Gość Siikorka Napisano Wrzesień 30, 2016 Wole byc rozkoszna,naiwna i glupia i miec argumenty i umiec rozmawiac bo Tobie Kochana tego brakuje i to co piszesz pokazuje tylko jak bezsilna jestes. Od samego poczatku tylko piszesz ze Tobie clo i ovarin nie pomogl, ze jest beeee i ze to farmaceutyczny chwyt marketingowy i to jedyny argument jeszcze nie poparty dowodami. Tobie nie pomoglo,ok rozumiem,naprawde wspolczuje ale swoich zali nie przelewaj na innych tylko wez sie dziewczyno do roboty. Dziewczyny tutaj na forum chca probowac i probuja i robia wszystko zeby swoj cel osiagnać. O in vitro czy inseminacji powiedzialabys tak samo? Przeciez nie kazdemu pomaga i nie kazdy zostaje rodzicem po sztucznym zapolodnieniu o inseminacji nie wspominajac. Byl polski program o in vitro na tvn style, gdzie na 10 par chyba tylko 2 lub 3 sie udalo po in vitro i co to tez jest chwyt marketigowy? Ogranij sie i prosze tu nikogo nie obrazac, naucz sie rozmawiac spokojnie,podajac konkretne argumenty a nie bluzgac na prawo i lewo bo osobiscie napisze do administratora tego forum o zablokowanie Twoich wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ovarineczkaa Napisano Wrzesień 30, 2016 Sikorka, przestań szkoda liter do tej Oli. Widzę ze ona siedzi i specjalńie tak pisze, żeby ja atakować i zwracać uwagę, i pewnie sie śmieje ze człowiek na to reaguje bo w kółko to samo powtarza. To forum jest po to aby sie wesprzeć i dodawać sobie otuchy i nadzieje. Ogólnie warto byc pogodnym, miłym człowiekiem. Od razu lepiej sie żyje a to dobro przekazywane innym zawsze wraca:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Wrzesień 30, 2016 Ja wszystko rozumiem,zal czy rogoryczenie w takiej sytuacji czy nawet zlosc ale nie zgadzam sie aby swone frustracje przelewać na innych. Masz racje Ovarineczkoo. Szkoda strzępic jezyka i szkoda sie denerwowac. ale mnie osobiscie irytuja wpisy Oli bo sa naprawdę ignoranckie. Zal mi wszytskich dziewczyn, które probuja a nie wychodzi. Sama mam to przechodzilam i sie wczuwam. No ale coz nie kazdy zna pojecie empatii. I w sumie najlepiej bedzie nie reagowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ovarineczkaa Napisano Wrzesień 30, 2016 Najlepiej nie reagować na takie złe wpisy o naiwności itp. bo złe emocje sie przyciągają,p a większość dziewczyn z tego forum zajdzie w ciąże, tylko czasami trzeba będzie dłużej poczekać ale będzie to wynagrodzone. Pamiętajcie dobre, optymistyczne myślenie i głowy do góry! Wspierajmy sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1991 Napisano Październik 1, 2016 Ola mogę być rozkoszna nawina i durna jeśli tylko to pomoże mi zajść w ciążę to sie zgadzam :) Osobiście bardzo mi Ciebie żal , trzymam kciuki za Ciebie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Październik 1, 2016 Dziewczyny, dziś mam 32 dc rano zrobiłam test i mam dwie kreski :D druga jest nieco jaśniejsza, jutro powtórzę, normalnie nie dociera to do mnie. Do lekarza zapisana jestem na 31 października i martwię się czy to nie za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Październik 1, 2016 Czyli jednak złote tableteczki działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2016 Gość ewela długo się staralas? Co ci pomogło . ? Gratuluję !! Cieszymy się razem z tobą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Październik 1, 2016 Niecałe półtora roku się staramy, jestem na ovarinie i kwasie foliowym piąty miesiąc, nic innego nie biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćOvarinka Napisano Październik 1, 2016 Ewelinko gratulacje:) z całego serduszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ovarineczkaa Napisano Październik 2, 2016 Super:)) gratulacje:)) czyli jesteś kolejna osoba, która może powiedziedziec, ze Ovarin działa :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Październik 2, 2016 Ewela2005 SUPER!!!do lekarza najlepiej udac ok 6-7tyg.wtedy widac juz zarodek. Moze zadzwon i przeloz wizyte na wczesniejszy termin. Albo skontaktuj sie z lekarzem, na pewno Ci doradzicco dalej!;-) Super, naprawde super! Gratulacje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćola Napisano Październik 2, 2016 Hahaha zwykly fart a nie ovarin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Październik 2, 2016 Dziś powtorzylam test i są dwie grube krechy. Trochę zle napisałam bo oczywiście kwas foliowy bralam od początku starań. Jutro będę załatwiać zmianę wizyty. Zobaczycie każdej się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Październik 2, 2016 Ewela2005 ciesze sie ogromnie! Naprawde SUPER informacja!!! Daj znac jutro co dalej i Dziewczyny to jest dowod na to, ze nie mozna sie poddawac, zalamywac tylko wlaczyc o swoje a kazdej z was sie uda!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asienka28 Napisano Październik 2, 2016 Gratuluje :*z całego serducha :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ovarineczkaa Napisano Październik 2, 2016 Dokładnie tak. Sikorka ma racje:)) Fajnie, ze myślimy optymistycznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1991 Napisano Październik 2, 2016 Ja dziś zostalam po raz kolejny chrzestna ! jestem zakochana w tym bąbelku . Tyle radości!!! chociaż mialam chwilę, że zbieralo mi sie na placz jak trzymalam malego w kosciele , ale dałam rade !!!!! Ewelina Gratuluje dwoch kresek !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMika Napisano Październik 2, 2016 Ewela2005 super,gratulacje! :-) Czy dobrze pamietam ze stwierdzono u Ciebie pcos? Wpisow jest dosc duzo i nie pamietam dokladnie jakie dziewczyny maja przypadlosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKana Napisano Październik 3, 2016 Gratuluję tym co się udało ! :) Mam jednak pytanie.. lekarz kazał mi kupić Ovarin i sobie zażywać tak jak piszę na opakowaniu. Jednak doczytałam tutaj, że pisujecie o tym, że zaczynacie go brać od okresu. Ja zaczęłam praktycznie od 17dc. Czy nie rozleguluje mi to cyklu, czy po prostu nie ma znaczenia kiedy zaczęłam go brać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćsylwiap80 Napisano Październik 3, 2016 Ewelina, gratulacje, cieszę się, że Ci się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 1993 Napisano Październik 3, 2016 Czy jeżeli doszło do zbliżenia dzień przed owulacją i dzień po jest szansa na zajście? Staram się od lutego, to mój pierwszy cykl z ovarinem , przy owulacji miałam okropny ból jajników.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Październik 3, 2016 Kana nie ma znaczenia kiedy rozpoczniesz branie ovarinu. Ja zaczelam brac na tydzien przed @ i niczego mi to nie rozregulowalo, wrecz przeciwnie. Gosc1993 jesli masz pewnosc ze owulacja byla i jesli nie ma innych przeszkod w zajaciu w ciaze to szansa zawsze jest. Postaraj sie o tym nie myslec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 1993 Napisano Październik 3, 2016 moja jedyna pewność to domowy test owulacyjny i okropny ból jajników.. czas pokaże..staram się podchodzić tak do tego jak nie ten to następny cykl, ale w głębi gdzieś tam siedzi nadzieja że może tym razem, dzięki za odpowiedź Siikorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2016 Hej dziewczyny. Czytam was codziennie i cieszę się tym, którym się udało zajść z ovarinem, a tym którym jeszcze się nie udało-przyjdzie i na was pora-to tylko kwestia czasu. Sama stosowałam ovarin i udzielałam się na forum już chwile temu, ale niektórym dziewczynom nie pasowało, że pisze że mi się udało, że jestem szczęśliwa itp... Teraz pozostało mi 16 dni do terminu i nie mogę się doczekać aż Malutka się urodzi. Wiem na pewno że tylko dzięki ovarinowi udało mi się zajść w upragnioną ciąże :) Życzę tego samego, każdej dziewczynie takiego obrotu sprawy jak u mnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Październik 3, 2016 Mika tak miałam stwierdzone pco. Ovarin zaczęłam brać od razu nie patrzyłam na to który mam dc. Do lekarza idę za tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2016 Gość gratulacje :) długo się staralas? Ile czasu bralas ovarin?? Chorowalas na coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzoana25 Napisano Październik 3, 2016 Cześć Dziewczyny!! Jestem tu nowa, ale licze na Wasza pomoc, staramy sie z mezem o dziecko i ginekolog polecil mi ovarin 2x1 tabl. Zaczęłam go brac, ale albo to tylko moje zle wrazenie albo zaczelam miec po nim nasilony tradzik. Czy ktoraś z Was tez tak miala ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2016 Dziękuj***ardzo ;) Starałam się jakoś nie cały rok. Ovarin brałam koło 4-5miesięcy, wcześniej próbowałam innych rzeczy,które polecał lekarz. Miałam podejrzenie pco a także niedoczynność tarczycy a co za tym idzie "lekki" problem z wagą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia7894 Napisano Październik 3, 2016 Witam ... dostałam od ginekologa tabletki Clostilbegyt i ovarin i mój mąz też ma tabletki na poprawe nasienia Profertil braliscie kiedyś takie leki i jak na was podziałały ???pozdawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach