Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olfiona

Dobrze dziewczyna mówi taki powinien być idealny facet

Polecane posty

Gość gość
pytanie do olfiony Pokazywałaś te nagranie swojemu mężowi ?

Gość olfiona
Jego nie interesują wypowiedzi innych lasek, taki typ więc nawet go nie wołałam żeby to zobaczył. Akurat mój facet po cześci spełnia wymagania olfaktori jest zaradny, szarmancki co mi się ogromnie w nim podoba, zarabia więcej ode mnie ba nawet jest przystojny przy tym nie jest pantoflarzem i ma swoje zdanie. On nie ogląda filmików typu mój ideał faceta bo po co mu to.

Gość olfiona
Jakoś tego nie widze romantycznej duszy z k*****m w ustach.

Gość olfiona
Kobieta romantyczna lubi zmysłowy seks a nie wyuzdany.

Gość dobrze zarabiajacy
olfiona, to juz nie tylko odrzucasz połyk, ale i w ogole całą koncepcje seksu ORALNEGO, nawet bez polyku? :) to nie wiesz, co tracisz :) a tobie faceci wylizywali, czy w ogole nie uprawialiscie seksu oralnego?

Gość dobrze zarabiajacy
olfiona, jedno i drugie lubila. lubila jak ja glaskalem, ale lubila tez mocne, meskie pchniecia... kazda kobieta to lubi, mialem 4 partnerki i kazda z nich to lubila. co do seksu oralnego bywa roznie, tylko dwie z 4 lubily seks oralny i tylko jedna (moja byla) połykała...

Gość olfiona
Lubię seks oralny, ale bez połyku. Nie lubię łykać spermy i już. Byłam też kiedyś w związku z kobietą także seks z osobą tej samej płci też już mam za sobą.

Gość dobrze zarabiajacy
spoko, dla mnie "lykanie spermy" nie jest wyznacznikiem dobrego zwiazku. w przeciwnym razie nie bylbym z zadna ze swoich pierwszych 3 partnerek. a zwiazki sie rozpadaly z roznych powodow, nigdy z powodu seksu. zawsze byly wazniejsze przyczyny... w kazdym razie - wracajac do tematu - ta kobieta z filmu jest troche odpychajaca, ktos slusznie zauwazyl dlaczego - gada tylko o wymaganiach, a nic o milosci, nic o tym, ze facet ja musi pociagac, tylko o wymaganiach formalnych. i to jest slabe. jest zimna i wyrachowana.

Gość olfiona
Moze zawsze miała faceta na zawołanie i nigdy sie nie zakochała. Kiedyś i ją trafi strzała amora wtedy wszystko moze sie zmienic. Wszak kazdy z nas ma swoj ideal a potem sam jest w szoku jakiego figla spłatało mu życie i z kim przyszło mu to życie dzielić. Podobno łatwiej coś lub kogoś znaleźć jesli ma sie jakis cel. No bo trudno jest znaleźć coś lub kogoś jesli sie nie wie czego się szuka.

Gość dobrze zarabiajacy
moze tak byc ze sie zakocha i sama sie bedzie smiala z tego, co na tym video naopowiadala ;)