Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mówi, że tęskni za byłą!

Polecane posty

Gość gość
Masakra! Tu autorka: dzisiaj zauważyłam, że przestali być znajomymi na fb, a jeszcze trzy dni temu na pewno byli. Boję się, że próbował do niej pisać, a ona go wywaliła, bo już miała dość (to ona go zostawiła). Myślicie, że jest inne wytłumaczenie?

Gość gość
Kolejna baba ma związek z facebooka... 🖐️

Gość gość
Wiekszość tutaj starała ci się wytłumaczyć, że to nie jest dobry znak. Mam nadzieję, że teraz już nie masz wątpliwości. Jak tęskni to na pewno próbuje nawiązać kontakt, tym bardziej, że to ona go rzuciła.

Gość gość
Przecież wiem, że to nie jest dobry znak i nikt mi tego nie musi tłumaczyć. Dlatego tutaj napisałam, żeby dowiedzieć się jak bardzo jest on zły, chciałam usłyszeć Wasze opinie. Zastanawiam się, czy go nie zapytać o to, że już nie są znajomymi, ale nie wiem, jak on na to zareaguje.

Gość gość
Skłamie.

Gość gość
Skłamie, jeśli prawdziwe jest to wytłumaczenie, o którym myślałam. Ale jeśli jest jakieś inne, to może wtedy mi ulży?

Gość gość
Hmm, smieszna jestes, a skad bedziesz wiedziala ze klamie? Wiadmo, ze ci nie powie, a wiesz, zablokowala mnie, bo za duzo do niej pisalam, ze za nia tesknie....wiec jakies klamstewko ci walnie. Ale zapytaj...

Gość gość
Hmm, smieszna jestes, a skad bedziesz wiedziala ze klamie? Wiadmo, ze ci nie powie, a wiesz, zablokowala mnie, bo za duzo do niej pisalam, ze za nia tesknie....wiec jakies klamstewko ci walnie. Ale zapytaj...