Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Co z tego ze komuchy powoli wymieraja jak maja nowych nastepcow ktorzy wierza w ta ideologie.xxChyba w twoim omamie, bo w rzeczywistości tacy nie istnieją.

Gość gość
gość dziś Sharan PO co ty dalej uprawiasz tą propagandę za PO ? To koniec.Stracili władzę. Nie zauważyłeś ?Zaraz będzie nowy rząd i zacznie się sprzątanie Polski po bałaganie PO.xxUprawiam jakąś propagandę za PO?Gdzie? Po co opisujesz to co jest TYLKO w twoim omamie?Nie ma co sprzątać bo żadnego bałaganu nie ma.Jeśli ktos wierzy w to, że pis zrobi coś innego niż PO (sfera gospodarki itp)( to jest po prostu głupi.Najwyżej poprzez rozdawnictwo moga spieprzyć finanse Polski. I tyle.

Gość gość
ale prawica = zero zasilkow, wolny rynek, NISKIE podatki z podkreśleniem na slowo niskie, prywatna służba zdrowia jak i edukacja brak ingerencji państwa w zycie ludzkie. Panstwo, ktore ma zapewnic bezpieczeństwo czyli policja wojsko sady i przepisy prawne. O reszte maja zadbac sami ludzie.xxTo nie prawica. To skrajny i nie istniejący bo ortodoksyjny liberalizm.

Gość gość
Śmierć Kiszczaka, Macierewicz ministrem...Shatyn jak ty to wytrzymujesz?

Gość gość
Nawet za komuny mozna bylo otworzyc firmę w jeden dzien, a teraz p********z sie z jakimis j******i papierkami jak skonczpny debil! xxTzn, że nie masz zielonego pojecia o tym jak było za komuny...

Gość gość
gość dziś Śmierć Kiszczaka, Macierewicz ministrem...Shatyn jak ty to wytrzymujesz?xxNormalnie. Niby dlaczego miałbym się tym przejmować?

Gość gość
A oplaty sa takie, ze kazdy, kto próbował rozkrecic mala firme plul sobie w brode, ze w ogole podjal sie takiego kroku! xxOpłaty za założenie firmy są praktycznie żadne.O czym ty bredzisz?

Gość gość
Żyjemy w Polskim panstwie, robimy zakupy w niemieckich supermarketach, oglądamy niemieckie media, ksiazki do historii da naszych dzieci sa pisane i ustalane we Francji!, Co oczywiście wiaze sie z zaklamaniem historii. zamykamy kopalnie, stocznie, nie wspominajac juz o zakładach produkcyjnych, cukrowniach, hutach, polskim handlum. Co w Polsce jest polskiego poza Polakami? Juz nie mowiac o tym jak unia wykancza rolników swoimi przepisami o mleku, bydle i o tym jak slimak stal sie ryba a marchewka owocem:D Bankow polskich juz praktycznie nie ma. Unia wyssala z nas wszystko co mozliwe. Polska istnieje tylko teoretycznie. Zamydlili nam oczy autostradami i boiskami do gry w kosza, bo nic innego dobrego ta unia nie przyniosla.

Gość gość
Shatyn cyganie ten dokument obala twoje i goovno wartej kłamstwo nt. MacierewiczaxxI po co tyle kłamstw?Ani nie jestem cyganem, ani nie skłamałem i nie zrobiła tego Wyborcza.Czyżbyś coś zazył? To bierz połowe bo źle na ciebie działa.:D:D:D

Gość gość
1

Gość gość
gość dziś Żyjemy w Polskim panstwie, robimy zakupy w niemieckich supermarketach, oglądamy niemieckie media, ksiazki do historii da naszych dzieci sa pisane i ustalane we Francji!xxKsiążki do nauki są ustalane przez ministerstwo. Polskie.A reszta? Jak na całym normalny świecie.

Gość gość
zamykamy kopalnie, stocznie, nie wspominajac juz o zakładach produkcyjnych, cukrowniach, hutach, polskim handlum.xxJak coś się nie opłaca to jest zamykane bo nie ma pieniędzy na dopłacanie do nierentownych firm.

Gość gość
4

Gość gość
Nie debilu to nie sa moje omamy wytlumacz mi zatem kim jest towarzysz Zandberg, ktory chodzi po ulicach w koszulkach z towarzyszem Marksem? Nie wspominajac o tym jak na yt mozna zobaczyc filmik, jak ludzie maszeruja z pieknymi czerwonymi komunistycznimi flagami, a za chwile przemowienie, kogo? Towarzysza Zandberga. Wiec Shatyn wg Ciebie Pis jest prawica?:D

Gość gość
gość dziś Nie debilu to nie sa moje omamy wytlumacz mi zatem kim jest towarzysz Zandberg, ktory chodzi po ulicach w koszulkach z towarzyszem Marksem? xxTo lewicowiec któremu idee komunistyczne sa tak obce jak tobie.A Marks to filozof a nie towarzysz twój...

Gość gość
a teatrzyk w którym byłeś szatniarzem (?) opłaca się czy jest dotowany?

Gość gość
Wiec Shatyn wg Ciebie Pis jest prawica?xxOczywiście. Taką marną jak każda inna prawica. Bo prawica to tak naprawde partyjne ramię kościoła katolickiego. Przynajmniej w polskim wydaniu.

Gość gość
A czemu jest nieoplacalne? Bo wp*****laja sie tu szwaby ze swoimi lidlami i innymi d**erelami powiedz mi czy to jest uczciwa konkurencja? Ja otwierajac sklep spozywczy musze placic podatki, wiec automatycznie mam wyzsze ceny, a j****y szkop nie laci zadnych podatkow wiec automatycznie ma ceny nizsze, wiec kto wypada z tej gry? Logiczne, ze ja. Wiec albo obciazyc szwabow takimi samymi podatkami, albo odciazyc polskich przedsiębiorców. Dlaczego szkop w moim kraju ma miec latwiej niz ja Polak????

Gość gość
gość dziś a teatrzyk w którym byłeś szatniarzem (?) opłaca się czy jest dotowany?xxNie wiem bo w żadnym teatrze nie byłem szatniarzem. Taki teatr jest tylko i wyłącznie w twoim omamie to ty powinieneś wiedziec czy jest dotowany czy nie.

Gość gość
Shatyn dziś Shatyn cyganie ten dokument obala twoje i goovno wartej kłamstwo nt. Macierewicza x x I po co tyle kłamstw? Ani nie jestem cyganem, ani nie skłamałem i nie zrobiła tego Wyborcza. Czyżbyś coś zazył? To bierz połowe bo źle na ciebie działa X Shatyn nie pij :o Drugi raz odpowiadasz ma mój post :o

Gość gość
gość dziś A czemu jest nieoplacalne?xxBo produkuje źle, wg starych technologii i koszty produkcji powoduja to, że cena końcowa jest za wysoka.

Gość gość
Ja otwierajac sklep spozywczy musze placic podatki, wiec automatycznie mam wyzsze ceny, a j****y szkop nie laci zadnych podatkow wiec automatycznie ma ceny nizsze, wiec kto wypada z tej gry?xxMożesz założyć firmę w Niemczech i filię w Polsxce. Będziesz płacił takie same podatki jak oni.

Gość gość
Shatyn nie pij pechowiec.gifDrugi raz odpowiadasz ma mój post xxNie piję a zacytowałem go po raz drugi bo takich debilnych postów jak twój nie powinno sie zapomnieć.

Gość gość
Jest filozofem i szanujmy go za wymyslenie komunizmu, ktory doprowadzil nasz kraj i nie tylko nasz do ruiny. Moze i Zandberg ma male pojecie o komunie, ale nie zmienia to faktu, ze wyskoczyl jak filip z konopii i juz ma poparcie, a za 4 lata bedzie w sejmie! A jego polityk to juz typowe zabieranie bogatym i rozdawanie biednym. Zreszta ani ja ani ty nie siedzimy w glowie Zandberga i nie wiesz co on w niej ma. Nikt normalnu nie ubra by takiej koszulki!

Gość gość
gość dziś Jest filozofem i szanujmy go za wymyslenie komunizmu, ktory doprowadzil nasz kraj i nie tylko nasz do ruiny.xxA może, zanim zaczniesz pisac, to trochę byś się poduczył baranie?Marks wymyślił SOCJALIZM NAUKOWY... I tylko tyle.

Gość gość
Opłaty za założenie firmy są praktycznie żadne. O czym ty bredzisz? Xxxx Nie mowilam o oplatach za zalozenie firmy tylko za prowadzenie. Zus 1200zl pracownik ponad 2 tysiące, chcac miec firmę, jednego pracownika i cos jeszcze na tym zarobić musisz przynajmniej 5k na czysto miec. Niektorym wystarczylaby mala firma i dochody 2k na miesiac, ale w Polsce nie jest to mozliwe! Sam sobie wyjezdzaj do szwabow i otwieraj tam firme a potem filie w Polsce zeby uniknąć podatkow. Czy ja wygladam na Szwaba czy na Polaka? Ty jestes wlasnie jednym z takich niewolnikow, ktory na wszystko sie zgadza i na wszystko ma wytłumaczenie.

Gość gość
ZUS nie jest opłatą za prowadzenie a składka leczniczą i emerytalną (w dużym skrócie).xNiektorym wystarczylaby mala firma i dochody 2k na miesiac, ale w Polsce nie jest to mozliwe!xxA z czego miałby mieć potem emeryturę?xxxTy jestes wlasnie jednym z takich niewolnikow, ktory na wszystko sie zgadza i na wszystko ma wytłumaczenie.xxNie. Ja jestem jednym z tych którzy wiedza jak to funkcjonuje i dlaczego jest tak jak jest, w przeciwieństwie do takich jak ty, którzy piszą o czyms o czym nie mają zielonego pojecia.

Gość gość
Shatyn doczytaj do końca te zdanie z wikipedii... "Twórca socjalizmu naukowego, współzałożyciel I Międzynarodówki." A Międzynarodówki już nie wymyslił tylko był działaczem?

Gość gość
Czy ja wygladam na Szwaba czy na Polaka? xxNie wiem bo nie widze ale po twoich postach widać, że wyglądasz na głupka.

Gość gość
gość dziś Shatyn doczytaj do końca te zdanie z wikipedii... "Twórca socjalizmu naukowego, współzałożyciel I Międzynarodówki."A Międzynarodówki już nie wymyslił tylko był działaczem?xxBył współtwórcą i działaczem ale to nie oznacza, że wymyślił komunizm jak napisałeś.I radze poczytaj o Pierwszej Międzynarodówce bo jak widze o tym też nie masz pojęcia.