Gość gość Napisano Grudzień 28, 2017 Do 2017.12.23 Ja odrzucilam i zachowywał się tak jak Ty. Bolało..bo on był kimś, kogo darzyłam uczuciem ale ma żonę i rodzinę więc nic innego nie mogłam zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2017 dziś najgorsze jak ktoś kogo kochamy ma małżonka i dzieci i poukładane życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2017 11.23 albo obie strony maja. Wtedy nici z wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2017 wtedy niestety stawia się rozsądek na pierwszym miejscu a nie miłość :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2017 ...i żyje się cierpiąc z niespełnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2017 ... oszukując samego siebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2017 Ona może tez cierpi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2017 Do wczoraj 11-11. Widzisz w moim przypadku uczucie do Niej tak silne, że byłem przygotowany odejść od żony i dzieci. No ale Ona powinna tego chcieć, muszę wiedzieć że Ona mnie kocha. Ona odrzuciła moje uczucie, to co mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 Nie zostawiaj zony i dzieci. Szczgolnie dla kogos nie tak bardzo zaangazowanego jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 To trzeba było a nie teraz tu jęczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 A po co ukrywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 No bo czasem trzeba, zeby nie wyjsc na idiotke. Szczegolnie w miejscu pracy I jak nie jestes pewna jego uczucia. No I jak jestes mezatka. Zauroczenie przychodzi jak from, I czasem jest bardzo niepozadane, I wtedy trzeba ukrywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2017 Da się odkochać lub zakończyć zauroczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2017 To raczej trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2017 nie da sie po prostu zapomniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2017 Tęsknie za nim dzisiaj bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2018 23-22 też wczoraj tęskniłem , szczerze na sylwestra 2017 liczyłem , że będziemy razem. Nie jesteśmy i rozumiem ze nie będziemy. Najgorzej to , że nie mogę normalnie pracować , układ nerwowy jest rozjechany, trzeba się pozbierać w 2018. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2018 Złudne nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2018 mam identyczną sytuację. Rok temu byłam taka szczęśliwa, dawał mi znaki, dał nadzieję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2018 Moja przyjaciółka z którą sie z nam 3 lata w grupie jest pogodna i wesoła, przy mnie smutnieje ale fajnie jej się oczka świecą, czasami ona próbuje zażartować ale takim smutnym stonowanym głosem do mnie mówi, ja jestem bardzo spokojny i umnie poker face to mistrzostwo ale mi przy niej troche maślanieją oczy, wymysliłem sobie rytuał przytulenia po każdym spotkaniu i ona nigdy o tym nie zapomina, oczywiscie jestesmy tylko kolegami ona ma i tak tabuny znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2018 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2018 Będzie, ja tak robię. Da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2018 na czym to polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2018 gość 2018.01.01 To czemu jesteście jedynie kolegami? Któreś z was jest w związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2018 A ja postanowilam nie ukrywac sie wiecej ! Pokaze mu jak bardzo mi zalezy . Tylko pokarze. W najgorszej sytuacji on moZe nie czuje tego samago. M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2018 Bedziecie trzymac kciuki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2018 A ja postanowilam ze nie bede wiecej ukrywacz. Nie wiem czy mnie kocha, ale mysle ze ma duzo uczuc do mnie, dziewczyny - pokarze mu jak mi zalezy!! Pujde do jego biura I zapytalam jak sie czuje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2018 pokarz mu pokarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach