Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj hejtujemy Agatke

Polecane posty

Gość zszokowana wasza  glupota
czy dalej nie rozumiecie ze to osoba ktorej sie placi za pisanie tych durnych wypocin??naprawde jestescie az tak glupie??na boga, ogarnijcie sie! wiem, wiem, teraz bedziecie mnie hejtowac ze sie wtracam i co tu robie, i bla bla bla, ale tak naprawde wstyd wam sie sie dajecie tak wkrecic...poziom topiku-zenujacy, wasze wypowiedzi-zenujace! do garów baby durne a nie tu jadem pluć, obiad chlopu dobry ugotujcie a nie gotowy z biedronki zaserwujecie na talerzu! prostaczki.

Gość gość
Ale co wam przeszkadza, że ona te swoj***ajki pisze? Może czuje się przez to dowartościowana? Zróbcie dobry uczynek, przymknijcie oko na jej wpisy i pozwólcie jej czuć się lepszą.

Gość gość
Zszokowana myślę że to tobie płacą bo udzielasz się tu ponad przeciętnie

Gość gość
Uciekaj bo ci się Eko ziemniaki przypalaja

udzielam sie tu az 3 razy teraz 4, mam odwage pisac posta z konkretnego nicka a nie jak ty jako"gość"... kolezanko od IQ slimaka ;P nie obrazaj slimaka, przy tych kretynkach nawet pantofelek jest madrzejszy!

Gość gość
Od Ciebie to nawet gowno jest mądrzejsze

Gość gość
zszokowana-całkowicie POPIERAM i przepraszam wszystkie ślimaki:-)

Gość gość
Bla bla bla bla bla wygadalas się już czy masz coś jeszcze do powiedzenia. A może jesteś tak zszokowana ze mozg przestał pracować?

gość dziś Od Ciebie to nawet gowno jest mądrzejsze yyyyy wlasnie o tym mowie, poziom nizszy od poziomu pantofelka...prymitywizm czystej postaci, Agatka od was sie tego uczy, dajecie jej niezly przyklad....

Gość gość
A wiec trzeba cię ignorować, szokujaco szybciutko zapieprzaj pomoc Agatce myć podłogi już!

Gość gość
Co cię tu przywialo sama chciałaś nagadac na Agatke ale stwierdzilas ze nie będziesz w centrum uwagi więc jedziesz po nas. Ale jesteś ynteligętna szok.

Gość gość
zszokowana wasza glupota dziś piszesz chyba o sobie marna kreaturo pantofelka :D twój poziom jest najniższy i najbardziej chamski na tym topiku, zatem jesteś mistrzynią głupoty :)

Gość gość
gość dziśbla,bla,bla,bla-świetnie podsumowałaś temat-12 stron takiego bla,bla,bla,bla z czego wniosek że autorka tematu i większość piszących tu hejterek-bla,bla,bla,bla nie ma w ogóle mózgu,więc trudno mówić o jakimkolwiek "poziomie", zostało dno i wodorosty:-P

Gość gość
Zszokowana nie przejmuj się, damy radę jesteśmy z Tobą.Załatwimy ci jakąś szkołę nauczysz się dobrych manier. Na jakim etapie skonczylas? Na przedszkolu pewnie. Ok więc trzeba zacząć od podstaw. Znam dobrą podstawówkę. Podać namiary?

Gość gość
czy któraś z was jest po studiach na prestiżowym kierunku dobrej uczelni? czy tylko same tu po zawodówce, szkole średniej czy po studiach na socjologii czy marketingu?

Gość gość
gość dziś najśmieszniejsze, że ty laska piszesz to o sobie, bo sama się tu udzielasz :D:D

Gość gość
Obojętnie jakie napewno lepsze niż Twoje

Gość gość
SAME NIE PRACUJACE MOPSIARY

Gość gość
Ja nie muszę mój maz zarabia wystarczająco i nie chce zebym pracowala. A ty na zasiłku jesteś pewnie no cóż.....

Gość gość
gość dziś a ty co tu robisz? znasz z autopsji mops? :D ja nie mam pojęcia gdzie się znajduje w moim mieście

nie bede dla was pozywka, swoje zdanie wyrazilam, nie zmienie... wspolczuje waszym dzieciom ze maja takie glupie matki...

Gość gość
Ja się pytam gdzie jest Agatka? :(

Gość gość
Zszokowana wzajemnie biedne twoje dziecko ze pa tak prymitywna matkę. Ja dzieci nie mam więc ode mnie 3 kije w bok.

Gość gość
z ostatnich kilku stron widzę, że zaczynacie hejtować ale siebie nawzajem....biedne z was istotki... a Agatka smieje sie do rozpuku!

Gość gość
O Matko! 12 stron. Serio? Kurczę - rzadko ostatnio wchodzę na forum, bo zwyczajnie brak czasu. Podziwiam jednak osoby, które wolą tracić czas na czytanie tego i jeszcze odpisywanie - zamiast chociażby poćwiczyć. Nie. Nie czytałam tego tematu - weszłam na 2 pierwsze i ostatnią 12 stronę. To mi wystarczyło. Dziewczyny - musicie strasznie smutne życie mieć.

Gość gość
Ja nie muszę ćwiczyć bo nie jestem spasiona jak Ty.

Gość gość
11:37 po czym wnosisz, że mamy ćwiczyć? dzwoniłaś do wróżbity Macieja? sama jedynie poćwiczyła palce na klawiaturze i rżnie wysportowaną :D:D

Gość gość
I co - ulżyłaś sobie? Poprawiłaś tym zdaniem swoją niską samoocenę? Jeśli tak - to się cieszę, że mogłam Ci choć w ten sposób pomóc :)

Gość gość
hahahaha ten topik to beka

Gość gość
Ah nie bądź taka dobra. Samoocenę to powinnaś sobie podnieść. Kuro domowa.