Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy wiecie że 3% Polek zostało zgwałconych ? dlaczego o tym nikt nie mówi ?

Polecane posty

Gość gość

tzn to są kobiety, które PRZYZNALY się w anonimowym badaniu, ze co najmniej raz padły ofiarą gwałtu, ale ankiety podobnie jak ankiety wyborcze itp mają margines błędu, nie zawsze pokazują stan faktyczny, wiele osób odmawia odpowiedzi, albo kłamią nawet w anonimowych ankietach, zalezy tez jak sie zada pytanie. DLACZEGO media, politycy i księża nie mowią o gwałtach ? przeciez zboczony zachłanny kler ciągle wtraca się w tematy prywatne Polaków, w USA przykladowo 14% kobiet przyzalo sie do co najmniej jednego gwałtu. W Polsce zgwałcone DZIECI, dziewczyny i kobiety boją sie komukolwiek do tego przyznac, rzadko sa zglaszane gwałty, kobiety czują się winne, wstydzą sie powiedziec o tym rodzicom, bliskim a co dopiero policji czy w sądzie. Ja padlam ofiara proby gwałtu dawno temu jako nastolatka, udalo mi sie uciec, w koncu zglosilam to gdy jeden ze sprawców grozil mi ze ''dokonczy'' to co zaczal, powiedzialam rodzicom, na policji byla zenująca rozmowa, policjant kretyn, siedzielismy tam 3 godziny, on sugerowal ze to moja wina, pytla czy jakos go prowokowalam, ten kraj jest chory, kobieta jest gównem ktore ma sluzyc facetowi i rodzic bachory :O kobieta jest wszystkiemu winna, to kobieta prowokuje a facet swieta krowa nie moze fiuta w majtach utrzymac ? w Polsce nie ma ZADNEGO rownouprawnienia, sprawa zostala przekazana do prokuratury ktora UMORZYLA wszystko :( moj ojciec nie dal za wygraną, sam ''prywatnie'' rozliczyl się z tym kolesiem, po prostu pojechal z dwoma kolegami, zakryli sobie twarze i mu spuscili łomot taki ze zapamiętal pewnie do konca zycia, zwlaszcza ze zostal bez zebow.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować