Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Malinowa jeśli nie przyjdzie @ i temp nie spadnie do 6tego to zrobię test domowy, chociaż jeszcze o tym nie myślę. Czuję się tak jak zawsze przed @, jedyne co się różni od poprzednich cykli to to że od 4 dni mam dużo żółtego śluzu, boję się że to jakaś infekcja chociaż nic mnie nie boli ani nic... Pożyjemy zobaczymy ;) Kamila to Cię wymęczyło :( Zdrówka życzę! Amimi mnie też już to wszystko męczy i gdy tylko dostaję @ to sobie obiecuję że muszę trochę wyluzować a po owu i tak zawsze chodzę jak nakręcona i się dopatruję tego czego nie ma :( Nie potrafię odpuścić :(

Gość gość
Justyn ciekawe co ten śluz oznacza..myślę że infekcja raczej nie:) trzymam kciuki żeby ta wredna @ nie przyszła,już niedługo będziesz wiedziała co i jak.Amimi @ mi wypada za 4 dni. Dziś czuje się lepiej, mało jem za to pije,głowa boli: ( Kamila.

Justyn żółtawy śluz o ile nie wydziela nieprzyjemnego zapachu nie jest czymś czym należy się martwić, to po prostu rodzaj śluzu niepłodnego.

Gość Amimi
Justyn88,ja tez sobie obiecuje co miesiac i co miesiac jest to samo :-) Xxx Metny sluz zawsze mam przed okresem. To chyba od hormonow zalezy. Wydaje mi sie,ze jak nic nie piecze,to jest dobrze. A moze to cos wiecej :-)

Dzięki Dziewczyny, mnie też się wydaje że to żadna infekcja. Rwie mnie cały dzień lewa pachwina, zwłaszcza jak chodzę. Znowu sobie będę wkręcać echh :/ Dziewczyny piszcie na bieżąco co u was, trochę nas tu jest więc na pewno wkrótce któraś z nas podzieli się radosną informacją :) Miłego wieczoru!

No i ja niestety odpadam w ty cyklu, spadek temp i plamienia, czyli @ się zaczyna wcześniej :( Trzymam kciuki za pozostałe :*

Gość Amimi
Dziewczyny,czy pecherzyk,ktory ma 26mm moze jeszcze peknac? Czy jak nawet peknie,to cos z niego moze byc? Xxx Justyn88 wspolczuje. Zaczniesz przynajmniej nowy cykl i nie bedzie Ci sie przeciagac. Wiem,ze to dosc marne pocieszenie,ale bedziesz mogla rozpoczac kolejne starania.

Gość atomka83
Animi chyba ten pęcherzyk jest już za duży, kontroluj go aby nie zrobiła się torbiel. Dziewczyny wcześniej pisały że powinien mieć ok 22 przy pękaniu.

Amini, myślę tak jak Atomka - ten pęcherzyk jest już za duży żeby coś z tego było, idź do ginekologa w poniedziałek i zobacz co się z nim dzieje i czy w ogóle pękł.

Gość Amimi
Jestem pod kontrola caly czas. Tylko sie zastanawiam bo wyszedl mi tez test owulacyjny i robie sobie nadzieje,ze jeszcze peknie. Tylko ze i tak chyba jest za duzy,zeby cokolwiek z niego wyszlo...

hej laski amimi to nie jest tak, że pęcherzyk 26 to już jest za duży. nie jesteśmy idealne :D. ja tez mam duże pęcherzyki i żaden z moich trzech ginekologów nie mówił że to jakaś anomalia. taka uroda.oczywiście książkowo powinny pekać mniejsze ale wiadomo......także działaj, i nie stresuj się :) justyn przykro mi że @ idzie, rozkręciła się? a może to tylko plamienie, daj znać . aga ty masz idealne endo i pęcherzyk, nic tylko czekać jak zaskoczy :) mój gin mówił że idealne to 8-11 mm. u mnie nic nowego. naprawdę odpuściłam , przynajmniej w okresie owulacyjnym. piłam winko na rozluźnienie i było fajnie :D. teraz to wiadomo że będę się doszukiwać bo jestem w drugiej fazie. staram się jednak nie patrzeć na kalendarz, nie odliczać kiedy wypada termin. nie wiem który dc :D musiałabym się zastanowić.... na nast cykl kupilam castangus, zobaczymy czy coś zdziała. opinie są o nim dosyć pochlebne. blondyneczko, gowsik, g86 , magda1987 , maomi, evi co u was dziewczyny? nitka urodziłaś? sarilec a ty, przestałaś się odzywać, co u ciebie? pozdrawiam laseczki, tymczasem znowu znikam na kilka dni. czytam, trzymam :):)

Kamyczku no właśnie idealna wielkość pęcherzyków jest jedną z tych kwestii ginekologicznych, że co lekarz to opinia - jedni mówią, że do 22-24mm a później to już lipa, inni nie przywiązują do tego większej wagi. Mój poprzedni powiedział mi kiedyś, żeby nie nastawiać się jak pęka powyżej 24mm, ten do którego teraz chodzę nie wypowiadał się. Byłam dzisiaj na ostatnim USG w tym cyklu, progesteron 18ng, pęcherzyk pękł, na podsumowanie powiedział, że to drugi cykl z rzędu o idealnym przebiegu. Teraz 3 cykle z Letrozolem bez monitoringu, jeżeli dalej nie będzie ciąży to będziemy myśleć.

Gość Amimi
Doris,a dlaczego masz Letrozol? On jest na stymulacje? Czemu nie CLO? Xxx Kamyczku,fajnie ze sie odezwalas :-) Juz sama nie wiem,co myslec. Sadze,ze nic z tego nie bedzie,ale zobaczymy. Boje sie tylko,zeby sie jakies swinstwo nie zrobilo. Fajnie,ze wyluzowalas. Na pewno sie z tym lepiej czujesz :-)

Amimi tak na prawdę to nie wiem do końca dlaczego Letrozol a nie CLO, lekarz mi nie powiedział, domyślam się tylko w oparciu o to co przeczytałam, że to przez moje niezbyt imponujące endomerium, podobno Letrozol lepiej na nie wpływa.

Gość Amimi
Ja tez sie balam o moje endo,ale uroslo do 11. No ale pecherzyk tez poszalal. Doris,najwazniejsze,ze Ty i Twoj lekarz macie plan :-) Oby byl skuteczny.

Gość gość
Justyn- szkoda ;( ehh..następny cykl idzie od nowa i trzeba wierzyć że się uda,czego Ci bardzo życzę. Ja w poniedziałek albo jutro kupię test , nie czuję żadnych objawow @ ale wiem że przez chorobę może się przesunąć, aktualnie czuje się coraz lepiej, powoli urozmaicam dania, w tamtym sklepie nie będę już robić zakupów, okazało się że nie tylko ja zakupilam przeterminowane rzeczy, tesciowa śmietanę spleśniałą.Nie wiem jak można o to nie dbać...Kamila.

Gość Amimi
Kamila,chyba powinniscie to zglosic do sanepidu. Nastepnym razem ktos inny moze sie powaznie zatruc. Kiedy testujesz? Mierzysz temperature?:-) Wiesz,kiedy mialas owulacje?:-)

Gość gość
Moje testy owulacyjne w tym cyklu nie były dokładne, ale ok 13 dc kreski były widoczne i wtedy się oczywiście kochalismy:) zatestuje do wtorku.temp nie mierzylam.Kamila.

Gość Amimi
To bede trzymac kciuki Kamila :-)

Gość Ola808
Malinowa00 z zapaleniem tarczycy nie ma żartów, to hormony robią rozpierduchę a one skutecznie utrudniają starania tak że ja już straciłam wiarę dawno i mój jest dzisiaj moim eks. miał drugą na boku, jak się okazało jest dzisiaj ojcem a ja nie mogłam mu dać tego czego on pragnie :( życie to suka

Gość gość
dziewczyny dostałam dzisiaj dziwnego plamienia, myślę że to znak że nadejdzie @, nie jest to krew tylko trochę jasno brązowej wydzieliny, wciąż mam nadzieje zwłaszcza że nie towarzyszą temu żadne bóle. Kamila.

Gość Amimi
Kamila,moze to implantacja? Ktory to dzien cyklu? Xxx Ale tutaj cisza... co u Was slychac?

Gość gość
Amimi to mój 29 dc,jutro wypada @,do tej pory żadnych bólów, tylko trochę jasno brązowego plamienia.Kamila.

Gość gość
Za późno na implantacje,dziewczyny nie wmawiajcie sobie,bo to później boli :)

Gość Amimi
Kamila,jezeli to 29 dc to tez mi sie wydaje,ze troche pozno. Jutro sie przekonasz. Nadzieja zawsze umiera ostatnia. Chociaz ja juz wole sie pozytywnie zaskoczyc,niz kolejny raz rozczarowac.

Cześć Dziewczyny, u mnie ciąg dalszy delikatnych plamień i niskiej temp, czekam wciąż na @, chociaż jakoś w tym cyklu tak bardzo nie przeżyłam tego że się nie udało. Malinowa, Kamila piszcie co u was dzisiaj. Miłego dnia wszystkim dziewczynom życzę :) Cicho tu coś

Gość gość
Justyn u mnie @ rozkręciła się, ale dobrze że nic mnie nie boli bo porobię coś w domu, mąż przeziębiony leży:( aksamitki wsadze:) dobrze że i Ty myślisz pozytywnie, kiedyś się uda!!Kamila.

Hej dziewczyny! Ja siedzę cicho i obserwuję, co najwyżej pytam, bo jestem na początku drogi :). Za tydzień mam owu, spróbuje z testami, jak nic nie wyjdzie to odpuszczę w następnym cyklu. W następny poniedziałek, wtedy kiedy mam planowaną owu idę do gina. Czy można iść w termin planowanej owu? Chciałam zobaczyć czy już po czy jeszcze przed :). Miłego dnia!

Anula oczywiście, że możesz iść w terminie planowanej owu, zobaczysz ile mm ma pęcherzyk, z tego będzie można mniej więcej wywnioskować kiedy pęknie i kiedy najlepiej się starać. U mnie wczoraj zaczęło się plamienie, czyli norma ostatnio - 5-6 dni przed planowaną @. Rozpoczynam oczekiwanie na nowy cykl.