Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

na dzień dzisiejszy moje życie

Polecane posty

Gość gość
no poczytajcie oczywiscie ze to jej temat przeciez identyczny adres email

Gość gość
a tu taką słodką rusałeczkę udaje a tak naprawde przerżnięta jak prosiak.

Gość gość
HIm zamieszkajmy razem co

Gość gość
Rusałka ten rusał tamten rusał, w końcu dzieci z pyłków nie powstały

Gość gość
haha to jakim cudem ktos rok temu posługiwał się twoim mailem? wtedy podalas tamtego maila,musialas znac hasło bo weszlas na poczte tylko o tym zapomnialas a teraz podajesz tego samego maila,tak na kafe sa podszywy ale z pewnych rzeczy się nie wywiniesz. Rozumiem gdybys podala tego maila a potem ktos by się podszył ale akurat było na odwrót wiec tamten to TWÓJ temat.

Gość gość
fajnie zamydlac oczy ludziom niby podszywami ale tu niestety wpadłas,to Twój temat był.

Gość gość
to wytłumacz hiv jakim cudem podalas tutaj czyjegos maila?

Gość gość
haha teraz Hiv zamilknie skasuje temat i za chwile załozy nowy.

Gość gość
his infernal majesty dziś Już się nie wykręcaj bo nie masz ku temu powodów;) nawet po stylu widać, że to ty pisałaś.;)

Gość gość
No i wszystko jasne czemu matka od kurwy ją wyzywa. Dzięki detektywie w Reszcie poparte dowodami , to co pisałam od początku. Że him to dziwka i to tania. Hahahahaha him co tak milczysz

Gość gość
E-mail nie klamie jest identyczny. A ja durna zawsze jej bronilam ;( suc/z przy dzieciach chciala sie kopulowac z obcym? Ja na erotyczny nie wchodze stad sie dalam nabrac na te modły, kosciol i tak dalej ;(

Gość gość
az tak cię niekt nie chce ze zrobilas ogłoszenie ze dasz kazdemu co tylko zechce wziac? co to facetów na wsi zabrakło? wszyscy do miasta wyjechali zes taka zdespoerowana? a moze hej prawikowi 24 dasz on by cię zechciał i nie taki bardzo maszkaron, jak go powszechnie uwazaja,ja co prawda mialabym traumę do konca zycia gdyby mnie taki chocby dotknął... ale ty na pewno bys się cieszyła:) a ze rozsmarowuje palcem własną kupe i robi na to jeszcze fotki a to tam, na pewne rzeczy mogłabys przymknąć oko...; p

Gość gość
Nikt nie chce bo wszyscy w okolicach pięciu wsi wiedzą, że to szlaufa. Szuka naiwnego w necie

Gość gość
Ta him wtopa jak indor z proszkiem ,hakierzy ci złamali hasła hehe. Ty naprawdę myślisz ,że na kafe są ludzie głupsi od ciebie,że to łykną.

Gość gość
ja zaraz robie screeny na ten i tamten temat zeby się potem sianem nie wykręciła bo widac łże w żywe oczy.

Gość gość
i tu sobie strzeliłas samobója him, ale porażka...

nie widzę powodu by kłamać, może ten temat jeszcze gdzieś jest jak się pociełam i nałykałam leków a wy nasłaliscie na mnie psy które przyjechały po dwóch tygodniach?!!

Gość gość
his infernal majesty 2015.07.11 puknij mnie... PS. to że masz zarost zmienia postać rzeczy :** Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... Zgłoś Brunetos244 2015.07.11 a już myślałem że to podszyw Zgłoś his infernal majesty 2015.07.11 gdyby nie odległość 1100km... Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... Zgłoś Brunetos244 2015.07.11 do hiszpanii 1500 edytowano 2015.07.27 Zgłoś his infernal majesty 2015.07.11 o czym? Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... Zgłoś Brunetos244 2015.07.11 his infernal majesty Dziękuje za propozycję ale nie szukam tu partnerki. edytowano 2015.07.27 Zgłoś his infernal majesty 2015.07.11 ja odchodzę jakbyś jednak za mną zatęsknił to zostawiam maila miloscalbosmierc@gm ail.com Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... Zgłoś

Gość gość
To tez podszyw? Czy proba samobojcza? Hahahhaha

Gość gość
Chodzi o to ze sie modlisz chodzisz do kosciola udajesz swieta a sie wa// lisz z kim popadnie na oczach dzieci. Tylko o to. O nic innego.