dobieraja w pary ,poznaja sie i jesli to im pasuje to sa szczesliwi

Gość gość
miedzy nami jest duza roznica wieku i nie wiem czy to jest moja bratnia dusza.