Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj hejtujemy Agatke

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość gość
:-D:-D:-D Jest psychiatra na sali?:-D:-D:-D

Gość gość
"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna ":-D i czytając ten topi to się w 100 % potwierdza bo normalny człowiek nawet jak widzi taką agatkę to po prostu przemilczy bo to niekiedy jest najlepsze rozwiązanie nie w tym przypadku one teraz jak zaczęły to tak jak do niedawna TA WREDNA była na topie i 100 topików o niej zakładały bo one po prostu nie wiedzą jak inaczej żyć :-) także normalne kobiety nie starajcie się tego zatrzymać po języku wypowiedzi przy papierosku i piffku one gotowe są tylko na agresywny atak :-D co niekiedy jest jak dla mnie dość zabawne szczególnie jak zaczynają hejtować moje wpisy i im się wydaje że mnie to rusza :-p

Gość gość
Współczuję waszym mężom/chłopakom/konkubentom/dzieciom. Mają strasznie prymitywne żony/dziewczyny/konkubentki/matki.

Gość gość
A myślisz ze mnie rusza twój wpis albo którąś z nas proszę Cię :)

Gość gość
12;02 nie ma prawa cię ruszyć bo wtedy wykazałabyś błysk inteligencji ;-) a papierosek i pare epitetów czeka :-D więc działajcie dalej dziewczynki :-p

Gość gość
Wp*********y się do tematu przyjaciółki Agatki

Gość gość
Przecież widać patologię gołym okiem ;)

Gość gość
Robimy zakłady do ilu stron dobiją te wariatki?:-P 50?100?500?HAHAHAHAHA...Swoją drogą znakomity materiał dla socjologa ten topik:-D dla psychiatry zresztą też:-D Te co tu gryzmolą hejty i usprawiedliwienia na swoja aktywność-to pewnie kumpelki z jednej sali w Tworkach:-P

Gość gość
:-D no i mięsko w roli głównej :-D nic zaskakującego

Gość gość
Widzisz jak ładnie sama sobie przeczysz. Przeciez niby ciebie tez nic nie rusza więc inteligencją nie grzeszysz.

Gość gość
no mnie też to prostactwo przeraża ja zawsze się łudzę że to gimbusy a nie dorosłe kobiety które mnie otaczają :-o

Gość gość
12:08 tak tak a ty razem z nami na tej sali.

Gość gość
Obawiam się, że niestety nie gimbaza.

Gość gość
owszem przeczytam po co ? bo może ja szukam dna studni ? może nie wieże że można być aż takim prostakiem ? może pomaga mi to w mojej pracy magisterskiej ? no nie zrozumiesz tego na pewno :-D

Gość gość
Nie wiem czy z twoim poziomem inteligencji wiesz co to jest praca magisterska :/

Gość gość
:-D idź zapalić pifko otwórz i działaj dalej na agatkę i nie psuj mi weny :-p

Gość gość
To że Ty tak robisz i jesteś patologią nie oznacza że każdy jest taki jak Ty.

Gość gość
gość dziś a ty co tu robisz? jesteś doskonałym przykładem tego o czym piszesz. Rozumiem, że sama jestes na przepustce z psychiatryka. Gdyby głupota mogła latać ty jako pierwsza zdobyłabyś Marsa :D

Gość gość
widzisz ja nie hejtuje agatki nie znam jej tak samo jak rzeszy kobiet które tu siedzą i wylewają tę złość agresję i prostactwo pisze pracę i widzę na około różne osoby w życiu codziennym ale to co się dzieje np. na tym topiku jest w realnym świecie nie spotykane obracam się w takim a nie innym środowisku i tok wypowiedzi moich znajomych nie ma nic wspólnego z tym co się tu dzieję potrafię sobie jednak wyobrazić osobę która pisze takie rzeczy nie muszę się szczególnie wysilać z tekstem pisanym co daje dodatkowe odprężenie wasze śmieszne odpowiedzi są przewidywalne niestety bo i tak większości po prostu nie rozumiecie :-)

Gość gość
idę po popcorn :D Agatka już sama nie wie co ma tu napisać by przywalić z gościa. Czai się dziewczyna jak policjant z suszarką zza krzaka hehe

Gość gość
Masz coś jeszcze do dodania?

Gość gość
ty jesteś Agatką jak Boga kocham! tak sobie pisz, że jesteś mądra a wszystkie to pospólstwo, weszłaś bo piszesz pracę buhahahah na jaki temat? Fenomenu Agatki? Agatko czytasz to co piszesz? :D

Gość gość
Zacytuje pewna psychologiczna sentencje. "Brzydcy są agresywni". Jestescie niezadowolone z siebie,swojego zycia, macie kompleksy ,wiec maskujecie je, pocieszacie sie,przydeptujac kogos. W gruncie rzeczy zal mi was. Smutne,ze najwiecej nieszczesliwych kobiet i skrycie walacych w sciane piescia to wlasnie matki.Na zadnym innym foruym nie ma takiej nienawisci i hejtu.

Gość gość
temat mniej więcej taki choć ten nie jest mój :-D „Haters gonna hate” - tak brzmi popularne hasło, które przyjęło się i narodziło w Internecie. Nienawiść w sieci jest równie łatwa co popularna. Hejt, czyli złośliwe, chamskie, niesprawiedliwe często wulgarne krytykanctwo i obnażanie dotyka większość użytkowników sieci. Jest to zjawisko, na które najprawdopodobniej nie ma lekarstwa. - See more at: http://kulturoteka.tumblr.com/post/67448495351/wirtualna-nienawi%C5%9B%C4%87-hejter-pilnie-poszukiwany#sthash.YYlI7NBr.dpuf

Gość gość
Nie mozecie ujawnic frustracji,bo w lukrowanej wizji macierzynstwa nie ma na nia miejsca. Zagryzacie wiec zeby, wyklinacie ludzi w myslach,.zazdroscicie,zadajecie im psychiczny bol,byle poczuc sie lepiej,w miedzyczasie dodajac pierdyliardy zdjec na fejsbunia ze swojego "szczesliwego zycia rodzinnego". Smutne

Gość gość
Agatko wszyscy wiemy że to ty. Boisz się zalogować?

Gość gość
a i agatką nie jestem ale jeżeli ona po prostu jest taka prosta :-D to czy mnie to powinno od razu pobudzać do takiej agresji nienawiści tego nie potrafię zrozumieć jak można nienawidzić niebieski wirtualny nic no i jak shejtować GOŚCIA? albo 1000 gości gdzie każdy ma inne zdanie niż moje ?

Gość gość
gość dziś dziwne, że nie zwróciłaś uwagi na ciągły hejt Agatki praktycznie w każdym topiku, tylko zwróciłaś uwagę na ten jeden topik, w którym dziewczyny napisały, że mają dość dziewczyny, która po wszystkich jedzie. Może napisz do Agtaki, że powinna zasięgnąć porady psychiatry, podeślij jej mądra książkę. Uderzasz nie tu gdzie trzeba.

Gość gość
wydaje mi się że nie bałaby się zalogować bo niby czego co wy jej możecie tu zrobić ? oprócz tego co robicie nie tylko jej plując jadem hejter to hejter to nieuleczalne psychiczne spaczenie którego nie zrozumiecie