Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaż aromateapeutyczny w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Szukam fajnego i przytulnego gabinetu gdzie jest wykonywany masaż aromaterapeutyczny. Polećcie jakieś miejsce!

Gość gość
Polecam cudne miejsce w Warszawie - salon Tres Jolie! Masaż aromaterapeutyczny w ich wykonaniu to bajka! Korzystają z czystych, naturalnych olejków. Relax w czystej postaci! No i jeszcze wybieram się do nich na masaż Tsuboki. Już się nie mogę doczekać!

Gość gość
Och jaki przypadek, że dwóch entuzjastów niszowego produktu spotkało się w jednym czasie na forum. Cóż za wielkie szczęście.

Gość gość
Ja natomiast bardzo polecam masaż relaksacyjny oraz masaż bańką chińską w Klinice Urody i Pięknej Sylwetki na Bemowie! Super relaks, likwiduje napięcia mięśniowe i psychiczne. A bańka chińska kolei rozbija tłuszcz i wygładza skórę. Chodzę na masaże raz w tygodniu, dzięki temu czuje się świetnie!

Gość gość
Ja byłam w tej Klinice na Bemowie z kolei na masażu twarzy. Naprawdę super sprawa! Po masażu moja buzia była rozluźniona, a ja zrelaksowana! Gdybym miała więcej czasu chodziłabym na ten masaż kilka razy w tygodniu! Marzenie! :-)