Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Gość Camilka86
Atomka83: najdłuższy cykl w ciagu ostatniego roku 55dni ( mnie więcej kwiecień-maj 2015) ale to dlatego ze brałam lek na obniżenie prolaktyny, po którym czułam się koszmarnie ciagle mnie modliło niezależnie od pory dnia i tak trafiłam do innego giną który wytłumaczył mi którego dnia cyklu powinnam sprawdzić prolaktyne i się okazało ze jest w normie. Taki najdłuższy cykl 39 dni wrzesień 2015. Od lipca się nie zabezpieczamy z mężem. Od stycznia sprawdzam owulacje testami. W poniedziałek ma przyjść albo i nie okres. Dziś czułam leciutkie kłucie w jajniku takie 2 sekundowe kilka razy w ciagu dnia....ale mogę sobie wkręcać :p Piersi bolą jak na okres. Czekam....

Dziewczyny jeszcze nie ma co gratulować, trzymajcie po prostu kciuki :), pogratulujecie jak dotrwam do etapu zarodka z serduszkiem. Do lekarza wybieram się za jakieś 2 tygodnie jeżeli sytuacja będzie taka jak dotąd, będzie to początek 7t.

Gość Amimi
Camilka,w ktorym dniu nalezy robic prolaktyne? Ja zrobilam w 3 dniu i wyszla powyzej normy. Troche spanikowalam. Musze powtorzyc badanie,a stres nie pomaga w obnizeniu jej. Xxx Doris,bedzie dobrze :-) Xxx Kamyczku,Blondyneczko wchodzicie tutaj czasem? Co u Was slychac?

Gość gość
Camilka86, ja mam cykle 32 dniowe + max4 dni i nie mam żadnych problemów z płodnością, co miesiąc mam owulacje naprzemiennie z obu jajników ok 20 dc. Przy dwóch próbach zaszłam w ciążę, teraz starałam się trzeci raz i za 12 dni się okaże czy tym razem też się udało ;-)

hej Amimi czytam, przynajmniej staram się, na bieżąco. nie pisze bo nie ma o czym. u mnie okres okołoowulacyjny więc cóż zostaje robić jak działać :D:D w pracy mam długi łikend więc uderzam w Polske. miałam stresujący miesiąc, muszę naładować akumulatory :) a co u Ciebie? na kiedy termin @? jakie plany ? Doris ja nie gratuluje , trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!!!! do trzech razy sztuka, tym razem musi się udać :) Blondyneczko jak tam twoje przygotowania do hsg? masz termin zabiegu?

Gość Amimi
Kamyczku,ja mam poczatek cyklu. Biore clo i mysle,ze owu bedzie w przyszlym tygodniu. Z tym,ze jezeli wyniki badan pozwola,to prawdopodobnie bedzie inseminacja. Czuje,ze mnie to strasznie wszystko stresuje. Moze temu,ze boje sie,ze sie nie uda. I co potem? Troche sie tez obawiam ciazy blizniaczej. Z jednej strony fajnie,ale to jest ogromne wyzwanie. Mam nadzieje,ze sie doczekamy kiedys.

Gość blondyneczka87
Hej czytam Was na bieżąco Ale nie mam i czym pisać bo u mnie same niepowodzenia :-( hsg odkładam narazie. Odebrałam wyniki posiewu i wyszły mi jakieś bakterie i obydwoje z M dostaliśmy antybiotyk. Dodatkowo dziś okazało się ze zrobiła mi się torbiel i jeśli ona nie zniknie w ciągu miesiąca albo się nie zmniejszy to czeka mnie operacja bo torbiel jest duża.... Dodatkowo mój M będzie powtarzał badania. Więc chyba zaczynamy odnowa :-( Nie chce mi się o tym wszystkim już myśleć i co ma być to będzie.

Gość Amimi
Blondyneczko, a wiesz jaka macie bakterie?

Amimi wyszła mi e coli i jakas inna jeszcze. Moja gin się nie przejela tym mimo że ja byłam przerażona. Dala mi i mojemu M leki i powiedziała że będzie po problemie. Gorzej będzie z tą torbiela

Gość Amimi
Ja tez mialam ta bakterie i bardzo szybko przeszlo. Moj M niczego nie dostal. Kurcze,moze sie wchlonie...wiesz,ja tez mam wrazenie,ze ciagle cos. Jak juz jest dobrze,to kolejna rzecz wychodzi. Nie moze byc chociaz przez chwile spokojnie. Ale damy rade :-)

Amimi bo to podobno ma 80% kobiet ale niektóre bezobjawowo tak jak u mnie . A z ta torbiela to nie wiem. Okaże się dopiero za miesiąc. Więc znów czekanie

Gość Camilka86
Amigi: mi lekarz powiedział ze najlepiej zrobić od 1 do 4 dnia cyklu do godziny chyba 10 rano. Co jeszcze ważne nie uprawiać seksu do 2 dni wcześniej oraz nie dotykać piersi i sutków tez około 2 dni...te czynności wywołują podwyższenie prolaktyny. Dodatkowo lekarz nie kazał mi jej wykonywać całkowicie nadczczo " bo organizm głodny to zestresowany", a stres podwyższa prolaktyne. ..Wiec kazał mi rano zjeść banana i wypić szklankę herbaty :) i dopiero udać się na badania. Dziewczyny ja się jeszcze leczę na niedoczynnosc tarczycy. Moja endokrynolog mówi ze nie ma przeciwskazan do zajścia w ciąże. Tylko jak zajdę to bardzo szybko mam zrobić badania i biec do niej by mi dawki pozmieniała. nadal coś pobolewa mnie w prawym boku...raczej nad jamnikiem po kilka sekund i przechodzi. Hymmmm...czekam na poniedziałek, na test za wcześnie ( nawet nie kupuje by mnie nie kusiło).

Gość Camilka86
Przepraszam oczywiście "Amimi" pisze na tablecie i mogę błędy robić bo mi sam niektóre wyrazy zmienia ;(

Gość ona 37 gd
tak sobie myślę... lepiej nie chodzić po lekarzach bo to nic nie daje a kasa ucieka.... lepiej zaadoptować potrzebujacego pilnie domku pieska albo kotka. i żyć w... zgodzie z naturą. ja się... wypisuje już z tego wszystkiego. Idę szukać na FB "pieski kotki do adopcji".... trzeba zrobić dobry uczunek.... przygarne pod swój dach na te 10-20 lat futrzaka...

Gość EmilLO19
ktura chetna na dowartosciowanie się??!?! znam się dobrze na wielu rzeczach pirzcie! mlody19big@poczta.ohv.pl

Gość Ruda1986r
Hej! Czy ktoś może mi polecić dobry lek na czkawkę?Męczę się z tym od miesiąca!Nie wytrzymam!HELP HELP HELP kochaniutkie!

Gość bandittol
marzy mi się koniec świata :D a wam

Gość Camilka86
Zrobiłam test, wiem że za wcześnie, wiem że powinnam rano...NEGAT. :( :(: (:( buu... Czuje, że mnie zaleje w poniedziałek...

Gość gość
wiesz, ale zrobiłaś co za marnowanie kasy na testy gimbaza taka je

Gość Ruda1986r
ta czkawka ciągle się pojawia oj tam zaraz Gimbaza - przynajmniej uczyć się nie musieliśmy hehe

Gość Camilka86
do gość Nie rozumiem ludzi, którzy liczą komuś pieniądz, siedzą u innych w portfelu i chełpią się obrażaniem innych. Lepiej Ci później? Weź puknij się w głowę i nie zaśmiecaj forum swoją osobą. pewnie rocznik 85 :) :) i zazdrości :)

Gość gość
ludzie grzebia w smietnikach bo nie mają co do gara włożyć a taka se gowniara się wymadrza.

Gość Doris32
Kamila szkoda nerwów na tych trolli, takie pisanie jest obliczone na to żeby Cię zdenerwować, najlepiej nie dawać im satysfakcji, po prostu olewaj. Dziewczyny u mnie póki co po staremu, mikroplamienie raz na jakiś czas występuje ale nic się nie potęguje, plamki nie ciemnieją. Byłam w piątek na becie i od poniedziałku przyrosła mi o 700% (wychodzi po ok. 350% co 48h). Nie wiem o co chodzi i oczywiście martwię się dalej, do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie.

Gość renia84
Doris 32 a może bliźniaki :-)

Gość renia84
Ja się nie znam na becie ale słyszałam że przy większym wzroście mogą być bliźniaki,dziewczyny bardziej doświadczone niech się wypowiedzią.

Gość Camilka86
Internet też mówi, że przy większym przyroście mogą być bliźniaki :) :)

Gość Camilka86
Dziś rano pojawił się okres :( . Mąż mnie pociesza, że to nie musi być koniecznie okres i by się nie załamywać. Ale ja wiem swoje... :(. Jak się skończy idę do lekarza (już czas). Zastanawiam się nad kupnem Inofemu. Nawet przy okazji zakupów zapytałam dziś w aptece o niego, ale nie mieli. Stosowałyście?

Gość Camilka86
nie wiem dlaczego, ale mój ostatni post, się nie dodał :( Spróbuje napisać raz jeszcze. Okres przyszedł dziś rano :( :( . Mąż mnie pociesza, że to wcale nie wyklucza ciąży i to może jednak nie okres, ale ja wiem swoje. Jak tylko skończy się miesiączka idę do gina. Już najwyższy czas. Zastanawiam się nad zakupem INOFEMu. Stosowałyście? Jakie wrażenia?

pisze bo u mnie zaczely dziać sie dziwne rzeczy w piątek odbierałam suknie slubna i prawie zemdlalam jak na mnie to prawie nie możliwe i wczoraj zaczęłam sprzątać i znowu zle sie poczułam meczylam sie jak bym miala okres o slabo mi bylo. to dopiero 23dc dzis mama mnie namawia zebym zrobila test. tym bardziej ze nigdy nie mialam zawrotow glowy i omdlen. jak myślicie zeobic test? dodam ze mam wilczy apatyt ciągle. ale nic więcej mi nie jest nawet biust nie boli. Tylko jakos tak w czwartek poczulam takie.dziwne uczcie przy schylaniu w piersiach ale przeszlo. Nie nakrecam sie ale te omdlenia nie sa do mnie podobne hehe. Kuzynka miala podobnie jeszcze przed @ i okazalo sie ze sie udalo.

Gość Doris32
Aga a w którym dniu cyklu masz przeważnie owulację? Mi się wydaje, że wcześniej niż 11-12 dni po owulacji nie ma co robić sikańca, ewentualnie beta ale też nie wiem czy w 23dc coś wyjdzie.