Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milla30

Chcemy rodzić w 2016:)

Polecane posty

Gość OlkaFasolka123
Milla a kiedy idziesz do szpitala? Szarlotka dobrze mówi. Wszystko pewnie będzie jasne po szpitalu.

Hey dziewczęta znalazłam nie dawano wasze forum i chciałabym dołączyć potrzebuje takiego wsparacia pogadania .....

Gość Milla30
Dziewczyny dzis mam wizyte u ginekolgoa ale w luxmedzie, a w piatek mam wizyte u swoejje prywatnej gin i chyba bym chciala na ta wizyte poczekac bo ona pracuje w bardzo dobrym szpitlau wiec jak juz bym chyba chciala tam trafic. Nadziei raczej sobei nie robie bo pecherzyk jest dosc duzy wiec raczej jak nic nie widac teraz ot jzu nie bedzie:( Z jednej strony wolalabym samoistnie poronic bo wtedy chyba szybciej mozna sie starac:( Dziekuje dziewczyny za wsparcie!

Gość Milla30
mensuk witamy w naszym gronie:)

Witaj menusk, dobrze trafiłaś ;) Milla, wspominałaś, że masz tyłozgięcie? Może to przez to? Jak wyszła Beta? Ja bym zrobiła jeszcze badania i zobaczyła czy wzrasta :) Powiedzcie mi bo trochę zdębiałam.. Skoro miałam krwawienie przedłużone o dwa dni to o tyle przesuwają mi się dni płodne, prawda?

mam 35 lat ( tzn za miesiąc dopiero :P ) mam 8 letnią córcie w pierwszą ciąże zaszłam w 1 cyklu z tym ze byłam duzo młodsza i miałam innego partnera :) teraz to już 3 cykl starań i narazie nic dostałam plamień wiec okres bedzie na bank a ja taka niecierpliwa jestem :P

Gość Milla30
Szarlotka tak mam tylozgiecie ale lekarz powiedzial, ze raczej pecherzyk juz jest tak duzy, ze powino byc widac. Bete mialam we wtorek ponad 46 tys a dwa dni pozniej 64tysiace wiec wzrosla ale ok 37% tylko. Moze powinnam jeszcze raz zrobic nie wiem:( Ide dzis do lekarza zobaczymy co powie, A co do Twojego pezesuniecia powiem Ci ze nie mam pojecia, u mnie np wystpailo ostanio szybciej a owulacje mialam normalnie ciezko chyab stwierdzic:( Cykl chyba od@ do @ bez wzgledu na dlugosc @ Mensuk witamy io zyczymy powodzenia:)

Gość disetka1986
dawno mnie tu nie było :/ Milla bardzo mi przykro, że nawet nie wiem co napisać :( ja dzisiaj idę do ginekologa o 21 i mam nadzieję ze coś już będzie widać, niby dopiero 5 tydzień, tydzień temu pęcherzyk był strasznie mały to może dzisiaj coś zobaczy ... trochę się martwię czy wszystko jest ok tym bardziej że się już wszystkim pochwaliłam a nawet nie mam założonej karty ciąży :/

Gość Milla30
diestka nie martw sie wszystko napewno ok, to jeszcze tak wczesnie, ze dlatego takie male:) bedzie ok

disetka, 5 tydzień to dopiero począteczki, daj urosnąć :) Milla ja na Twoim miejscu zrobiłabym bete, bo jeśli wzrasta to jest dobrze ;)

Gość 31Lidka
Witam Was Kochane dawno mnie nie było i dużo zmian tym co się udało gratuluje !!! :-) Milla zrób jeszcze bete bo jeszcze nic nie przesadzone trzymam kciuki by wszystko się na lepsze potoczyły.Tydzień temu miałam owulację od niedzieli ból brzucha a od wczoraj żołądka i nie dobrze mi a z bólu głowy dziś cały dzień cierpiała :-( ją za tydzień dowiem się czy się udało czy nie. Trzymam kciuki za Was by wszystko szło po Waszej myśli ;-)

Gość Milla30
Dziewczyny byłam dziś u ginekologa i powiedziała ze no powinno już coś być napewno ale, że dziwne ze beta urosła ładnie i jak mnie zbadał to ze mam macice spulchniona i badanie wygląda ok plus zero w środku plamienia czy krwawienia..każda mi zrobić właśnie betę i iść na konsultacje do szpitala. ..jutr robie ..ale bie nastawiam się bo mój pecherzyk ma już ponad 40mm woec jest dość spory..powinno być coś widać :( Witamy znów lidka :) trzymam kciuki za testowanie za tydzień !!

Gość Milla30
Dziewczyny byłam dziś u ginekologa i powiedziała ze no powinno już coś być napewno ale, że dziwne ze beta urosła ładnie i jak mnie zbadał to ze mam macice spulchniona i badanie wygląda ok plus zero w środku plamienia czy krwawienia..każda mi zrobić właśnie betę i iść na konsultacje do szpitala. ..jutr robie ..ale bie nastawiam się bo mój pecherzyk ma już ponad 40mm woec jest dość spory..powinno być coś widać :( Witamy znów lidka :) trzymam kciuki za testowanie za tydzień !!

Gość disetka1986
Ją już wrocilam od ginekologa i dostałam pierwsze USG, założył kartę ciąży i jak na razie wszystko jest ok a za 2 tyg znowu ide żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze ... Dopiero dzisiaj uwierzyłam że sobie tej ciąży nie wymyśliłam :)

Gość Milla30
Diesetka super wiadomość !!:) Ja wlansie zrobiłam betę czekam na wynik

Disetka, cieszę się bardzo, mówiłam, żeby się nie denerwować ;) Milla, daj os razu znać jak będziesz coś wiedziała. Ja się zbliżam do wielkiego dnia :) w Sobotę powinnam mieć pierwszy dzień dni płodnych, do tego czasu pije siemię lniane i sprawdzam temperaturę. Obawiam się tylko tego, że od Wtorku już za bardzo nie będziemy mieli jak się często przytulać, bo będę miała w domu najazd rodziny.. Ale jestem dobrej myśli, może uda się przed owulacją albo trochę po ;)

Gość Milla30
Szarlotka oczywiscie dam Wam znac! I trzymam kciuki za ten Twoj cykl staran:)

Gość 31Lidka
Milla trzymam kciuki by beta wzrosła i daj zaraz znać jak będziesz już wiedziała.

Gość OlkaFasolka123
Disetka super wiadomości. To na kiedy masz termin wg USG? Szarlotka, czytałam że najlepiej co drugi dzień, bo inaczej jakość spermy jest słabsza;) Milla daj znać po wizycie, co i jak. Cześć wszystkim nowym i długo niewidzianym na forum ;)

Gość 31Lidka
U nas tak wyszło że na początku dni płodnych potem przerwa i w owulację. Ale ja powiedzialam co ma być to będzie bo nie ma sensu się nakrecac jak już pisalam bo jest jeszcze gorzej choć to trudne wiem coś na ten temat ;-)

Gość Milla30
Dziewczyny wynik bety mam i w czwartek bylo 64tys a dzis 123tys. Ale pecherzyk juz 4 cm to nie mozliwe zeby nic nie bylo widoczne....Ja nie wiem co mam myslec:(

Gość gość
Cześć. Ja mam dwójkę dzieci z in vitro. Przyszły na świat poprzez cesarskie cięcie. Jeśli któraś z Was będzie się wahać jak rodzic to jest kwestia indywidualna. Zalecam jednak aby każda z Was załatwiła sobie dobrego lekarza do porodu albo dobra położną. I zapłaciła jeśli raka konieczność zaistnieje. Nie warto oszczędzić na czymś takim. Tak zrobiła moja szwagierka. Wczoraj urodziła w szpitalu w Poznaniu w świętej rodzinie. Poszła do innego szpitala niż miała swojego lekarza. Mówiłam ze to nie jest dobry pomysł. Ale się uparli. No to sobie zafundowala 24 godziny gehenny. Skończyło się porodem z vacuum. Oby dziecko było zdrowe. Powiedziała ze nigdy więcej. I następny poród to cięcie cesarskie. Chcieli zaoszczędzić to teraz mają niepewność przez następne kilka miesięcy. Może któraś z Was przemysli dwa razy i może którejś pomoże rozwiać ten post wątpliwości. Pozdrawiam.

Gość 31Lidka
Milla to nie możliwe że nie ma dziecka skoro beta wzrasta może dzidziuś się schował a te 4 cm to torbiel jak u mnie jest.

Gość Milla30
hmm no wlasnie nie wiem co sie dzieje, Lidka ale torbiel by byla dodatkowo czy jak? bo innego pecherzyka nei widac, Dziwne to jakos. Slyszalam ze beta przy pustym moze wzrasta ale az tak?? chyba nie...ahhh znow neipewnosc. Ide w piatek prywatnie do mojego gin