Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodny typ

Nie umiem zrezygnowac z wymagan

Polecane posty

Gość gość
nigdy nikogo nie kochales?

Gość gość
Aha :-D i o włosach łonowych często wspominałeś, wystarczy już. Jesteś na swój sposób zabawny:-D lecz uważaj by nie stać się śmieszny.

Gość chlodny typ
Ale musi lubic seks oralny, nie moze odmawiac seksu oralnego, musi sie golic tam i nie moze odmawiac lizania, bo to dla mnie tez jest wielka rozkosz... Dobrze, zeby byla inteligentna, oczytana, miala wrazliwosc artystyczna, ale to ostatnie nie jest konieczne, tylko mile widziane. Nie musi umiec gotowac, mnie stac na obiady na miescie. Fajnie jakby miala dobra prace i sporo amnicji zawodowych, bo wtedy doceni moje ambicje zawodowe i zyciowe.

Gość chlodny typ
No dziewczyny, ale przyznajcie ze to jest jakas tragedia jak mloda, 25 letnia kobieta nie goli wlosow lonowych. Toz to jakis ewenement!

Gość gość
Nie ma takiego faceta, ktory czulby sie seksualnie niedopasowany jak rznie ladna d**e.:D:D A z ilu wymagan mozna zrezygnowac? Nie ma kobiet niezastapionych. Wiele jest ladnych dziewczyn. Trafila sie jedna to sie trafi i nastepna.🖐️

Gość gość
A co tam możesz wiedzieć autorze o depilacji okolic intymnych, nic, zero:-) Porozmawiać możesz o tym z ginekologiem i on niech wytłumaczy tobie , że czasem golenie takie może przynieść więcej szkody niż pożytku.

Gość chlodny typ
Moze, ale co ja na to poradze, ze lizanie lechtaczki mojej partnerki jest jednym z moich ulubionych zajec? I ze to bardzo mnie do niej zbliza, czytalem zreszta duzo o tym i podobno jak pary z uwielbieniem uprawiaja seks oralny (czyli sie w 100% akceptuja), to zwiazki sa trwalsze...

Gość gość
Ale bzdura. Prostytutki uprawiaja seks oralny z wieloma klientami a ich zwiazki trwaja ... godzine? Wymagan nikt nie obniza oprocz desperatow. Jestes desperatem

Gość gość
Jak obnizysz wymagania to zwiazesz sie z brzydsza?

Gość gość
Z tego co wiem, to na łechtaczce nie rosną włosy :-D :-D

Gość chlodny typ
gość dziś , no tak, ale jak busz jest obfity, to wokol lechtaczki rosna wlosy i nieprzyjemnie sie lize...

Gość gość
Busz? No to faktycznie miałeś pecha.:-)

Gość gość
A wolisz bułeczkę czy motylka?

Gość chlodny typ
Nie przywiazuje duzej wagi do tego, czy jest to "buleczka" czy "motylek", tylko czy jest zadbana, czyli czy wydepilowana. Natomiast jesli dziewczyna mowi, ze nie bedzie depilowac "bo nie", to swiadczy o tym, ze nie ma szacunku do partnera. Ja regularnie gole wlosy na jajkach, chociaz wcale nie jest to przyjemne i pierwsze 2-3 razy po dluzszej przerwie naprawde boli. Ale nie chce zeby moja partnerka lykala wlosy podczas sexu oralnego... bo wiem, ze to zadna przyjemnosc!

Gość gość
a lubisz taka mocno domyta czy naturalny zapach?

Gość gość
Wydepilowana na zero?

Gość chlodny typ
gość dziś , chyba sobie ze mnie jaja robisz. Zawsze przed stosunkiem oralnym moja ex sie myla. Nie szorowala jakos bardzo, bo to tez jest niezdrowe (wyjalowienie flory bakteryjnej), ale przed samym sexem byla czysciutka i pachnaca ;) Ja oczywiscie tez.

Gość chlodny typ
Wydepilowana na zero, ale nie musi to byc depilacja laserowa. Taka zwykla, standardowa maszynka jednorazowa, wystarczy w zupelnosci :). Ja zreszta tez golilem jajka maszynka jednorazowa.

Gość gość
no wlasnie o to pytam,czy lubisz domyta czy tak z grubsza ze czuc wtedy te wszystkie soki i feromony :)

Gość chlodny typ
Domyta jak zaczynamy, ale wiadomo, ze w trakcie pieszczot oralnych kobieta sie podnieca i zaczynaja wydzielac sie te naturalne soczki. I ja to uwielbiam. To jest czysta rozkosz. I moja ex tez mowila, ze uwielbiala czuc mojego czlonka w swojej buzi. Czytalem duzo o tym i jak jest takie 100% dopasowanie sexualne miedzy partnerami, to to bardzo pozytywnie wplywa na wiez w zwiazku. I to jest prawda.

Gość gość
moze i tak... a jakie pozycje lubisz najbardziej :)

Gość chlodny typ
> gość dziś > nigdy nikogo nie kochales? kochalem swoja ostatnia partnerke, to byla jedyna dziewczyna, ktora naprawde kochalem (wczesniej wydawalo mi sie, ze poprzednie tez kochalem, ale po niej wiedzialem, ze tylko mi sie wydawalo). tak wiec tak naprawde kochalem jedna kobiete z wzajemnoscia w calym zyciu...

Gość chlodny typ
gość dziś - pozycje to wszystkie. Tak naprawde sa tylko 4 pozycje. Ja wszystkie lubie: klasyk, jezdziec od przodu, jezdziec od tylu i piesek. I wszystkie uwielbiam :)

Gość gość
No wlasnie o to chodzi ze nie ma tylko 4 pozycji, a jeszcze rozne inne. Dlatego pytam...

Gość gość
Autorze masz naprawdę niewielkie wymagania wobec kobiet, nie wyczytałam tutaj niczego wyjątkowego. Trzymaj się tych swoich wymagań i nie rób niczego wbrew sobie, bo tylko unieszczęśliwisz w ten sposób jakąś kobietę.

Gość gość
Z wzajemnoscia to nie kochales skoro dziewczyna nie chcial zalatwic dla Ciebie innych spraw i z czegos sama zrezygnowac. :(Do tego nie mieszkaliscie razem a to wazne. Kazda ladna laska moze byc idealem jak sie tylko rznie:D Pomieszkacie 24/7 to wychodza rozne przykre wady:(i wtedy ideal okazuje sie czesto zwykla szmata:(

Gość chlodny typ
sa rozne inne pozycje, ale te cztery sa podstawowe i jak kobieta jest podniecajaca i potrafi sie oddac cala soba, to w tych 4 pozycjach mozna uprawiac seks w nieskonczonosc. plus oczywiscie oralny!

Gość chlodny typ
ona dla nikogo nie chciala, miala wczesniej 2 facetow i tez dla nich nie chciala tych spraw "zalatwic", a w moim odczuciu (z tego co opowiadala) byli to wartosciowi goscie, widzialem tez ich na zdjeciach i niczego im z wygladu nie brakowalo... wiec problem tkwi w samej kobiecie, ona juz tez jest po 30-tce i jakos tych spraw nadal nie chce zalatwic i uporzadkowac... o czyms to swiadczy! teraz tez jest sama, juz prawie rok minal od naszego rozstania... i nie kwapi sie z zalatwieniem tych spraw.

Gość chlodny typ
pomieszkiwalismy i naprawde nam bylo dobrze, gdyby nie te sprawy rodzinne, to mysle, ze bylibysmy udana para. 24/7 to faktycznie nie bylo, chociaz kilka tygodni kilka razy tak ze soba spedzilismy i problemow nie bylo, bylo wszystko git. i zadna "szmata" nie byla, jedynie byla ulegla wobec swojej rodziny i robila praktycznie wszystko, co jej powiedza i uwazala to za wlasciwe. ale to za dlugi temat, zeby tutaj to ciagnac. po prostu nie udzwignelismy tego i tyle.

Gość gość
Czyli nadawala sie do rzniecia ale nie do wspolnego zycia. Chcesz zeby wrocila to poczekaj. Sama sobie o Tobie przypomni:D:D Takie zawsze wracaja:D