Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to nieszczesne 500zl to dla ludzi powod do zawisci

Polecane posty

Gość Jamnik w kieliszku
Ja jego jeszcze rząd nic nikomu nie przyznał a już kłótnia na 4 strony. Co komu się należ nie należy wyzywanie od patologii. Dramat

Gość gość
no taaaa biedrona i praca w niej marzenie :-o

Gość gość
Marzenie nie marzenie, ale to nie jest tak, ze ci "prości" zawsze tyraja za frajer. Jak dla mnie cos nie halo gdy bez doswiadczenia po szkole ponadgimnazjalnej dostajesz więcej niz poczatkujacy nauczyciel czy księgowa. I w teorii oni kiedys tam mogą wiecej. Ale ci "sklepowi" tez maja podwyzki, tez moga awansować

Gość gość
Ludzie, co to jest 500zł? Na co to wystarczy? Za takie śmieszne pieniądze, to się nie opłaca w domu siedzieć. Ja bym to miała na zakupy raptem 2 razy. A reszta miesiąca? Serio chcecie tak dziadować, to nie życie przecież, tylko wegetacja, zero wczasów, zero szaleństwa w galerii, zero kosmetyczek, wyjść, że o oszczędzaniu nie wspomnę... Robienie na czarno to debilizm, zapieprzasz za marne grosze, bo na czarno nie czarujmy się, kokosów nie zarobisz, chyba, że jako jakiś alfons, ewentualnie luksusowa dziffka :)

Gość gość
no coś nie po kolei teraz powinien być temat SZLACHETNA PACZKA i łacha z tego powinny drzeć do stycznia :-p

Gość gość
koniec wojny :-(

Gość gość
no jest dużo zawiści u ludzi z tego powodu, jestem mamą trzech małych brzdąców w prawdzie nie głosowałam na PIS bo mnie nie przekonały ich obietnice i nie po to sie dzieci planuje żeby zasiłki dostać. ale jak wejdzie ustawa to baaardzi sie ucieszę poniewaz z trójką dzieci nie jest łatwo znalezć pracę zwłaszcza małych dzieci. kazdy rodzic wie ile kosztuje wychowanie dziecka ile się płaci za leki w aptece jak wszystkie na raz chorują i ile kosztuja ubranka i zabawki myslę że tylko ci co nie maja dzieci zazdroszczą tych 500 zł bo rodziny zwłaszcza wielodzietne naprawdę będą wiedzieć jak te pieniadze się szybko rozchodzą. zyczę sobie i innym rodzicom żeby ta ustawa przeszła a tym co zazdroszczą żedy mieli duuużo dzieci.

Gość gość
15;29 leniwa krowa rozpłodowa

Gość gość
:-) leniwa krowa bo ma dzieci ? ciekawe stwierdzenie na tym forum dla matek :-D

Gość gość
w sumie ja wezmę okrągłą sumkę mogę być krową lubię zwierzęta :-D co nie zmieni faktu że rocznie wyciągnę sporo :-p

Gość gość
I tak to rozp********z na fajki i tanie jabole

Gość gość
nie palę i nie piję alkoholu :-p szkoda mi kasy na taki syf :-p i co niektórych tu piszących też mi szkoda :-( bo niby ja mam się teraz spowiadać wam że mam dzieci :-o

Gość gość
gość wczoraj I tak to rozp********z na fajki i tanie jabole nie musisz od razu 'mierzyć innych swoją miarą :-)

Gość gość
wg mnie pomoc należy się pracującym rodzicom a nie takim leniwym co to tylko na zapomogi liczą i klepią 3-4 dzieci nie mając do tego warunków ani pieniedzy

Gość gość
do tych pieniędzy daleka droga.

Gość gość
którego"normalnego i odpowiedzialnego" rodzica w naszym kraju stać na więcej jak 2 dzieci? czyta się tutaj że 40zł to majatek w miesiącu na tabletki- bo dziecko to państwo patologii utrzyma

Pieniądze jakieś na pewno będą. Ci co zazdroszczą zawsze sobie mogą zrobić

Gość gość
zazdroszczą? czego 500zł? 500zł to ja wydaje na zakupy w sobotę na 4 osobowa rodzinę na cały tydzień- i mocno muszę się gimnastykować żeby na wszystko starczyło

Gość gość
ok słuchaj stać normalnych nie dla każdego c/h/u/j/f/o/n/ srablet i ciól wie co lepsze no i FB to wyznacznik życia :-p

Gość gość
Ludzie, co to jest 500zł? Na co to wystarczy? Za takie śmieszne pieniądze, to się nie opłaca w domu siedzieć. Ja bym to miała na zakupy raptem 2 razy. A reszta miesiąca? Serio chcecie tak dziadować, to nie życie przecież, tylko wegetacja, zero wczasów, zero szaleństwa w galerii, zero kosmetyczek, wyjść, że o oszczędzaniu nie wspomnę... Robienie na czarno to debilizm, zapieprzasz za marne grosze, bo na czarno nie czarujmy się, kokosów nie zarobisz, chyba, że jako jakiś alfons, ewentualnie luksusowa dziffka usmiech.gif " x Ty chyba zartujesz!!! mój maz pracuje "na czarno" i miesięcznie wyciąga 12 tys zl. Ubezpieczenie oplaca sobie sam. Mowi, ze lepiej na czarno niż lwia czesc swojej pensji oddawać rządowi który potem "ucztuje" po restauracjach za nasze.

Gość gość
no tak, moje dziecko na urodziny dostało smartfon z media za 99zł a sąsiadki za 2500zł. Ale my mamy dom już spłacony a oni zalegają z ratami...

Gość gość
to ja jestem nie normalna mam więcej niż dwoje :-p i obydwoje pracujemy i szczerze to ja zostaję przy swoich świadczeniach co mam dziękuje za pincet żeby mi potem takie tuki jak wy doopę obrabiały i tak mi obrabiają że mam tyle dzieci a żyje jak król :-p

Gość gość
co to "tuk" królu wiejskiego sklepu:D

Gość gość
8,59 ja bym Ci raczej zazdroscila a nie obgadywala. Sama marze o dużej rodzinie ale mam tylko 2 bo na więcej mnie nie stać. Pozdrawiam i zycze Ci wszystkiego anjlepszego :)

Gość gość
tuk to Ty bo zwróciłeś na to uwagę a ja to specjalnie dla takich jak Ty napisałam ;-)

Gość gość
zawsze znajdzie się tu pajac który chce nadmiernie dbać o szczegóły a to tylko foru wirtualny ściek :-p

Gość gość
napisałaś tuk bo zwyczajnie wypowiadać się nie potrafisz nie wspominając o pisowni... czepianie się to można podpiąć pod błędy literowe a nie takie.. tuku:D:D:D

Gość gość
a dla mnie jesteś tuk i kropka :-p

Gość gość
od stycznia wnioski można będzie składać :-p więc nie taka daleka ta droga bo sumka będzie rosła :-D

Gość gość
9;34 nie kompromituj się bardziej