Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was lubi posmutać w piątkowe wieczory?

Polecane posty

Gość gość
Tak córka na szczęście zdrowa. Chyba nie mam innego wyjścia jak rozwód ale będę widziała zadowolona twarz mojej mamy i ciagle słowa " a nie mówiłam "

Gość gość
Szczerze mówiąc to moja mama tez jest problemem może dlatego mi tak cieżko - nie mam gdzie uciec

Gość gość
Ty nie masz uciekać, ty jesteś u siebie. jak się innym nie podoba to im szeroko otwórz drzwi. A masz rodzeństwo, czy jakąś przyjaciółkę? Matka niech się cieszy ze swojej uszczypliwości. Musisz byc silna. Obyś nie miała depresji, to reszta się ułoży, zobaczysz. Najważniejsze że córcia zdrowa. A dlaczego z matką sie nie dogadujecie? Przeceiż powinna ci pomóc, a nie dołować.

Gość gość
Siostrę mam ale nie mamy dobrego kontaktu, ona ma swoje życie i mało ja obchodzimy to taki typ człowieka jak jest dobrze u niej to zapomina o rodzinie a jak ma problem to wie komu sie zwalić na głowę . Ja muszę znaleść jakąś sile, nadzieje coś co pozwoli mi to przetrwać. Dziękuje ze poświęcasz mi trochę swojego czasu :) dawno nikt tego nie robił? Jesteś panią czy panem?

Gość gość
Panią, dużo starszą od ciebie. Ale doskonale cie rozumiem i chciałabym, żebyś te piątki zamieniła ze smutku w odrobinę radości. Twoim priorytetem powinna być walka o zdrowie. Póżniej martwić się o dziecko. A mąż? Jak jest to dobrze, jak go nie ma to drugie dobrze. Pamiętaj, że jesteś silna i ze wszystkim sobie poradzisz. Tylko musisz w to uwierzyć.

Ja dziś smutam, ale gdyby. Nie top, nie wpadlabym, że dziś piątek. Smutam, bo zmian nie lubię, a jutro czeka mnie życiowa zmiana. I tak mnie smutne napadlo bez powodu

Gość gość
Dziewczyny, co z wami? Ja wczoraj miałam taki dzień do płakania. Ale dziś już wszystko ok. Zgadza sie: najgorsze są wieczory piątki i soboty, ale tylko wtedy, gdy brakuje drugiej połówki, albo kogos na kimś możemy polegać. Szkoda, że nie potrafimy dobrać się jak dwie połówki pomarańczy, tylko po kilku latach miec wszystkiego dosyć, a brak siły na zmiany. Ale my m,usimy być silne i się nie damy :-)

Ja mam połówkę, ale czasem potrzebuje czasu dla siebie, dziś swoje odlazilam, później zrobiłam, co muszę teraz siedzę i on wie ze nie ma się odzywać.

Gość Turkuć
Nie mówcie, że piątek jest taki zły. Niedziela jest najgorsza. Koniec laby i poniedziałek czai się już za rogiem. Najwięcej samobójstw popełnianych jest w niedzielę.

Gość gość
Dobrze, że są pary, które potrafią dać sobie swobodę, przy zaufaniu do siebie. Gorzej jak jesteśmy we dwójkę, ale jest tak jak w pojedynkę. Na dodatek druga osoba oczekuje pełnego poddaństwa. Smutne, że nie potrafimy zrozumieć i uszanować drugiej osoby. ASutorko, a twój maż zjawił się w końcu w domu? Za chwilę północ.

Gość gość
Witam tak przylazł ok 21 czy 22. Teraz siedzi obrażony i ofochany gra na komputerze. Narąbał drewna i sie obraził bo mu kurz do gęby wleciał i ba ubranie i stwierdził " juz mnie w te gowno nie wp*****lusz, sama se je rąbaj i huj" jezu a dziecko tego słucha to najgorsze . Bo nic idę dalej sprzątać , trochę wolno mi idzie bo cieżko mi oddychać ale pomalutku sobie zrobię :)

Gość gość
Czy ty mieszkasz u niego w domu czy w swoim? jego postepowaniem utwierdziłabym się co zdalej robić.

Gość gość
W moim , on nie ma gdzie pójść .

Gość gość
dla chorych Msze św. z modllitwą o uzdrowienie polecam

Gość gość
I tak cały dzień . Jestem juz zmęczona a ten człowiek który jest moim mężem nie pomoże w niczym, nawet z dzieckiem sie nie pobawi :/ a tu jeszcze trzeba ja wykapać , dać kolacje, poczytać , położyć spać

Gość gość
To ze jesteś u siebie to jest najważniejsze. Wcale, na twoim miejscu, nie rozpaczałabym, gdyby chciał odejść. I tak z niego żadnego pożytku nie masz, tylko jedną nerwówkę. Nie namawiam, ale warto sie zastanowic co dalej, skoro w wieku 30 lat zakładasz taki smutny topik.

Gość gość
A dlaczego miałabys sie martwić, że on nie ma gdzie pójść? Przecież się odgrażał, żebys sie cieszyła że cię jeszcze z dzieckiem nie zostawił. Prostaczek.

Gość gość
Witam :) dziś pan i władca sobie poszedł tzn pojechał z kolega po karty. Eh chyba czas sie rozstać , nie umiem sobie odpowiedzieć na pytanie czemu jeszcze tego nie zrobiłam i nie robię tylko w tym tkwię . Szkoda mi córki- dziś powiedziała " mamo niech jedzie przynajmniej mamy spokój " matko jedyna ja chyba temu dziecku traumę funduje. Cieżko mi .

Gość gość
Wrócił i bardzoooo zmęczony jest, odpoczywać musi.