Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy juz zawsze bede sama?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochani. Prosze o pomoc Mam 23 lata pracuje ucze sie i... Wlasnie i. Mam 3 letniego synka. Nie przyszedl na swiat z jednorazowej nocy... tylko po prostu gdy moj byly partner dowiedzisl sie o ciazy wyjechal i nigdy wiecej nie wrocil. Syn nie jest wynikiem braku kontroli .. po prostu wpadlismy... jego ojciec byl moim jedynym partnerem.... jestem od ponad 3,5 roku sama. Jestdm porzadna zadbana pracujaca kobieta ale ... gdy facet bez wzgledu na to ile ma lat, czy ma 20 czy 30 dowiaduje sie o tym xe jestem rowniez mama ... ucieka ... nie szukam sponsora i tstusia na pepen etat. Chce po prostu prxytulic sie do kogos obejrzec z kims film jak kazdy czlowiek potrzebuje czulosci ... syn potrzevuje nie coraz mniej nie wymaga butelek i pieluch teraz ma klocki bajki ... a moje wieczory sa coraz dluzsze i ... samotne :( czy naprawde tylko dlstego ze mam synka zostsne stara panna.? Tylko dlatego nie jest mi dane prxytulic kogos ... ubrac biala suknie i dzielic z kims zycie :(, ?jestem wybrakowana zuzyta nieczyta i z najnizszej polki dlatego ze jestem mama... czy tak juz zawsze bedzie? Pozdrawiam p

Gość gość
podaj gg

Nie jesteś zużyta, ale masz historie. Masz zobowiązania. Nie zmusisz nikogo do podejmowania odpowiedzialności za twoje dziecko. Siła rzeczy, jesteś juz matka. Pewien krąg facetów, którzy chcą sobie ułożyć życie od początku do końca po swojemu (czy im wyjdzie, to inny temat) nie chcą na starcie dokładać sobie zmartwień i odpowiedzialności dużo większej niż chcą. Bo nie planują tego.

Gość gość
na badoo ,sympati sie zaloguj

Gość gość
wiecie jak to boli .... :( za kazdym razem ... czuje sie jak trendowata

Bo jesteś młoda, szukasz młodych. Nie jesteś juz kobieta bez zobowiązań. Może warto poszukać faceta, który ma podobne doświadczenie życiowe? Łatwiej sie będzie wam zrozumieć.

Gość gość
tak naprawde ja sama nie szukam . oni znajduja sie sami . sami do mnie podchodza wypisuja i wiedza o wszystkim od poczatku. a pozniej znikaja nawet tak naprawde nie zdaza poznac mojego syna. a ja zostaje z metlikiem w glowie i kolejny raz odrzucona. czy jest jakis przepis na to? ja naprawde nie chce niczyich pieniedzy zeby ktos sie do mnie wprowadzal czy Bog wie czego ...