Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot atakuje moje dziecko , drapie po twarzy

Polecane posty

Gość gość
No to połóż dziecku kota na głowie i sie zaprzyjaźnią :P

Gość gość
Nie bijcie , nie spryskiwujcie , nie sikajcie na nieg....... poprostu mu nic nie róbcie , to sie uspokoi albo zostaw kota albo psa albo oba razem w pokoju z dzieckiem :P

Gość gość
gość 2015.11.19 jak ty możesz wykopywać kota przez okno! nie oddaje sie też do schroniska , zostaw kota z dzieckiem samego w pokoju albo nawet kota i psa.

Gość gość
gość 2015.11.16 Wróć po tego kota jeśli jest! nie oddaje sie go do schroniska , niech zostanie sam w pokoju z dzieckiem to sie zaprzyjaźnią :P

Gość gość
przestańcie pisać żeby ona oddała kota , kot powinien zostac i koniec! doniewidzenia!

Gość gość
Gość który napisał: ,,na co ty czekasz? dziecko ma szramie na buzi, kot go atakuje, nawet w nocy moze mu cos zrobic a ty nic! Oddaj kota i to juz. " NIE ODDAJE SIE KOTA! KOT POWINIEN ZOSTAC , A JAK GO ATAKUJE TO ZOSTAW DZIECKO Z KOTEM ALBO Z JAKIMS ZWIERZĘCIEM SAME W POKOJU

Gość gość
''na co ty czekasz? dziecko ma szramie na buzi, kot go atakuje, nawet w nocy moze mu cos zrobic a ty nic! oddaj kota i to juz. '' jak ty możesz oddawać kota? ja bym miał kota i psa aż do tego momentu kiedy umrze , nigdy bym nie oddał swojego pupila

Gość gość
wątek z 2015 roku a wy odpowiadacie autorce :O Dziecko jest ważniejsze od kota, koniec i kropka. Kota wypierniczyć na kopniakach i tyle. Nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość gość
Debilki z was do potęgi entej. Kot to członek rodziny a nie rzecz. I był PIERWSZY

Gość gość
Hej to mój temat . Kot poszedl do dobrych ludzi , persy mają taką naturę . Teraz mam zwykłego dachowca i jest super .. nigdy więcej rasowego kota a tym bardziej persa

Gość gość
No patrz. A ja kiedyś czytałam, że persy są łagodne. Sama mam kota syjamskiego starego typu i nie wiem jak będzie się zachowywał gdy dziecko moje podrośnie. Póki co jest ok.

Gość gość
Oddaj, dziecko

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu go oddala bo ewidentnie do was nie pasuje no a co najwazniejsze moze zrobic kiedys krzywde waszemu milusinskiemu kotu. A wlasnie jak kot ma na imie?