Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj hejtujemy Agatke

Polecane posty

Gość gość
:-D

Gość gość
Oo dzień dobry. Ja zła matka właśnie przebrałam mojemu roczniakowi pampersa a powinnam go na nocnik posadzić :(

Gość gość
Bo Agatka tak mówiła. Moje dziecko chyba słabo się rozwija; (

Gość gość
Agatka kiedyś pisała że pracuje od 09.00. do 15.00. albo od 12.00 do 18.00 , tak mi się coś przypomina. Pewne dlatego jeszcze jej nie ma

Gość gość
8:57 Trza było dziecku podawać miodu z mlecza i bulionu z ogródka okraszonego swojskim majonezem to by się rozwijała jak córka Agatka! To teraz masz lament.

Gość gość
A jej córka ma 1,5 roku i jest odpieluchowana już?

Gość gość
No oczywiście. A Agatka i jej brat jak mieli rok to już byli bez pieluch. W nocy się budzili i wołali mamę na siku.

Gość gość
Normalnie Chuck Norris to przy Agatce zaledwie małe miki :-D

Gość gość
Agatka nigdy nie musiała odpieluchować dziecka, bo jej dziecko już na porodówce połało siku. :-D

Gość gość
a gdzie moj kometarz!!!!!!!

Gość gość
Napisz jeszcze raz

Gość gość
Mialkie zycie to wy macie niedopchniete kwoki,a zwlaszcza autoka tematu. Siedzi jedna z druga na coraz grubszej d***e,marszczy i tak zmarszczonego ryja i pluje jadem na kilometr. Radze zajac sie praca,bo kwestia czasu,ze maz kopnie taka wredna maciore w d**e

Gość gość
9:55 Agatka wróciła i pisze z gościa buhahahaha

Gość gość
9:55 Znasz to z autopsji?! :-P Przyjmij wyrazy współczucia

Gość gość
Haaaa dokładnie. Witaj kochana Agatko. Opluć cię jadem? Co ci to przeszkadza lubisz jak wszyscy jadą po Tobie

Gość gość
temat o agatce na 11 stron czy wam się nudzi ? zajmijcie się waszymi dziećmi , idźcie z nimi na dłuuuugi spacer, poczytajcie im albo ugotujcie coś

Gość gość
9:55 Mój mąż to może kopnąć w d**e ale Ciebie. Albo lepiej nie bo mu jeszcze noga zostanie w twoim tłuszczu :/ ble

Gość gość
Ale z was głupie c**y:-D godzina 10 rano a wy siedzicie na d00pach i dalej się udzielacie-chyba same bezrobotne mopsiary:-P

Gość gość
Agatko sama sobie idz na spacer i ugotuj mlecza czy tam majonez

Gość gość
Wiesz nie każdy pracuje na ranna zmianę.

Gość gość
Za to Agatka pracuje całą dobę

Gość gość
gość dziś a ty co robisz o 10 rano tutaj mopsiaro?

Gość gość
gość dziś Ale z was głupie c**ysmiech.gif godzina 10 rano a wy siedzicie na d00pach i dalej się udzielacie-chyba same bezrobotne mopsiaryjezyk.gif x wpis wyzej był do tej mopsiary

Gość zszokowana wasza  glupota
jak widze poziom wypowiedzi tutaj to nie dziwie sie ze potraficie r//o/z/d/u/p/i/c kazdy normalny zalozony tu temat, skoro przez jakas durna babę potraficie sie nakrecic jak stare zegarki, nie macie pewnosci nawet czy to ta osoba, szukacie, spiskujecie, a ktos siedzi po drugiej stronie i ma z was niezly ubaw!!!! jestescie tu od wczoraj, niejedna z ciekawosc***ewnie noc zarwała...nie macie zadnych prawdziwych danych tej osoby wiec po co dajecie sie wkrecac...reprezentujecie tak niski poziom ze wspolczuje waszym dzieciom i mezom, bo przykladu to wy im nie dacie. zamiast sie nimi zajac, ogarnac dom lub isc do pracy albo zwyczajnie na spacer odpoczac to siedzicie tu i robicie z siebie niezle idiotki, jestescie glupsze niz Agatka, takich debili sie ignoruje... a na dodatek powiem wam ze tez uwazam ze to ktos nierealny komu sie placi za robienie z siebie durnia,bo nie wiem czy zauwazylyscie ze takie debilki tylko na ciazowym i na antykoncepcji.... nie mowi wam to nic??? na ogolnym, tv czy hobby tematy umieraja po kilku odpowiedziach a tu 1 ciagu jednego dnia o jakiejs idiotce 10stron...to swiadczy O WAS drogie panie bo na powazne tematy nie macie nic madrego do powiedzenia albo od razu mieszacie z blotem by podkrecic atmosfere a tu prosze jaka zgodnosc, jaka kultura....zalosne jestescie.

Gość gość
A ty tu po jakiego c***a się wypowiadasz sama lepsza nie jesteś. Co tu robisz po 10 rano.? Won na spacer tłustą d**e wywietrzyc.

Gość gość
zszokowana wasza glupota dziś bo ci żylka pęknie z wrażenia :D dziecko w szkole, ja siedzę u siebie, mam swoją działal, więc mogę sobie tu zaglądać, bo mam dziś luźniejszy dzień. Ubawił mnie ten topik, a ty go przeżywasz i dorabiasz sobie ideologię, że czytając go zapewne ja i wiele kobiet zaniedbuje dziecko :O Może sama się przewietrz bo ponoszą cię emocje, ale cieszę się, że się o mnie martwisz. to miłe ;)

Gość gość
dziś ty co za to robisz tu o 10 rano? gdzie twoje dziecko?! skoro miałaś czas wysmarować takiego posta?! A twoja kultura jest chyba najbardziej chamska na caym topiku, popatrz może na siebie czego ty uczysz swe dziecko używając takich wulgaryzmów i takich epitetów w stosunku do ludzi! Zastanowiłaś się najpierw nad sobą?! Przygadywał kocioł garnkowi

Gość gość
Temat nie jest o tym co my robimy ze swoim życiem i żadna z nas siebie nie krytykuje. Tylko po prostu trzeba wybić z głowy Agatce ze nikt jej tu nie chce widzieć i ze jej wymyślone życie nie istnieje. Trzeba jej uświadomić ze popadla w paranoję biedna nasza.

Gość zszokowana wasza  glupota
gość dziś dziś ty co za to robisz tu o 10 rano? gdzie twoje dziecko?! skoro miałaś czas wysmarować takiego posta?! A twoja kultura jest chyba najbardziej chamska na caym topiku, popatrz może na siebie czego ty uczysz swe dziecko używając takich wulgaryzmów i takich epitetów w stosunku do ludzi! Zastanowiłaś się najpierw nad sobą?! Przygadywał kocioł garnkowi lapka.gif hahahahah w ktorych to wielu miejscach mojej wypowiedzi widzisz chamstwo, marna nieduczona kreaturo czlowieka??????

Gość gość
GRATULUJĘ AGATCE-kimkolwiek ona jest lub nie jest:-) udało jej się obnażyć najwyższy level głupoty piszących tu bab-yntelygentnych inaczej o IQ ślimaka:-P