Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekonajcie mnie do istnienia Boga

Polecane posty

Gość Hydraulikgość
O co chodzi w teorii ajnsztajna?co to za regulka?ze niby co ze boga niema?

Gość jeoo
wycina znaki x+X -yY- a ty powyzej masz za zadanie napisac mi kiedy napiszesz do mnie

Gość gość
nie wiem o jakim złamaniu pola mówisz wiem, że w mateatyce dzielenie przez zero jest bez sensu a własnie takiego dzielenia dokonuja naukowcy twierdzący o nieskończonej gęsości w zerowej objętości

Gość gośćOpanieMoj
Jeoo do siebie mowisz?

Gość gość
ze bog jest bo on jest zydem wiec zna prawde albert

Gość jeoo
bingo - matematyka einsteinowska 10 ty wyzej podpisz sie

Gość gość
nazywają to osbliwosciami czyli czymś co z punktu widzenia praw fizyki nie może istnieć...a kooorfa istnieje. a oni dalej twierdzą, że to dowodzi nieistnienia boga. zajepista logika jak na naukowców

Gość gość
bliżniacze dusze to jest odpowiedź jeżeli ludzie to odnajdują to coś musi być!!!

Gość gośćOpanieMoj
Kurfa ja pierfole co sie stalo. Raz jestem jeoo,raz o panie moj,raz gosciem masz jaki wzor na mnie?tylko nie mow gosciowi bo jeoo bedzie wiedzial.

Gość gość
www.whatisasoulmate.net/twin-flame-signs to nie przypadek DOKLADNIE zbadałem te daty :-)

Gość gość
lepiej naukowcy zastanówcie sie nad tym, a nie swoimi teoriami za ktore nie chca płacić podatnicy :-)

Gość jeoo
jak blizniacze? a sa nieblizniacze? do tego wyzej - wzajemnie no skad sie wziela 8 skala? jakie dusze? parapsychologia

Gość gość
Naukowcy typu einstain czy howking bazuja na tym by ludziom "sprzedac" cos w co uwierza i popra to kilkoma wzorami. To jak na ruskim bazarze w latach '90

Gość gość
nie, jest teoria że z prawdziwych tarapatów (np. chorych związków), moze wyciągnąć Ciebie coś silniejszego, idealna połówka jak tutaj "prawdopodobnie" demotywatory.pl/3824092 i co o tym sadzisz?

Gość jeoo
przy tych datach wziales pod uwage ze 0 to 1 a 2 to 0? co daje 3 jak chcesz 111?

Gość gość
już kiedys pisałem co o tym sądze nie będę sie powtarzał bo zdaje sie, że tam byłoś

Gość gość
pytanie skad te daty sa zbieżne? czy mają jakiś związek? trzeba zobaczyć zmiany kalendarza, bo dodawano przecież miesiące, dni itd

Gość gość
jak sie to usunie, to uwaga te daty (odmienne) współcześnie oznaczają te same zdarzenia w innych kalendarzach i co to masz dopiero prawdopodobieństwo ;-)

Gość gośćOpanieMoj
Powiem wam szczerze ze zajepista dyskusja. Kiedys lata temu w lato z 2-3 kumplami siadalismy przy ognisku i gapiac sie w gwiazdy niesamowite dyskusje o zyciu,swiecie,planetach prowadzilismy. Przez chwile przeniesliscie mnie w tamten czas. Pozdo i dzieki. Pokoj z wami ;)

Gość jeoo
w trojkacie z bogiem? platon juz to przerabial.

Gość gośćOpanieMoj
....i z wami wszystkimi :D:p

Gość jeoo
te same zdarzenia w innych kalendarzach? gdybys napisal ze w jednym kalendarzu i w kazdym innym jest ten sam paradoks jak fakt ze liczy sie czas od stworzenia czlowieka czy czlowiek liczy czas od poczatku geniuszu?

Gość gość
to Platona przerobili.. ps. podobne wnioski miał były papież niejaki Polak, ale zapisane w jezyku koscielnym ;-) zdarzenia niezależne..

Gość gośćOpanieMoj
Moj wniosek jest jeden Bog byl,jest i bedzie a nauka i wszystko z nia zwiazane "odkrycia" jest po to bysmy mogli sie bawic w "Boga" gdzie i tak nie przewyzszymy Stworcy naszego! Dobra naukowcu Jeoo a teraz zwaz mi Dusze i podaj jej wymiary,ewentualnie poprzyj to jakims wzorem czy co.

Gość gość
tym sie zajmowal zanim go wybrali

Gość jeoo
pamiec

Gość gość
skoro nie wszystko jest dane, to liczy sie prawdopodobienstwo to tak jak w dobrym kryminale, nie ma tropu, ale sa jakies przeslanki moze falszywe, przy czym moga one naprowadzic na prawdziwe itd

Gość gośćOpanieMoj
2.29 to bylo mocne,tak,tak teraz pojmujesz Jeoo,ze Bog dal ci zycie i ci je odbierze jesli bedzie Jego wola taka. To nie grzech zyc w nieswiadomosci z grzechem niewiary gorzej zyc z tym grzechem swiadomie. I dla zgubionych owieczek jest miejsce przy Panie.

Gość jeoo
no dobra prawdopodobienstwo masz 11 i masz 12 czy nie jest przewidywalne 55? 12345678901234567890... to jest prawdopodobienstwo porozmawiajmy o systemach, 0 to falsz 1 to prawda a 11 i 0,1?

nie wiem jak można nie wierzyć w Boga , co uważacie że sami a swiat przyszliśmy tak o ?? albo zwierzęta rośliny woda to wszystko już istniało, nie wierzę w to:> ja nie wieże jedynie w księzy którzy niby działają na korzyść ludzi a chcą im pomagać a czasem jak widze ich fury to aż mi słabo ska oni mają tyle kasy ??