Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Gość Ruda31
Maomi dziękuję za pamięć. U mnie jak zwykle pewnie nic z tego cyklu dzis 26dc,w 22,23dc było plamienie brązowe jak narazie ustalo jest tylko kremowy śluz czasem jajnik zakuje, piersi pobolewają ale nie jakos specjalnie mocno i to tyle.Jakos nawet nie miałam jak zająć myśli względem ciąży ponieważ w zeszły poniedziałek zmarła mi nagle moja mama :'( wiec musiałam ogarnąć wszystkie sprawy związane z pogrzebem i nie tylko. Kamila czekamy na pozytywne wiadomości od Ciebie,trzymam kciuki ;-)

Ruda tak mi przykro, wyrazy wspolczucia dla Ciebie i calej Twojej rodziny ... Aga a no to jest smutne, u mnie wsrod znajomych to samo, albo planuja drugie juz albo to kolejne jest w drodze albo niedawno sie urodzilo i mowia ze wiecej nie planuja, a ja ciagle walcze o to poerwsze :-( zycie jest niesprawiedliwe :-( Doris to super... jednak Twoja owu sie noe zbuntowala tylko opoznila :-) to do dziela;-) maomi, dziekuje za mile slowa:-) ale ostatnio brak mi sil i pomyslu co dalej:-(

Kamyczku No trzymam kciuki! Bardzo bardzo mocno! Maomi juz następne? Dzielna jestes. Tez bym chciała szybko następne:) Kamila, jak Ty wytrzymujesz w tej niepewności? Ja bym osiwiala:) Bedz do miasta po test:) Aga to juz wszystko gotowe, teraz pozostało tylko czekac na Wasz dzień! Możecie popracować nad prezentem dla Was:)) Ruda bardzo mi przykro.. Trzymaj sie kochana:*

Gość Gowsik
U mnie @. Karuzela kreci sie dalej.

Ruda przykro mi :( Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci musi być ciężko :( Trzymaj się jakoś mimo wszystko :( Gowsik szkoda :( Życzę Ci żeby następny cykl był owocny, może początek wiosny przyniesie wam niespodziankę :) Agnieszka ja też mam wielu znajomych którzy mają/spodziewają się drugiego/trzeciego dziecka i większość z tych par nie planowała tego albo udało się m praktycznie od razu. Może Cię pocieszę tym że moja znajoma leczyła się 7 lat, a teraz ma 3 dzieci ;) Głowa do góry :) Mój cykl póki co (22dc) okazuje się być dla mnie bardzo łaskawy, nie mam żadnych plamień, biust nie boli, czasem tylko rano lekko zakłuje (w poprzednich cyklach od 14/15dc bolał nie do zniesienia). Temperatura też utrzymuje się od owu na stałym poziomie, co u mnie też jest anomalią, chyba pierwszy raz w życiu udało mi się w trakcie dni płodnych zauważyć wyraźnie śluz płodny, a następnie niepłodny. Teraz sucho jak na pustyni. Mam nadzieję że w kwestii hormonalnej się trochę samo unormowało i stąd to wszystko. Miłego dnia Dziewczyny!

Aa sprawę dopytywania się rodziny mojego męża o dziecko rozwiązałam tak, że powiedziałam o naszych problemach bratowej mojego męża, a że u niej dyskrecja jest pewna jak śnieg w lipcu, to spodziewam się że cała rodzina wie. Dzięki temu uniknęłam rozmowy z całą familią na trudny da mnie temat i od tamtej pory żadnej uwagi nie usłyszeliśmy :)

Gość maomi
Ruda przyjmij wyrazy wspolczucia :( bardzo Ci wspolczuje :( kamila zrob test i przekaz nam radosna nowine - zasiej troszke radosci i nadziei na forum :) dziewczyny na pewno kazda z Was doczeka sie swojego malenstwa - bardziej docenia sie rozne rzeczy jesli trzeba na nie dluzej poczekac i bardziej sie postarac :) Wasze dzieci beda tymi wymarzonymi, wyczekiwanymi i na pewno docenionymi i bardzo kochanymi :) Mowi sie ze Bog daje wiekszy ciezar do dzwigania tylko ludziom ktorzy beda w stanie go udzwignac, ale w zamian za to obdarowuje ich pozniej czyms wyjatkowym :) nie traccie nadziei, walczcie o swoje szczescie bo na prawde warto :) ja nie chcialabym zbyt dlugo zwlekac z drugim dzieckiem, bo nie wiem ile czasu minie nim uda mi sie zajsc w ciaze, nie chcialabym zbyt duzej roznicy wieku miedzy dziecmi i w sumie w tym roku bede miec juz 32 lata wiec nie ma co zwlekac :) moze mi sie odwidzi, ale na razie mam zamiar wrocic do staran pod koniec roku :)

Gość gość
@ się spóźnia 9 dni,test teraz zrobilam i negatywny,zadzwonie do gina.którąś tak miała? Kamila.

kamila miala tak justyneczka,kolezanka nasza z forum ktora juz urodzila. po terminie testy wychodzily jej negatywne a byla w ciazy. zycze ci obys byla tym samym przypadkiem. ale najlepiej by bylo jakbys pojechala na bete. wiem ze masz kawalek ale ja bym chyba wybrala na twoim miejscu dojazd niz ta ciagla niepewnosc. ruda bardzo mi przykro , trzymaj sie kochana :( maomi az mi lzy w oczach stanely po twoim poscie. justyn u mnie podobna sytuacja. mialam ur corki i tesciowa z moja mama zagadywaly ze czemu nie ma rodzenstwa, ze bedzie taka duza roznica wieku. udawalam ze nie slysze ale swoja szpilke w sercu zostawily. jak juz zajde w ciaze to im powiem wszystkim czemu tyle to trwalo. ciekawe jak zareaguja..... gowsik masz jakies plany na ten cykl? blanula do ktorej kliniki sie wybieracie? digitalgirl jak u ciebie? masz chyba niedlugo laparo, jak samopoczucie przed zabiegiem. u mnie chyba wczoraj owu byla bo dzis juz mniej brzuch boli. modle sie teraz.

Kamyczku życzę wytrwałości, mi jeszcze jakiś tydzień do @ został i już się nakręcam, strasznie nie lubię tego czekania :/

justyn to czekanie najgorsze .ja bede na twoim miejscu za tydzien. trzymam kciuki za efekty :)

Gość gość
Mój mnie zdenerwował,może przez to że spodziewał się pozytywnego testu albo przyszlam nie w porę bo coś skręcał,mowie że chyba pojade dziś do giną,od 16 przyjmuje,a on na to; nie wiem,nie obchodzi mnie to.z godzinę wcześniej mówił: jak brzuch boli to chyba będzie okres.po co tam iść. Kamila .

Gość DigitalGirl
Kamyczku, pozdrawiam ze szpitalnego łóżka. Dzis rano mnie przyjęli na odział.Mialam juz badania krwi, czystość pochwy, rozmowę z lekarzem dyżurnym i anastezjologiem i na razie tyle. Jutro zabieg, ale nie wiem o ktorej. Stresuję się trochę bo podpisałam zgodę na ewentualne usunięcie jajowodu...no nic, jakoś to będzie

Gość DigitalGirl
Ruda31, przyjmij wyrazy współczucia. Trzymaj się!

Gość Blanula87
Kamyczku wybieramy sie do Bociana. Moj m sie zawiedzie w tym cyklu bo mowi ze pewnie nie bedzie trzeba jechac bo pewnie jestem w ciazy itp... Ja czekam na @ bo mecze sama siebie myslami ktore zginal dopiero w 1dc... Sciskam Wszystkie...

Gość Blanula87
Ruda wyrazy wspolczucia... Kamila nie zazdroszcze Ci stresu,ale wkrotce wszystko sie wyjasni oby jak najbardziej pozytywnie

digitalgirl powodzenia. trzymam kciuki. na pewno wszystko bedzie dobrze. daj znac co i jak juz dojdziesz do siebie. blanula obys musiala odwolac wizyte w bocianie hihihihi

Gość Blanula87
Oj kamyczku tez tego pragnę ale rozum mi podpowiada,ze bez poznania konkretnego powodu naszych problemow nic z tego nie wyjdzie, jednak mimo to co miesiac jest nadzieja...

Gość Aniala
Ruda ode mnie tez przyjmij wyrazy współczucia. A może nowe życie juz rozwija sie w Tobie. teraz mama będzie czuwać nad Tobą i jestem przekonana, ze niebawem oznajmisz nam wspaniala wiadomość.

Ruda tak mi przykro. Przyjmij moje wyrazy wspolczucia. Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.

Gość Amimi
Bardzo mi przykro Ruda:-* Trzymaj sie Kochana,wszystko sie ulozy :-* Kamyczku,to czekamy na pozytywny test. Tym razem musi sie udac :-) Kamila, ile trwal Twoj najdluzszy cykl? Zrob jak najszybciej bete,bedziesz miala jasnosc. A maz moze mial gorsze dzien. Faceci czasem mowia,zanim pomysla. Kazdy z nas tak ma,ale najwazniejsze,zeby rozmawiac ze soba i mowic,co nas boli. Digitalgirl-powodzenia na zabiegu. Daj znac po badaniu. Moze cos sie wyjasni :-) Bedzie na pewno wszystko dobrze:-) Agnieszka,zazdroszcze Ci slubu. Piekna sprawa :-) Co Twoj partner bral na poprawe nasienia? Blanula,kiedy masz wizyte w klinice? Moze juz nie bedziesz musiala isc ;-) A u mnie bez zmian. Nawet w tym cyklu owulacji nie mialam,a juz jest prawie 30 dzien. Nie wiem,czu znowu bedzie opozniona tak duzo,czy cykl bezowulacyjny. Meczy mnie to czekanie. Od przyszlego cyklu CLO i zobaczymy,czy cos pomoze... Milego dnia Wam zycze :-)

Gość Blanula87
Amimi w ten piatek mam wizyte, jutro @ ma przyjsc i zapewne przyjdzie bo wszystkie znaki na to wskazuja

Gość Gowsik
Hej dziewczyny. Ja generalnie nie mam planow ani na ten ani na nastepne cykle... Jakos nie czuje czy takie 'zadaniowe' podejscie do tematu jest dla mnie. Na razie glowe mam zajeta czym innym wiec to mnie skutecznie rozprasza. Jedynie co byc moze mnie 'pcha' do zabrania sie za temat to moj i mojego meza wiek. Moj bardziej bo wiadomo ze z wiekiem kobiety statystycznie wzrasta ryzyko m.in. zespolu Downa. W tym roku koncze 37... Ruda, trzymaj sie! Kamila, glowa do gory. Powtorz test albo czekaj na @. Rozne przesuniecia sie zdarzaja.

Banula oby @ jednak nie przyszła, tego Ci życzę DigitalGirl jak po zabiegu? Mam nadzieję że wszystko poszło ok. Kamila i jak rozwój sytuacji? Milka co u Ciebie? U mnie dziś spadek temp o 0,3, i biust zaczyna pobolewać. Zastanawiam się czy ten spadek jest jednodniowy czy @ przyjdzie wcześniej. Nienawidzę tego czekania, warczę na wszystkich naokoło i najchętniej bym te dni przespała, ale nie mogę :/

Gość gość
Amimi najdłuższy cykl miałam niecały rok temu,ok 50 dni. Justyn u mnie nadal cisza,dziś 40dc,brzuch czasem zakuje, sutki mam bardzo wrażliwe( od 2dni) Jutro albo pojutrze zrobię bete. Jeśli negatywna będzie i @ się nie pojawi to po niedzieli ide do gina. Kamila.

Gość Blanula87
Hej kochane u mnie tempka troszke spadla nie az tak jak w tamtym miesiacu ale @ pewnie dzis przyjdzie...

Gość Andżelamakrela
po lekarzach nie latajcie bo jesteście zdrowe. musicie po prostu jeść nier przetworzone jedzenie i dbać o zatoki