Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evvvva80

Samodzielna mezoterapia iglowa

Polecane posty

Gość Evvvva80

Całe życie wychodzę z założenia, że człowiek jest w stanie sam wszystkiego się nauczyć i wykonac, więc potrafię w zasadzie zrobić wszystko co wymaga wyłącznie pracy rąk własnych. Niedlugo zamierzam przejść na kolejny etap i wykonać sobie Mezo igłową :-) Zakupiłam już preparat z wyższej półki, posłuchalam rad znajomych lekarzy, i zamierzam przejść do dzieła. Bólu się nie boję, nawet znieczulac się nie mam zamiaru :-) jestem ciekawa efektów odmlodzenia :-) Zbieram wszelkie informacje dotyczące prawidłowo wykonanego zabiegu, może ktoś odrzuci jakieś cenne wskazówki, może jest ktoś jest równie odważny jak ja i robi rowniez to samodzielnie?

Gość gość
robię dermaroller raz na miesiąc; preparat wcale nie musi być z wysokiej półki (zapewne zresztą tylko cenowej), super sprawdzają się półprodukty kosmetyczne; kup maść witaminową do smarowania po zabiegu, bo skóra mocno się potrafi wysuszać

Gość gość
Nie po to płaciłam za szkolenie z mezo igłowej 3 tys zł, zeby teraz dzielić się z Tobą tajnikami :) Nie zrób sobie krzywdy, bo nie będzi do kogo pójść po odszkodowanie :)