Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem idiotą będąc tu

Polecane posty

Gość gośćA
Nie zgodzę się z Tobą. Po co tracić czas na rozmyślanie co by było gdyby? Sam piszesz że marnujesz tutaj czas. Dołącz do towazystwa jeśli jakieś mas, spędz czas jak się należy wyżyj się niech napięcie z Ciebie zejdzie. Albo idz na spacer i porozmyślaj może pomoże.

Gość gość
Rozumiem w Polsce milosc do tej samej plci nie jest mile widziana.

Gość gość
No właśnie nie wiem po co tu jestem zamiast być gdzie indziej.zwyczajnie jakoś mnie to krótko cieszyło bo wszedłem tu i ja nie rozmyślań co by było gdy y tylko wspominam co najwyżej.

Gość gośćA
A wspomnienia Cię gnębią, jeśli były warte minionego czasu nie próbuj zapomnieć może to jest to co trzyma Cię na powierzchni

Gość gość
Nie to jest to co ciągnie mnie na dno! Może gdybym zrozumiał to przeszedłbym do 5erazniejszosci ale to niewykonalne wiec potrzebuje szybko rade jak się cieszyć z tego z czego cieszył bym się niesamowicie gdyby...

Gość tjk
zrób tak: 1. zamknij zakładkę z kafe; 2. wyloguj się z kompa; 3. wyłącz go; 4. odwróć się do niego tyłem; 5. i wio do przodu, po prostu sajonara

Gość gość
Nic nie da bo kiedyś pomyślę i wejdę. No nic nie spodziewałem się jakiejś uniwersalnej rady wiedziałem ze nadzieje plonne a i tak założyłem temat widocznie głupi jestem. Minęła 5 czas spać czy chce czy nie to moja pora.mimo ze zamknę to nic nie zmieni będę nadal myślał.

Gość gość
Myśl myśl;-) oby tylko konstruktywnie.

Gość gość
Zobaczysz jutro będzie lepszy dzień. żyjemy dla tych niewielu pięknych chwil kiedy myślimy chwilo-trwaj.

Gość gość
Myśli psują mi te chwile niestety.