Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ośrodku dla uchodźców znaleziono magazyn broni przygotowują się do czegoś?

Polecane posty

Gość gość

"W ośrodku dla uchodźców w Szwecji w miejscowości Krokom wykryto duży magazyn broni palnej. Zarówno policja jak i służby bezpieczeństwa skonfiskowały broń nie informując o incydencie lokalną społeczność ani media. Magazyn broni odnaleźli pracownicy z lokalnego przedsiębiorstwa energetycznego podczas kontroli kotłowni w ośrodku dla uchodźców. Broń prawdopodobnie została ukryta przez imigrantów – szykują się do czegoś? W kotłowni nie znajdowało się kilka sztuk broni, było jej znacznie więcej o dużym kalibrze. Według źródeł Avpixlat zarówno policja, jak i służby bezpieczeństwa po zabezpieczeniu i skonfiskowaniu broni, nie powiadomili mediów oraz mieszkańców miasteczka o zaistniałej sytuacji. Policji została poproszona o komentarz w tej sprawie przez dziennik Avpixlat, jednak stanowczo odmówiono udzielania jakichkolwiek komentarzy w tej sprawie, która wydaje się bardzo podejrzana i pojawia się wiele niedomówień." Źródło: http://ndie.pl/w-osrodku-dla-uchodzcow-znaleziono-magazyn-broni-przygotowuja-sie-do-czegos/

Gość gość
portal szwedzkich rasistów nie jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji, wiesz?

Gość gość
Lobby imigranckie już w necie... :o

Gość gość
jeszcze dodaj jak zwykle, że płaci mi PO, UE albo kogo tam jeszcze wymyślisz hehehe

Gość gość
Owszem płaci im UE np. za pobyt 2,5 tys. + mieszkanie w Polsce A nie ? A rodakom bez pracy rząd karze się utrzymać za 500zł. To jest dbanie o Polaków?

Gość gość
Dodam, że na 2,5 tys + miszkanie dla imigrantow zgodziło sie właśnie PeO Taka prawda. Szykuje sie krwawa III wojna swiatowa na tle religijnym. Przeczytajcie na str ostrzezenie.net

Gość gość
Dokładnie. Nikt w Polsce wg sondaży ich tu nie chce. Więc jesteś lobbystką. A czy darmową ostatnią naiwną czy za kasę to nieistotne.

Gość gość
napisałam "mi" a nie "im" bo za każdym razem gdy popieram na kafe przyjmowanie uchodźców to jest mi zarzucane, że ktoś MI za to płaci Co do wydatków na imigrantów: dla mnie to zrozumiałe, Polska będzie pomagać tym, którzy sobie nie radzą tak samo jak wspiera finansowo Polaków np. Londyn dając im zasiłki

Gość gość
11:30 wez ich kretynko sobie do domu i utrzymuj tych muzulmanskich brudasow i murzynow z wlasnej kieszeni!

Gość gość
Oczywiście, można to tak nazwać. Lobbuję za moralnymi odr****** moich rodaków, których nie oburzają bezrobotni Polacy żyjący z zasiłków w GB ;-) Typowe myślenie Polaka: solidarność ma być dla nas, nie od nas. Kali ukraść dobrze, Kalemu ukraść źle - najpopularniejsza doktryna etyczna w kraju nad Wisłą.

Gość gość
11:30 takie jaj ty murzynskie i islamskie lewackie aktywistki koncza zgwalcone i zabite przez tych murzynow i to jedyny plus twojej dzialalnosci!

Gość gość
gość dziś 11:30 wez ich kretynko sobie do domu i utrzymuj tych muzulmanskich brudasow i murzynow z wlasnej kieszeni! zzzzzzzzzzz Jeśli będzie trzeba to oczywiście wezmę, na razie 4 uchodźców korzysta z mojego berlińskiego mieszkania i wyobraź sobie, że go nie okradli, nie zniszczyli, nie zrobili z niego meczetu i nie produkują tam bomb. Dla mnie to normalne, że gdy ktoś potrzebuje pomocy to trzeba mu jej udzielić. Dziwię się tylko, że takie podejście jest dość rzadkie w rzekomo chrześcijańskiej Polsce.

Gość gość
gość dziś napisałam "mi" a nie "im" bo za każdym razem gdy popieram na kafe przyjmowanie uchodźców to jest mi zarzucane, że ktoś MI za to płaci Co do wydatków na imigrantów: dla mnie to zrozumiałe, Polska będzie pomagać tym, którzy sobie nie radzą tak samo jak wspiera finansowo Polaków np. Londyn dając im zasiłki nawet sobie nie zdajesz sprawy jak jesteś czytelna, sama pochodzisz z imigrantów z Miedzynarodówki Komunistycznej sprowadzonych do Polski w 1945 roku. Sa opracowania że oprócz mniejszości etnicznych które namaszczono do sprawowania władzy, przybylo tu z ZSRR ok 300 000 komuchów bo Stalinowi brakowało ludzi do rządzenia. Należysz do tej rodziny, masz tzw "korzenie" a wiec twój bełkot na temat kolejnych imigrantów jest całkowicie zrozumialy

Gość gość
gość dziś nawet sobie nie zdajesz sprawy jak jesteś czytelna, sama pochodzisz z imigrantów z Miedzynarodówki Komunistycznej sprowadzonych do Polski w 1945 roku. Sa opracowania że oprócz mniejszości etnicznych które namaszczono do sprawowania władzy, przybylo tu z ZSRR ok 300 000 komuchów bo Stalinowi brakowało ludzi do rządzenia. Należysz do tej rodziny, masz tzw "korzenie" a wiec twój bełkot na temat kolejnych imigrantów jest całkowicie zrozumialyspioch.gif

Gość gość
gość dziś sama pochodzisz z imigrantów z Miedzynarodówki Komunistycznej sprowadzonych do Polski w 1945 roku zzzzzzzzz Jeśli tak cię to interesuje to jestem rodowitą Ślązaczką od wielu pokoleń wstecz. Drzewo genealogiczne mamy w rodzinie odtworzone dość dokładnie do XVII wieku i moi przodkowie od tego czasu żyli głównie na Śląsku.

Gość gość
gość dziś gość dziś sama pochodzisz z imigrantów z Miedzynarodówki Komunistycznej sprowadzonych do Polski w 1945 roku zzzzzzzzz Jeśli tak cię to interesuje to jestem rodowitą Ślązaczką od wielu pokoleń wstecz. Drzewo genealogiczne mamy w rodzinie odtworzone dość dokładnie do XVII wieku i moi przodkowie od tego czasu żyli głównie na Śląsku. oo załóżmy że to prawda i jeżeli tak to masz tyle samo wspólnego z Polska co np. Tusk, wnuk oficera z komando SD (zdjęcie w necie) :) Tak że twoje połajanki wobec nas i bredzenie o chrzscijanskiej miłości bliźniego jest tu zupełnie nie na miejscu bo po pierwsze jest to polski portal a po drugie nie wszyscy tu są chrześcijanami, np. ja jestem nie wierzący :) WYPYERDALAJ na jakiś niemiecki portal, tam znajdziesz wiecej zrozumienia

Gość gość
Slaska komunistko z berlina... Ze tak powie... Odp*****l sie i nie nakazuj nam ze mamy przyjmowac tych brudasow skoro ich nie chcemy!

Gość gość
Ooo proszę, jaka kultura wypowiedzi ;-) Jeszcze jakiś czas temu nawet rasiści potrafili dyskutować. Teraz umieją tylko odmawiać polskości i wykluczać z dyskusji tych, z którymi się nie zgadzają. Za to w jakim stylu! Waszego słownictwa nie powstydziłyby się najgorsze obszczymury z mojego osiedla ;-) To jest forum publiczne, chcecie takiego, na którym będziecie sobie spijać z dzióbków to je sobie załóżcie.

Gość gość
Szkoda, że znaleziono, nim została ta broń użyta. Nie piszę tego z głupie złośliwości. Dlatego tak myślę, że gdyby została użyta, jakiejś części Szwedów, także niektórym szwedzkim politykom, pewnie otworzyłyby się oczy, na to, do czego ta cała ideologia mulitkulturalizmu, prowadzi narody.

Gość gość
gość dziś nie przyszlo ci debilu do glowy ze przez takie teksty slazacy i kaszubi moga sie odwracad od polski? nikt nie lubi byc obrazany!! mozna sie nie zgadzac na imigrantow i byc narodowcem ale to co robisz to jest krecia robota na rozwalenie Polski idioto!!!

Gość gość
Slazacy i kaszubi maja tyle wspolnego z Polska co traktor z psem... I mozesz sobie tu nas probowac urabiac ta cala poprawnoscia polityczna (nie tolerancja hoofob islamofob nie chrzescijanskie i ble ble ble) goowno nas to rusza ;) nie bedziemy przyjmowali je/banych muzulmanow i murzynow!

Gość gość
gość dziś gość dziś nie przyszlo ci debilu do glowy ze przez takie teksty slazacy i kaszubi moga sie odwracad od polski? nikt nie lubi byc obrazany!! mozna sie nie zgadzac na imigrantow i byc narodowcem ale to co robisz to jest krecia robota na rozwalenie Polski idioto!!! zz albo jesteś jakims kretynem albo masz problemy se srosumieniem prostego tekstu. Ci co tu trollują należą to tej samej kasty którą latwo opisać bo mają wspólne cechy - pasożyty na budżecie, pochodzenie z mniejszości etnicznych, przynależność do klasy uprzywilejowanej, wysokie zarobki z podatków polskich obywateli Nawet nie trzeba sprawdzać IP, wystarczy poczytać co piszą i od razu wiadomo z kim ma sie do czynienia :-O ps. a ty gimbusie z problemami zamknij morde dopóki nie sprawdzisz czy nie rozumiesz bo nie umiesz czytac czy masz zespół downa. DO LEKARZA !

Gość gość
a co maja kaszubi do tolerancji islamu itd???? jak Polacy beda im zarzucac ze kaszubi albo slazacy albo lemkowie nie sa Polakami to nie beda czuli sie tu dobrze i zaczna sie konflikty na tym tle o to ci chodzi?? kaszubi sa tak samo Polakami jak warszawiacy

Gość gość
gość dziś a co maja kaszubi do tolerancji islamu itd???? jak Polacy beda im zarzucac ze kaszubi albo slazacy albo lemkowie nie sa Polakami to nie beda czuli sie tu dobrze i zaczna sie konflikty na tym tle o to ci chodzi?? kaszubi sa tak samo Polakami jak warszawiacy zz a jednak gimbus :-D laskawie ci wytlumacze bo czytasz po lebkach i zamiast odrabiać lekcje siedzisz przed telewizorem. Nikt tu nie atakuje mniejszości etnicznych jako takich, stwierdzam po prostu fakt że jak ktoś pluje na mnie i na moją rodzine, znajomych mówiących po polsku to NA 90% jest innego pochodzenia etnicznego i należy do kasty która ty oglądasz codziennie w TV. Rozumiem że trzepiesz gruche pod telewizor jak mama siedzi w kuchni ale musisz pamiętać ze sa też ludzie którzy telewizora nie lubią :-D Jeszcze jakieś pytania? :)

Gość gość
Czyli ludzie, którzy mają inne zdanie na jakikolwiek temat niż nieumiejący argumentować rasiści to "pasożyty na budżecie, pochodzenie z mniejszości etnicznych, przynależność do klasy uprzywilejowanej, wysokie zarobki z podatków polskich obywateli". Jeśli chodzi o powyższy zbiór to mogę się ewentualnie wpisywać w "przynależność do mniejszości etnicznych" chociaż nigdy tak o sobie nie myślałam, zawsze byłam i będę Polką. Nigdy nie "pasożytowałam na budżecie", nie należę do "klasy uprzywilejowanej", nigdy moje zarobki nie pochodziły "z podatków polskich obywateli", nikt w mojej rodzinie nie należał do żadnej partii ani za komuny ani teraz, nie jestem "lewacką aktywistką", nawet nie mam lewicowych poglądów. Ile masz lat, że jeszcze nie nauczyłeś się na czym polega dyskusja?

Gość gość
gość dziś Czyli ludzie, którzy mają inne zdanie na jakikolwiek temat niż nieumiejący argumentować rasiści to "pasożyty na budżecie, pochodzenie z mniejszości etnicznych, przynależność do klasy uprzywilejowanej, wysokie zarobki z podatków polskich obywateli". Jeśli chodzi o powyższy zbiór to mogę się ewentualnie wpisywać w "przynależność do mniejszości etnicznych" chociaż nigdy tak o sobie nie myślałam, zawsze byłam i będę Polką. Nigdy nie "pasożytowałam na budżecie", nie należę do "klasy uprzywilejowanej", nigdy moje zarobki nie pochodziły "z podatków polskich obywateli", nikt w mojej rodzinie nie należał do żadnej partii ani za komuny ani teraz, nie jestem "lewacką aktywistką", nawet nie mam lewicowych poglądów. Ile masz lat, że jeszcze nie nauczyłeś się na czym polega dyskusja? zz a co to za dyskusja jak zamiast rzeczowych argumentów bredzisz o chrześcijaństwie i ksenofobii? A może jakieś argumenty ekonomiczne podasz skoro tak sie garniesz do pomocy imigrantom? Proszę bardzo, zostawmy watek etniczny i przejdźmy do konkretów - z czego i kto będzie utrzymywal tych imigrantów na terytorium Polski? ps. gledzenie o dotacjach unijnych zostaw, to już wiemy że są tylko na przejazd i kwestie wizowe, administracyjne.

Gość gość
Napisz jeszcze ile miesięcznie zarabiasz na tych 4 islamskich najeźdźcach których zakwaterowałaś w Berlinie. Dla ułatwienia dodam że Mutti Angela płaci nie jak za rodzinę /miesiąc tylko jak w hotelu - od łebka /noc. Dlatego teraz bardziej w Germoney bardziej opłaca się wynajmować "uchodźcom" niż Niemcom. A co do broni - w Wielkiej Brytanii znaleziono ostatnio transatlantycki kontener z "darami" dla uchodźców wypakowany po dach bronią. Na jutubie jest nawet video (o ile jeszcze na imię politycznej poprawności go nie usunięto)

Gość gość
W którym miejscu bredzę o chrześcijaństwie i ksenofobii? Co do utrzymania uchodźców - oczywiście, że to będzie kosztować ale przecież w zdecydowanej większości nie zostaną tu na stałe. Jeśli w jakimś wyznaczonym okresie czasu nie zaaklimatyzują się na tyle by być w stanie się utrzymać powinni być bez skrupułów deportowani.

Gość gość
gość dziś zz rozumiem że siedzisz w Berlinie i sytuacje w Polsce znasz z TV. to cie oświece - ostatni w TV byl reportaż o matce (pracującej) z trojgiem dzieci koczującej w domku działkowym, bez ogrzewania, WC etc :-O Kolejka w tym miescie do mieszkania liczy 2000 osób. Myslisz ze ci ludzie maja czas żeby czekac na mrozie kilka lat zanim arab sie zdecyduje łaskawie na wyjazd? Bo pracy, nawet jakby chcial to nie znajdzie a zresztą oni nie chca nawet szukać. Żeby nam sie dobrze rozmawialo - mieszkalem i pracowałem 10 lat w 2 krajach zach Europy - NIE DOSTALEM TAM ANI GROSZA OD NIKOGO, najpierw prace musialem sobie załatwić i jechałem tam juz z wizą pobytową:-O tu odpowiadam na twoje bredzenia o jakiejś pomocy - NIE ZNAM NIKOGO kto by dostal jakąś pomoc w zach Europie, slyszalem tylko że coś takiego istnieje

Gość gość neuro
Argumenty przeciwko przyjmowania na skalę masową imigrantów, szczególnie tych KULTUROWO OBCYCH, są oczywiste. Jedynie ludzie, którzy zaczadzili się lewicowymi ideologiami (marksizm kulturowy i jego emanacje jak multikulturalizm) nie są w stanie uznać, rzeczowych i merytorycznych argumentów. Takim argumentem jest WARTOŚĆ JEDNOLITEJ TOŻSAMOŚCI KULTUROWEJ (uwaga!!! nawet nie etnicznej, nie rasowej!!! ale KULTUROWEJ). Tam gdzie ludzie zamieszkujący dany obszar (państwo, kraj, region), przynależą do określonej kultury (szeroko rozumianej!!! nie oznacza to wcale, że każdy ma myśleć to samo i tak samo), to nawet, gdy różnią się stopniem religijności, opiniami, poglądami, posługują się, działają w ramach jednolitego kodu kulturowego, zrozumiałego dla wszystkich. Taka sytuacja redukuje napięcia, pomiędzy ludźmi, grupami ludzi, ponieważ ludzie czują się w pewnym stopniu wspólnotą, bo wychowywani byli w oparciu o podobne wartości i modele kulturowe. Tworzą wspólnotę REALNIE WYSTĘPUJĄCĄ, powiązaną rzeczywistym poczuciem bliskości, opartym na identyfikacji kulturowej, narodowej, językowej, historycznej, obyczajowej. Tymczasem lewica postuluje zaistnienie wspólnoty opartej jedynie na solidarności na bardzo elementarnej bazie człowieczeństwa. Taka wspólnota występuje, ale jest de facto fikcją w obliczu problemów, choćby z podziałem dóbr, praw, przywilejów. Zatem lewica, jak zwykle propaguje UTOPIĘ, coś niemożliwego. Tak samo niemożliwy był komunizm, jak multikulturalizm. Wszelkie badania, obserwacje wyraźnie pokazują, że małe grupy obcych, które się nie asymilują, nie wywołują poważnych napięć. Czym większa grupa obcych, tym większe napięcia. Nie chce mi się tego szukać, ale to się ujmuje procentowo. Zatem ZAPRZECZANIE WARTOŚCI JEDNOLITEJ TOŻSAMOŚCI KULTUROWEJ, jest FAŁSZEM. Kto się tym fałszem posługuje, ten przyczynia się do narastania nastrojów ksenofobicznych, rasistowskich. Tak, tak! Lewica (może nie cała) lekceważąc słuszne dążenia narodów, do zachowania ich tożsamości, nazywając te dążenia ksenofobią, rasizmem, ciemnotą spycha ZWYKŁYCH LUDZI, na margines. Zamyka się ludziom twarz POLITYCZNĄ POPRAWNOŚCIĄ, czyniąc z nich oszołomów, nie wartych wysłuchania. Kiedyś, gdy już ta propaganda wstydu, przestanie działać, ludzie odrzucą nie tylko lewicową ideologię, ale i człowieczeństwo, bo zbyt długo byli wyszydzani i tłamszeni. To dotyczy nie tylko sytuacji w Polsce. To dotyczy Niemiec, Francji, Szwecji i tak dalej i dalej...