Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa255

Sierpniowe mamy 2016

Polecane posty

Gość Justa225
KasiekKk00 mysle ze jesli jestes w ciazy lekarz zauwazy juz jakieś zmiany w macicy.

Gość gość 1981
U mnie termin @ na dzisiaj ale poczekam jeszcze tydz i jak sie nie pojawi to robie test, termin wychodzi na 2 sierpien

Gość Janka55
wiek 22, ciąza 1, termin porodu 3.08 wg apki ;) test robiłam 3 dni przed spodziewaną - wieczorem i juz wyszedł cieniutka , kolejny rano 2 dni przed spodziewaną - grubsza krecha, ciemniejsza ;)

Gość Justa225
Jadzia86 życzymy owocnych starań. gość 1981 aż tydzień chcesz czekać ?zazdroszczę cierpliwości... :)

Gość gość
nick_______wiek____ktora ciaza_____termin porodu Janka55____22_______1____________03.08.2016 Justa225___?_______2_____________? Airina______?_______1_____________?

Gość SzelmaDe
Justa225 co do tych plamień, miałam bardzo podobnie . Z tym ze moje okresy zawsze poprzedzane były 2-3 dniami plamien . Ze 3 dni przed spodziewanym okresem widziałam na papierze toaletowym śluz lekko podbarwiony , myslalam, że to znowu okres sie rozkręca, ale plamienie ustało. W dzien poprzedzający okres pierwszy test , pozytywny ( bardzo blada kreseczka) . Jutro idę do lekarza. Mam w sumie jeszcze pytanie do tych które juz "zaciążyły", czy bolą was piersi? Jeśli tak, to bolą cały czas ? Czy macie jak ja, ze np wieczorem więcej? A ciagu dnia mniej itp ..?

Gość Airina
Janka Szalma gratulacje !!:) Janka to który to tydz 4?;) super !! nwiek_23___ciaza__1___termin porodu ok 29 lipca :) ok 5-6 tydzień w czwartek wizyta u gin ;) Mnie piersi bolą bardzo przy dotyku szczególnie po bokach

Gość Szelma De
Airina - dzieki:) U mnie : Wiek: 28 Ciąża : 2 ( pierwsze poronienie w 12 tygodniu ) , 6tyg. 2 dzien ( od daty ost. Miesiączki Według kalkulatora w necie termin porodu: 9 sierpnia Mam nadzieje że tym razem będzie wszystko ok...

Gość Justa225
Szelma Dzięki. Po przeczytaniu twojego posta nadzieja moja wzrosla. Dzis chodzę co chwile do wc i kontroluje i jak narazie jest ok:) co do piersi to wczoraj wieczorem bardzo bolały mnie sutki u przy tym skora na nich zrobiła sie bardzo sucha...

Gość KasiekKk00
Tymotyl i atrakcja turystyczna ja tez termin @ mam na niedziele :) i w niedziele tez bede testowac (chyba wytrzymam :P) Dzis zatestowalam i byla jedna krecha-fakt ze test z czuloscia 25. Ciekawe czy gin jak jej nic nie wspomne o staraniach cos zauwazy (jesli faktycznie bylabym w ciazy) dzis 23 dc przy yklach 27-28 ostatnio...

Gość gość
Jeju to i ja chyba dzis nie wytrzymam i juz zrobie test jestem 4dni przed @ a tu niektorym z was juz 5dni przed nawet wyszlo

Teoretycznie można testować 12 dni od owulacji :) 3 mam kciuki dziewczyny :)

Gość Justa225
Kasiek Moze wspomnij o staraniach. Wtedy "spojrzy" na ciebie inaczej. Będzie szukac zmian w macicy. Jak nic nie powiesz potraktuje jak normalna wizytę i może nie przyłożyć sie do badania.

Gość gość
nick_______wiek____ktora ciaza_____termin porodu Airina______23_______1____________ 29.07.2016 Janka55____22_______1____________03.08.2016 Szelma De___28_______2____________09.08.2016 Justa225___?_______2_____________?

Ja byłąm w 3 ciążach i w żadnej nie bolały mnie piersi, a w pierwszej ciąży to rozmiar stanika zmienił mi sie 3 tyg przed porodem a moja znajoma w 3 miesiacu ciązy już zmieniała staniki i tak jeszcze z 3 razy do porodu także to nie ma znaczenia wg mnie. Każda kobieta jest inna

Gość Claudiie90
Cześć dziewczyny ;). U mnie już 5 dzień @... :) ale zakupiłam testy owulacyjne ;) tak jak mi niektóre tu radzilyscie, zobaczymy jak to wyjdzie :). Odwiedziła mnie mama :) i tak chociaż jest trochę wesoło ;) Alex35 kochana dziękuję ze pomyślałas o mnie :* kochana, ściskam Cię mocno! :*:* Jak tam u was?;*,jak się czujecie?:)

Gość gość
Claudiie jeszcze nas nie opuszczaj, bo masz krotkie cykle wobec tego kolejny termin tez wychodzi na sierpien, tzn koniec sierpnia

Gość KasiekKk00
Moze i masz racje Justa. Moze tak zrobie i wspomne. Ale jestem zla na siebie! Musialam dzisian sama wegiel przenosic do kotlowni i tak mnie brzuch rozbolalbod podnoszenia jak na okres :/ ale niestety musialam to zrobic

Gość Claudiie90
Gość- no właśnie wyszłoby może na 25-29.08 :). Zobaczymy jak to wgl będzie ;*

Gość tymotyl
Kasiek ja w drugiej ciąży byłam przy końcówcę i do samego porodu, czyli do stycznia nosiłam węgiel, bo nie ma mi kto pomóc :) I teraz też sama muszę się zająć grzaniem domu. Co do testów, kupiłam 3 z czułością 10. Może sobie zrobię w piątek już jeden :) A i padam dziś na twarz, pół dnia spędziłam w Zakopanem z mamą u lekarza. Mróz niesamowity.

Gość KasiekKk00
Tymotyl a jakie testy z ta czuloscia 10 kupilas? Bo ja nie moge takich znalezc-tylko z 25 :/ ale juz chyba poczekam do tej niedzieli, moze jakos wytrzymam ;)

Gość Pozioomka
Mam rozowy sluz ale tylko w srodku :-( pewnie sie rozkreci. Ale nawet brzuch mnie nie boli.

Gość Justa225
Claudie fajnie, ze zajrzałaś:) powodzenia w kolejnym cyklu. Tymotyl Jesteś z zakopanego albo okolic? Jesli tak to ci zazdroszczę. Ja często wspominam mężowi ze chciałabym tam mieszkać. Czasami nawet zartuje żebyśmy rzucili wszystko i tam zamieszkali. Kasiek Wiem ze takie testy dostępne sa w Tesco. Ja kupiłam firmy pepino za niemal 5zl.

Gość Jadzia86
Testy z czułością 10: Bobo test strumieniowy, niebieski ok 10 zł DOZ Produkt test strumieniowy i płytkowy ok 6-7 zł tylko w aptekach DOZ Pepino, taki paseczek tylko bez zbędnych plastików w Auchan, Tesco... za ok 4 zł (można później chyba do albumu włożyć bo cienkie toto :D

Gość Pozioomka
Kochane teraz spojrzałam na test ale wynik pewnie jest niewazny..nawet jest cos widac?

Gość Jadzia86
A mnie się zaczyna rozciągliwy śluz :D

Gość Justa225
Poziomka a masz jakies testy jeszcze w domu? Jesli tak powtórz jutro z rana :) Jadzia Widzę nieźle obeznana w sprawach testowych ;)

Gość Jadzia86
No obeznana...zawodowo bardziej niż prywatnie:)