Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Gość gość
Dzieki Renia;) mam nadzieję że na dniach będzie kreska grubieć;) zdrówka dla malutkiej!! Kamila.

Gość renia84
Kamila nie patrz na testy tylko serduszkuj u mnie to zadziałało,myślałam że mam wcześniej owu wszystko się zgadzało mnóstwo sluzu okazało się ze była po 20dc malutka też jest młodsza.Więc co drugi dzień dzialaj aż zaskoczy :-)

Kamyczku znam ten bol u mnie wszyscy w kolo maja juz dzieci lub planuja drugie. A my dalej czekamy na pierwsze. Czasem łapie dola i mowie czemu nam sie nie udaje a kazdy cieszy sie ze swojego dziecka to jest bardzo smutne i przygnębiajace dobrze chociaz ze znajomi znaja nasz problem i nas wspierają

Blondyneczka chyba zrobie tak ze jak nie dostane @ teraz. To pojde do gina na monit przed świętami a potem po. Bo i tak musze isc po receptę na cynk dla mojego. A szkoda mi trochę cyklu. Trzymamy sie planu jednak. Nie chce sie nakrecac ale tak nie idzie kilka dni przed okresem. Od wczoraj jak pisałam czuje dziwne napięcie i lekki bol macicy takie rozpieranie mam tak czasem przed samym okresem ale nigdy nie na 3 dni przed. Mam nadzieje wiecie jak to jest moze cos sie zagnieżdża. Gorzej jak sie rozczaruje no nic takie moje życie. Jak inne dziewczyny przed @ ? Jakies objawy?

U mnie od wczoraj ciemniejsze plamienie, dzisiaj już krew, pewnie jutro albo w niedzielę @. Kurcze, z tymi objawami to w ogóle nie można dojść do ładu, w tym miesiącu - kłucie w jajnikach, kłucie w macicy, bardzo mocne bóle piersi, całość od 5-6 dnia po owulacji i oczywiście nic z tego. Widocznie czasami cykl musi mnie tak przeczołgać żeby przypomnieć, że nie ma pewniaków i żeby się niepotrzebnie nie ekscytować :).

Gość Amimi
Doris,dobrze powiedziane. Kluci jajnikow daje nadzieje. Tez je mialam po owu,ale bol brzucha skutecznke przypomina,ze nie tym razem. Eh,jeszcze kilka dni i wszystko bedzie jasne. Chociaz w tym mc nie robie sobie nadziei. Czuje,ze nic z tego. Ale moze w nastepnym :-)

ja mam tak co miesiac ze za kazdym razem wydaje mi sie ze mam jakis nowy objaw i ze go wczesniej nie bylo. za kazdym razem oczywiscie konczy sie tak samo. w poprzednim cyklu na clo od owu do @ nic mi nie bylo , doslownie nic. a teraz mam klucia. mam wiec nadzieje. ale wczoraj juz mnie brzuch bolal jak na @, cycki juz prawie nie dokuczaja wiec juz blisko.

Gość Amimi
Kamyczku,jaka masz dawke? Kiedy bedziesz testowac? Ile mialas pecherzykow? Pewnie pisalas,ale gdzies mi to umkneli.

amimi no wlasnie nie pisalam hehe. w tym cyklu mialam dwa razy dziennie po jednej przez 5dni. mialam 3 pecherzyki ale nie wiem dokladnie kiedy pekly bo mojego gina nie bylo wtedy co potrzebowalam.raczej nie bede testowac. jestem nastawiona na @ . wczesniej chyba aga ma termin niz ja.

Gość Amimi
No to ladnie Kamyczku :-) A ja wierze,ze z tych trzech cos wyjdzie :-) Xxx Aga,a Ty kiedy testujesz?

Gość Justyneczka
Hej,hej,heeeej.Dawno nie pisalam.U nas dni tak szybko mijaja.Michas w poniedzialek bedzie mial juz 10 tygodni.Odwzajemnia juz usmiechy,cwiczy dzielnie unoszenie glowki no i co najwazniejsze wciaz ssie maminego cyca ;) tyle u nas.Poczytuje co u Was.Czekam na dwie kreski szczegolnie u kolezanke,z ktorymi juz tu jestem ho,ho...wiedza ktore.adziewczyny jestrscie dzielne !!buziaki :*

Gość kamyczek85
hej dziewczyny doris, amimi, aga jak tam? przylazła wredota?testowałyście? blanula jak twoja sytuacja? justyneczka dzieki za pzdrowienia. ucałuj michasia, niech rośnie zdrowo :) ja mam dziś dostać @, wszystko ją zapowiada. boli mnie brzuch od soboty. juz wczoraj myślałam że mnie zaleje ale na razie czekam.

Gość agnieszka5g
Sorki ze sie nie odzywałam ale mialan trudny weekend. Okres przyszedl wczoraj ale juz w sobote lekko plamilam wiec stwierdziłam ze sue upije i wczoraj cały dzien zdychalam nie to ze mega kac to jeszcze @ i bole brzucha sami wiecie jak moglam sie czuc. Ale w sumie dobrze ze odreagowalam kolejny cykl. W tym miesiącu mam zamiar zadzwonić do gina i umowic sie na wizytę. Kamyczku trzymam jednak kciuki za ciebie moze tobie sie uda! Justyneczka jak ten czas szybko mija mala juz taka duza. Wszystkiego dobrego dla was. Milego dnia dziewczyny!

Gość Amimi
Dzien dobry Dziewczyny. Aga,czasem trzeba odreagowac. Najwazniejsze,to nie dac sie i walczyc dalej. Xxx Kamyczku,moze jednak nie przyjdzie? Chociaz wiem,jak to jest sie pocieszac,jak wszystkie znaki mowia co innego. Poczekaj jeszcze kilka dni. Moze jednak. Jakie sa Twoje dalsze dzialania? Kolejny miesiac bedziesz miec stymulacje? Xxx A ja jeszcze czekam. Temp zaczyna spadac,wiec na dniach pewnie dostane. Obstawiam,ze do srody. Brzuch mnie tez boli od soboty,wiec juz nie licze,ze sie udalo. Ale w tym mc jakos sie tym bardzo nie przejmuje. Jest mi przykro,ale trudno. Xxx Blanula,a co u Ciebie? Xxx Blondyneczko,a czy Ty czasem nie powinnas jakos teraz testowac?

No poszlam za ciosem i umowilam sie właśnie do gina mojego na 25 marca na monitoring zgodnie z planem.

U mnie dzisiaj 2dc - od jutra przez 5 dni Letrozol, później 11dc rusza monitoring. Wkurzam się znowu bo myślałam, że przeszły mi te plamienia ale dupa, krew jest już 2 dni przed @ i to tylko w momentach parcia, nie wiem dlaczego tak, kolejny lekarz to bagatelizuje i nie wiem czy to jest coś czym powinnam się martwić czy nie. Przynajmniej brązowe plamienia nie od owulacji tylko 4 dni przed @ (zawsze to jakiś progres).

Doris ja mam tak samo, też myślałam że w tamtym cyklu pozbyłam się plamień ale niestety 2 dni przed @ już się pojawiły, i też najwięcej jak się próbuję załatwić. Mój lekarz wysłał mnie na badania pod kątem krzepliwości itp. ale wyszły ok, i też nie wiem skąd to się bierze :/ Zauważyłam że u mnie jest najgorzej jak mam jakieś stresy albo słabszą formę tak ogólnie, jak się więcej ruszam i zdrowiej jem to jest lepiej. Dziękuję dziewczyny za wszystkie rady odnośnie siemienia lnianego, ja niestety nie jestem tego w stanie przełknąć po ugotowaniu (forma "glutowata" mnie odstrasza), a podobno surowe może więcej zaszkodzić niż pomóc. Trudno :( Udanego dnia Dziewczyny, wiosna idzie, będzie lepiej ;)

Gość gość
Hej;) ja codziennie robię testy owulacyjne, o tej samej porze,dziś 11dc, 8,9 i 10dc kreski były bardzo widoczne i myslalam że owulacja jest tuż tuż, kochalismy się w tych dniach;)) dziś kreski słabsze hmmm...Co nie zmienia faktu że staramy się często:) Kamila.

Gość blondyneczka87
Hej Amimi ja jestem dopiero w trakcie owu :) u mnie jakies dziwne rzeczy sie w tym cyklu dzieją bo w czwartek bolały mnie mocno jajniki i pojawila sie odrobina krwi i mnostwo sluzu, wiec myslam ze to owu, ale sluz nadal jest i w sobote bylo troche wiecej krwi, widocznej na papierze przez okolo godzine wszystko rozmyte sluzem i dzisiaj znow pojawila sie krew tylko ze 1kropka i przy kazdym pojawieniu sie krwi mocno czuje jajniki, to wyglada jakby moj organizm nie mogl sie zdecydowac kiedy ma byc owu:P Aga szkoda ze @ przyszla :( bardzo dobrze ze umowilas sie na wizyte , ja mam tak marzec i kwiecien zajety ze nie wiem czy znajde czas na wizyte :/ Kamyczku to czekamy na wiesci:) Dziewczynki a te plamienia to dziwne sa ale dobrze ze pojawiaja sie tylko 2 dni przed owu bo to juz naprawde nie duzo :)

Gość renia84
Oj dziewczyny tak mi was szkoda że ciagle się nie udaje tyle wysiłku i pieniędzy inwestujecie by znaleźć przyczynę a i tak nici z tego to takie niesprawiedliwe,mam nadzieję że wreszcie wszystkie zobaczycie dwie kreski na teście i będziecie się cieszyć tym szczęściem :-)

Gość DigitalGirl
No to jeszcze ja mam zagadkę.W fazie cyklu po owulacji zaczyna się ze mną dziać coś niedobrego tj.poranne wymioty, fatalne samopoczucie. Potem ok. 8 godz. jest juz ok (wstaję mniej więcej o 5:30 więc 2'5h koszmaru, ledwo do pracy dojeżdżam). I tak jest co cykl od pół roku na spokojnie. Co to może być?! Lekarz obstawial, ze wodniak powoduje wymioty, ale przecież go nie mam. Poprzedni ginekolog bagatelizował, a co cykl mam masakrę aż do 2-3dni przed miesiączką. Miała może któraś z Was coś podobnego?

Reni tez juz czasem nie mam sily i jestem powli tym zmęczona ale wiem ze nie moge sie teraz poddac bo zrobie najglupsza rzecz w zyciu. Digital ja mialam problem z mdlosciami w 2 fazie ale jak mialam ataki migrenowe przed migrena czesto 2 dni bylo mi niedobrze czasem nawet nie bylo ataku a mnie mdlilo bez powodu najczęściej po przebudzeniu. Mi sie wydaje ze to wina hormonow może jak progesteron rosnie u ciebie to sie tak czujesz bo nie miewasz migren prawda?

Gość Amimi
Blondyneczko,moze mialas dwa razy owulacje?:-) Czasem organizm szaleje i robi cos,czego sie nie spodziewamy. Xxx Doris ja kiedys mialam tak,ze ok tydzien przed @ tak mi sie chcialo wymiotowac,ze sama sie zastanawialam,co sie dzieje. Lekarka mi powiedziala,ze tak czasem jest w II fazie i widocznie na mnie tak dzialaja hormony. Xxx Renia,jak ja bym chciala,zeby sie udalo... Ale wierze,ze musi sie udac. Musi,bo dlaczego nie. Tylko kiedy...? Xxx Kamyczku,jak u Ciebie? Dalej czekasz? Moze nie przyjdzie jednak? :-) Xxx Blanula,a Ty gdzie nam zniknelas? Zrobilas badania dodatkowe? Jak sie Twoje sprawy maja? Xx x A ja dalej czekam. Pobolewa mnie czesto jajnik. Dosc mocno kluje. Nie chce sie nakrecac i czekam cierpliwie. Ciagle mi sie wydaje,ze zaraz dostane. Poczekam jeszcze i zobaczymy. I tak nie mam innego wyjscia ;-) Test czeka,ale obiecalas sobie,ze wytrzymam i dobrze mi idzie :-)

Gość kamyczek85
no ja tez czekam. znowu wczoraj mnie brzuch bolal jak na @ a jej nie ma. wydaje mi sie ze wlasnie mialam podwojna owu. bo ten pekniety pecherzyk byl w 18dc a w 12dc mialam pecherzyk 24mm wiec nie mozliwe zeby to byl ten sam. mialam zrobic test ale sie powstrzymalam. boje sie widoku jednej kreski. poczekam do czwartku i zatestuje, chociaz wiem ze to co innego niz ciaza.

Gość renia84
Niestety objawy ciazy są identyczne z nadchodzącą @ bynajmniej u mnie tak było plus swedzace okropnie sutki,objawy grypopodobne więc nigdy nic nie wiadomo co się wydarzy

Kamyczku trzymam kciuki :) DigitalGirl ja też nieraz wymiotuję rano na kilka dni przed okresem. Moja przyjaciółka wymiotowała tak jak Ty od samej owulacji, ale ona ma PCOS i od kiedy dostała leki hormonalne w plastrach to jej przeszło

Gość Amimi
Kamyczku,ja tez sie boje rozczarowania,wiec wole poczekac. I tak mi sie wydaje,ze dostane. Mam takie uczucie jakby wiekszego cisnienia w brzuchu. Sama nie wiem,co myslec. Juz tyle razy robilam sobie nadzieje,ze chyba teraz nie wierze. Tylko ten czas tak wolno leci.

Gość DigitalGirl
Amimi, Justyn88, Agnieszka, dziękuję Wam za podpowiedzi, trochę się uspokoilam, że nie ja jedna tak mam i że nie musi być to coś poważnego i zwiastującego kłopoty.Zespolu policystycznych nie mam, wiec może taka moja uroda.Choć tak czy siak hormony przebadam, bo jeszcze tego nikt mi nie zlecił (co trochę dziwne). Mam teraz MEGA pms'a i chodzę non stop podirytowana, aż sama ze sobą wytrzymać nie mogę...

Gość kamyczek85
nie wytrzymalam,zrobilam test, standardowo negatywny.wiem, ze wieczorem ale jestem po terminie @ wiec chociaz cien powinien wyjsc. troche mi przykro ale niczego innego sie nie spodziewalam. zaczekam na @ jeszcze kilka dni.

Gość Amimi
Kamyczku,a ten drugi pecherzyk kiedy pekl? Moze jeszcze za wczesnie? Moze licz ok 14 dni od tego ostatniego? Sama juz nie wiem,czy to mozliwe,ale kto wie? Moze Ci sie cos przestawilo?