Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Shatyn cyganie ten dokument obala twoje i goovno wartej kłamstwo nt. MacierewiczaxxI po co tyle kłamstw?Ani nie jestem cyganem, ani nie skłamałem i nie zrobiła tego Wyborcza.Czyżbyś coś zazył? To bierz połowe bo źle na ciebie działa.

Gość gość
Shatyn to ja obaliłem pół litra i dlatego tak perdole bez sensu. Przepraszam.

Gość gość
shatyn nie daj sie nabierac. to otulona na orange

Gość gość
Nie wiem czy to otulona czy nie ale faktycznie, głupota i durnota na jej poziomie.

Gość gość
Cygan, masz rozdwojenie jaźni?

Gość gość
Shatyn bedziesz dziś wieczorem przygrywał do kotleta gościom którejś z krakowskich restauracji,forumowy cyganie?

Gość gość
Sharan PO co ty dalej uprawiasz tą propagandę za PO ? To koniec.Stracili władzę. Nie zauważyłeś ?Zaraz będzie nowy rząd i zacznie się sprzątanie Polski po bałaganie PO.

Gość gość
Shatyn wróżysz z kart w okolicach sukiennic może? :classic_cool:

Gość gość
ok liczymy one,two,three:classic_cool:

Gość gość
Ok liczymy three,two,one:classic_cool:

Gość gość
Hahahahahaha lol :classic_cool:

Gość gość
Shatyn licz! 1,2,3....to uealstycznia twój umysł.:classic_cool:

Gość gość
Hahahahahaha lol:classic_cool:

Gość gość
Shamane zostanie wysłany przez Macierewicza jako agent na front syryjski ze względu na podobieństwo do Syryjczyków oczywiście , a nie w ramach jakiej zemsty :classic_cool:

Gość gość
będzie udawał tam pasterza kóz grajacego na fujarce :classic_cool:

Gość gość
Masz jakieś dowody na podobieństwo Shatyna do cygana albo syryjczyka, czy jak zwykle zmyślasz?

Gość gość
Ja bym go raczej wysłał....heh....zresztą. Niech już będzie ta Syria. Te kozy i jego fujarka to właściwy pejzaż dla dalszego konstruktywnego rozwoju shatyna.

Gość gość
Shatyn na pograniczu syryjsko tureckim skąpany w.słońcu tańczyć będzie dla zmęczonych bojami bojowników isis. :classic_cool:

Gość gość
A gdzież to jest nasz forumowy "żitan"?? Czyżby tak przeraził się nowego rozdania na zapleczu politycznym,że wskoczył do szafy i łypie tylko na lewo i prawo.swymi kaprawymi oczkami? :classic_cool:

Gość gość
Taaas pis naprawi balagan po PO :D Zrobi jesZcze wiekszy syf Tylko slepi wierze w naprawe kraju przez pis:o Za 4 lata upadna jak platforma i co wtedy sie stanie? Wjedzie rysiu i towarzysz Zandberg z partii razem i dalej bedzie to samo I tak do usranej smierci waszej i mojej !

Gość gość
Co z tego ze komuchy powoli wymieraja jak maja nowych nastepcow ktorzy wierza w ta ideologie. W Polsce nigdy nic sie nie zmieni pogodzcie sie z tym! Nic ci shatyn nie da ze bedziesz najezdzal na pis, a innym nic nie da najezdzanie na po. Wszyscy PO-PIS-PSL-SLD a teraz jeszcze Rysiu to jedno i to samo! Banda zlodzieji, ich miejsce jest w kryminale! Jedyne co moze uratowac Polskę to rewolucja i calkowita zmiana wladzy! Ale to sie nigdy nie stanie, bo na 2 wojnie wytlukli wiekszosc walecznych i inteligentnych Wiec zyjmy sobie dalej w tym syfie

Gość gość
Tak tak tak strasz dalej a Polacy to straszenie w wyborach ocenili

Gość gość
Maciarewicz Kaminski i Ziobro odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach.W PO dziś panika ☺

Gość gość
Pis to mie jest zadna prawica, a nazywanie ich prawica to obraza! Ich poglady gospodarcze sa skrajnie lewe i beda kontynuować polityke a'la janosik czyli zabrac jednemu by dac drugiemu. Polska zeby odbic sie od dna nie moze sobie pozwolic na rozdawnictwo typu 500zl na dziecko. Rzad nie ma zadnych pieniędzy jesli mowia ze wan cos dadza to znaczy ze zabiora innym! Jezeli polska nie ułatwi zycia osobom, ktore maja firme, nie zlikwiduje podatku docnodowego bedziemy ciagle stac w miejscu, a nawet spadac

Gość Shatyn `
Ore, ore szabadaba da amore...:classic_cool:

Gość gość
Ale gdzie ja strasze? Uwazasz, ze wzbogacimy sie poprzez rozdawanie 500zl na cudze dzieci? Co pis ma w programie, podaj choc jedna rzecz ktora jest naprawde logiczna i pomoże nam wyjsc z tego syfu?

Gość gość
Skoro PiS nie jest prawicą bo ma zamiar pomagać rodzinom to czym są brytyjscy konserwatyści ?

Gość gość
Polska jest za biednym krajem zeby mogla sobie pozwolic na socjla. Likwidacja podatku dochodowego, likwidacja socjalu i wyj****ie na zbity pysk co najmniej polowy tych j******h urzedasow, co zamiast pomagac wszystko utrudniają. Nawet za komuny mozna bylo otworzyc firmę w jeden dzien, a teraz p********z sie z jakimis j******i papierkami jak skonczpny debil! A oplaty sa takie, ze kazdy, kto próbował rozkrecic mala firme plul sobie w brode, ze w ogole podjal sie takiego kroku! A zatrudnic kogos i dac umowe o prace? To juz w ogole chyba marzenie przedsiebiorcow, pomijając fakt ze pracownik dostje 1300 a pracodawca placi za niego ponad 2k!!Rzad utrudnia funkcjonowanie jakichkolwiek firm przez to zabija nasza gospodarke.

Gość gość
Nie wiem kim sa brytyjscy komserwatysci i malo mnie to obchodzi ale prawica = zero zasilkow, wolny rynek, NISKIE podatki z podkreśleniem na slowo niskie, prywatna służba zdrowia jak i edukacja brak ingerencji państwa w zycie ludzkie. Panstwo, ktore ma zapewnic bezpieczeństwo czyli policja wojsko sady i przepisy prawne. O reszte maja zadbac sami ludzie. Co z takimi pogladmi ma wspolnego pis????